Rahimde perde(septum) ameliyatı

Merhaba ben ilk gebeliğimde 4 ayda diğerinde 1 yılda hamile kaldım aşırı düzensiz regl dönemim ve perde ile. İlaçlarla regl düzene girdi perde alındı ben hemen hamıle kalırım diye beklerken 3 senedir hiç hamile kalamadım. Vücudun alıstıgı düzenı bozmamak mı gerekiyor acaba ve belki çok cahilce gelecek bazılarına ama perde ameliyatı moda oldu. Tüm doktorlar problemi bulmak yerıne ufak da olsa hemen ameliyat ama demekki ztn bu her filmde var ise doğan bir durum olma olasılgı cok yuksek. Eski zamanlarda kadınlarda hiç mi perde yoktu sadece yeni nesilde mi var.

O benimde aklıma geliyor canım da eskıden yokmuydu dıye ama eskıden de çoçuğu olmayan insan çok varmiş doktora bile götürmezlermişki kısır derler miş direk üstüne kuma getirirler miş perde varken hamile kaldınız da düşük mü oldu perde genelde geceliğe engel değilde düşüğe sebeb oluyor dıyolar Bende bir yıldır hamile kalamadım son çare ameliyat oldum çok umutluyum ameliyattan sonra ama inşallah hemen kalırım teyze kızım da ameliyat oldu 5 ay sonra falan hamile kaldı şuanda doğum yaptı bile

Sizin başka bi sebebi varmı acaba doktorlar ne dıyor

Perde varken 2 defa hamile kaldım. İlk hamilelik 14 hafta diğeri 8 hafta da kaybettim ama 8 haftalık olanda kalp atışını hiç görmemiştik. Ama bazı gittiğim doktorlar kalp durmasının sebebi o değil demişlerdi

Sebebi bulunmadı mj canım perde varken ıkı üç çoçuğu olanda var bi akrabamız ıkı çoçuk doğurmuş perdeyle sadece erken olmuş 7 aylık doğurmuş

Ya ben onun hakkında iyi şeyler duymadim ve genel olarak özel sağlık hastanesiyle güzel anim yok o yüzden oraya gitmedim
Hadıya genelde herkes memnun özel sağlıktan kötü şeyler derken biraz açıklarmiisniz arkadaşım tüp bebek yaptıracak yunus aydında tutmazsa çok kötü olur durumu da yok varını yolunu oryaa yatıracak

Canım ben kendim iki kez PAÜ de tüp bebek denedim olmadı 3. İçin yunus aydinla görüşmek istedim illa muayene parası diyorlar muayene olmicam sadece benim durumuma nasıl yol izleyecek onu soracagim ona göre karar vereceğim bari telefon görüşmesi olsun diyorum kesinlikle muayene ücreti diyor eski tahlilerime bakar mı dedim kendisi yeni ister dedi ama ben İstanbul Ankara Antalya bir sürü Dr la görüştüm hocbiri de ücret istemedi ancak muayene olursan ödersin dediler çünkü sadece izyelecegi yolu anlatacak bana bende gitmedim Ankara bahçeci berfu demirle telefon görüşmesi yaptık planı anlatti kafama yattı gittim ve çok şükür tuttu, abim ve yengem gitti tüp bebk için yunus Aydın'a dalga geçer gibi cevap lar vermis onlarda yarıda iptal etti, ve duyduğuma göre iki yıl önce yanlış müdahaleden bı kadın vefat etti tazminat falan ödediler, SGK sebepli bı tartışma yaşadim ailem geldi olay büyüdü sonra yanlış anlaşılma olmuş dediler ekstra ücret falan istediler, Denizli'de fazla yoğun bı dr olduğu için para odaklı ve vakit odakli bakiyor, tabi bu benjm gorusum herkesin hastalığı ve şifa bulacağı yer farklı

Bende perde ameliyati için baya doktorla görüştüm en son yunus aydın kafama yattı evet muayne ücreti verdim her doktor tekrar kendı muayne edip görmek istıyor ondan sonra konuşuyor ilgileniyor benım eskı sonuçlarima baktı ama kabul etti tekrar istemedi onda ameliayt oldum güzel geçti ameliyat yorumlari da ıyı gayet ama bilemedim kı ankara da ne kadara yaptırdınız tüp bebeği

9.750 tüp bebek ücreti 3 bin de ilaçlar tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…