Rahimde perde(septum) ameliyatı

Çok geçmiş olsun cnm benimde iki kaybım var 10 gün önce kaybettim bebegimi bunda fark edildi rahimde perde varmış kayiplarimin nedeni perde olmasıymis doğal yollarla gebelik yasakladı amaliyat nasıl çok mu zor
Sağol canım sanada geçmiş olsun Allah sabır versin ne kadarlık dı bebeğin çok zor değil canım kapalı yapıyoalr zaten alttan yapıyoalr karnından da 4 delik açiyolar Bende mıyom kist flan da vardı biraz uzun sürdü benım senınkı bi saat flan anca sürer perde daha kolay olur delik bile açmazlar belki üç gunde toparlandım ben

Nasıl doğal yolla gebelik yasaklandı tüp bebek mı yapcaz dediler

Amin cnm 12 haftalık di kürtaj ile alamadılar sezaryenle ile aldılar rabbim kimseye yaşatmasın çok zor 3 ay sonra tüp bebek merkezine gidicem eğer alınıp alınmamasına onlar karar verirler dedi şu aşamada normal yollardan gebeliği yasakladı

Kesinlikle tüp bebek merkezinde ol ıyı doktorda profösörde çünkü çok dikkat edilmesi gereken bi ameliyat nerde oturuyorsun eğer denizlideysen yunus aydın da oldum ben çok ıyı ve başarılı bi doktor

Kesinlikle tüp bebek merkezinde ol ıyı doktorda profösörde çünkü çok dikkat edilmesi gereken bi ameliyat nerde oturuyorsun eğer denizlideysen yunus aydın da oldum ben çok ıyı ve başarılı bi doktor
eşimin görev nedi ile dogudayiz cnm adanalıyim aslen ordan araştırıyorum inşallah iyi bir doktor çıkarır rabbim karşıma. Allahım bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah

eşimin görev nedi ile dogudayiz cnm adanalıyim aslen ordan araştırıyorum inşallah iyi bir doktor çıkarır rabbim karşıma. Allahım bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
Amin cnm insallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah zaten sezeryan oldugun için hemn ameliyat olamazsın dımı biraz iyileşmen lazım

Geçen hafta ameliyat olmuştunuz sizmiydiniz o nasıl geçti ameliyat
Benim septum yoktu ama sebepsiz infetilite 2 yıldır olmuyodu Yunus aydına gidiyorum ben de 30 eylül de aşılama oldu Bekliyorum. Septum ameliyatı olan arkadaşım var yunus beye 2. Çocuğuna hamile şu an

Benim septum yoktu ama sebepsiz infetilite 2 yıldır olmuyodu Yunus aydına gidiyorum ben de 30 eylül de aşılama oldu Bekliyorum. Septum ameliyatı olan arkadaşım var yunus beye 2. Çocuğuna hamile şu an
Ne güzel benımde olur inşallah hemen insallah sizinde aşilmanız tutar ne kadar sürede bellı oluyor tutup tutmadığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…