RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hahah hala vermedim bilmiyor henüz :KK70::KK70::KK70:

canım yazık bence söylemelisin sen ne kadar mutlu olduysan onada yaşatmalısın sonuçta ikinizin bebeği o öğrense sana 1 dk geç söylese bile kızarsın dimi oyuzden küskünlüğü bir kenera bırak bu günün en mutlu günün senin eşinle nasıl paylaşmazsın hadi hemen ver müjdeyi sarılın ağlayın hadiiiiiiiiiiiiii

Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti :KK43:((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm

2013anneliri olacak tabikiii Rabbimin izniyleee..Çok iyi geliyor banada burası deşarj oluyorum iyiki varsınız :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ağlamaya bahane arıyorum zaten :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: Seviyorum sizi.Kalp kalbin aynasıdır canlarım benimmm.İyiki varsınızzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bizi bu kadar iyi kim anlıyorki eşimiz mi :KK33: format atılmadan hiçde mümkün değil :KK53::KK9::KK9::KK9::KK9: o yüzden bu güçlü bağ Maaşallah.

Rainbow ablacigim seni ne ka çok sevdiğimi soylemismiydim?Her mesajin seni öyle iyi anlatiyorki sanki yıllardir tanıdığım bir yakınım gibisin

yehan yehan yehan öldürdün beni ağlamaktan...eşimi aradım hıçkırmaktan konuşamadım çok korktu noldu yaa noldu noldu diyo, yehan hamile dedim,çooookk tebrik ediyor sizi allah diğer kankalarına da versin diyo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

şuan gerçekten çok farklı duygular içindeyim, ağlaya ağlaya kaldırdım kafamı allahım çok şükür dedim, sana gönülden çok dua ettim, herkese ettim...

çok seffiyooooooommm ulen sizi :KK51::KK51::KK51::KK51:

feryaaaaaaaaaaaaaaallll, yehan hamileeeeeeeeeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Yavrum benim ağlama sen kiyamam.yehanin haberini ilk alanlardanim canım gunduz nobetcisi olaraktan:)
hahah hala vermedim bilmiyor henüz :KK70::KK70::KK70:

Kız sen adamı catlatirsin valla :KK1:

firarperest biz battasiz bende test yapmamak icin zor tutyorum kendimi ama sanirim bugün yapacak kadar cesaretli degilim cünkü korkuyorum negatiften:18::18::18:

Evet canım öyleymiş valla Allah'tan evde test yoktu yoksa ben bugün bile dayanamayıp yapabilirdim. Yarın da ancak akşam yapabilicem. Tabi o saate kadar olmazsam :26: İnşallah güzel haberler verirsin canım :KK49:

Evet canım öyleymiş valla Allah'tan evde test yoktu yoksa ben bugün bile dayanamayıp yapabilirdim. Yarın da ancak akşam yapabilicem. Tabi o saate kadar olmazsam :26: İnşallah güzel haberler verirsin canım :KK49:

İnşallah nar tanesi de sende olmazsınız 2hamişimiz daha olur hayırlısıylaaaaaa:KK16:

canım yazık bence söylemelisin sen ne kadar mutlu olduysan onada yaşatmalısın sonuçta ikinizin bebeği o öğrense sana 1 dk geç söylese bile kızarsın dimi oyuzden küskünlüğü bir kenera bırak bu günün en mutlu günün senin eşinle nasıl paylaşmazsın hadi hemen ver müjdeyi sarılın ağlayın hadiiiiiiiiiiiiii

evet zeynep' katılıyorum nasıl dayanıyorsun onun da hakkı :KK52:

Rainbow ablacigim seni ne ka çok sevdiğimi soylemismiydim?Her mesajin seni öyle iyi anlatiyorki sanki yıllardir tanıdığım bir yakınım gibisin

Canım benim mesajını okudum işte şimdi ağladım ya zaten akşam beri bahane arıyodum..Bende seni çok seviyorum canım benim.Kalp kalbin aynası her zaman.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım benim mesajını okudum işte şimdi ağladım ya zaten akşam beri bahane arıyodum..Bende seni çok seviyorum canım benim.Kalp kalbin aynası her zaman.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hepimizde bi duygusallık var abla bu günlerde.bazen insan kanından canından insanla her şeyini paylasamaz ama burda okadar kendim ve dogalimki ve biliyorumki sizlerde oylesiniz o yüzden burdan kopamam hic. :nazar:

kızlar ben kendi ailemle ablalarımla paylaşmıyorum sizle konuştuklarımızı mesela daha bebek istediğimizi bile bilmiyorlar.ben kaçıyorum kızlar herkese allah rahatlık versin başım çok ağrıyor bugün yatıp dinlensem iyi olacak sanırım.
rainbow cnm regliyeken okunuyormu okunmuyormu ona göre devam edeyim cnm sizi bıraktım sanmayın sonra :KK20:

Al benden de o kadar duygusala bağladık bu akşammmm:KK16::KK16:

Canım naber moraller iyi olsun.kızlar çok saçma ama benim moralimi düzelten çok komik ve ibretlik bir kaç video var izleyin nolur.

1-müslüm citori aşkım
2-ajdar müslüm

Youtube yazın izleyin gulmekten yarilmak garanti

son zamanlarda hep birbirimize moral verdik,güçlü durmaya çalıştık, konuştuk ama sanırım bu aralar biraz duygusal çöküntü yaşıyoruz...bu normal tabiki her insanın başına gelir...insan ne kadar güçlü durmaya çalışsa da omuzları bazen o yükü kaldıramıyor ve patlıyoruz bugün onlardan biri...yehan bu topiğin sıkı müdavimiydi o yüzden onun durumunu hepimiz çok yakından takip ettik, ee şimdi de onun hamileliğini hepimiz sabırsızlıkla beklediğimiz için müjdeyi de aldık, bi ooohhh dedik ve duygusala bağladık...hepsi bizim birbirimize ne kadar manevi duygularla bağlandığımızın kanıtı aslında

Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti :KK43:((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm

rainbow cnm böyle düşünme lütfen..tamam onları her an kaybedebilecekmiş gibi sımsıkı sarıl sevdiklerine ama sakın düşünme bunu..
ben hep yıllarca annemi kaybetmekten korktum.ne yaparım onsuz dedim..yaşı ilerledi ve hastalıkları çok..şimdi bile iki sokak ötemde..eskiden aynı sokaktaydık..ama belki de çok daha acı bişey yaşattı Rabbim bana ve aileme..evin tek oğlu benim tek kardeşim abim gitti bu dünyadan.hemde ansızın.:KK14:.işte ozaman anladım ki korkmak değilmiş önemli olan..sevdiklerinle doya doya yaşamakmış hayatı..çünkü hiçbirşeyin anlamı kalmıyor bazen..melissa çayı hem sakinleştirir hem uyku verir..ben bir dönem kullandım cnm aktarda vardır..

kızlar ben kendi ailemle ablalarımla paylaşmıyorum sizle konuştuklarımızı mesela daha bebek istediğimizi bile bilmiyorlar.ben kaçıyorum kızlar herkese allah rahatlık versin başım çok ağrıyor bugün yatıp dinlensem iyi olacak sanırım.
rainbow cnm regliyeken okunuyormu okunmuyormu ona göre devam edeyim cnm sizi bıraktım sanmayın sonra :KK20:

Evet canım benim annem bile bilmiyor bizim bebiş için tedavi gördüğümüzü
Siz beni hemen aranıza alıp sarıp sarmaladınız Allahım hepinizden razı olsunnnn:KK16:

X