- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
-
- Konu Sahibi Mirayssssss
Sağol canım sanada geçmiş olsun Allah sabır versin ne kadarlık dı bebeğin çok zor değil canım kapalı yapıyoalr zaten alttan yapıyoalr karnından da 4 delik açiyolar Bende mıyom kist flan da vardı biraz uzun sürdü benım senınkı bi saat flan anca sürer perde daha kolay olur delik bile açmazlar belki üç gunde toparlandım benÇok geçmiş olsun cnm benimde iki kaybım var 10 gün önce kaybettim bebegimi bunda fark edildi rahimde perde varmış kayiplarimin nedeni perde olmasıymis doğal yollarla gebelik yasakladı amaliyat nasıl çok mu zor
Nasıl doğal yolla gebelik yasaklandı tüp bebek mı yapcaz dedilerSağol canım sanada geçmiş olsun Allah sabır versin ne kadarlık dı bebeğin çok zor değil canım kapalı yapıyoalr zaten alttan yapıyoalr karnından da 4 delik açiyolar Bende mıyom kist flan da vardı biraz uzun sürdü benım senınkı bi saat flan anca sürer perde daha kolay olur delik bile açmazlar belki üç gunde toparlandım ben
Amin cnm 12 haftalık di kürtaj ile alamadılar sezaryenle ile aldılar rabbim kimseye yaşatmasın çok zor 3 ay sonra tüp bebek merkezine gidicem eğer alınıp alınmamasına onlar karar verirler dedi şu aşamada normal yollardan gebeliği yasakladıSağol canım sanada geçmiş olsun Allah sabır versin ne kadarlık dı bebeğin çok zor değil canım kapalı yapıyoalr zaten alttan yapıyoalr karnından da 4 delik açiyolar Bende mıyom kist flan da vardı biraz uzun sürdü benım senınkı bi saat flan anca sürer perde daha kolay olur delik bile açmazlar belki üç gunde toparlandım ben
Orayla görüşmeden gebeliği yasakladı cnmNasıl doğal yolla gebelik yasaklandı tüp bebek mı yapcaz dediler
Kesinlikle tüp bebek merkezinde ol ıyı doktorda profösörde çünkü çok dikkat edilmesi gereken bi ameliyat nerde oturuyorsun eğer denizlideysen yunus aydın da oldum ben çok ıyı ve başarılı bi doktorAmin cnm 12 haftalık di kürtaj ile alamadılar sezaryenle ile aldılar rabbim kimseye yaşatmasın çok zor 3 ay sonra tüp bebek merkezine gidicem eğer alınıp alınmamasına onlar karar verirler dedi şu aşamada normal yollardan gebeliği yasakladı
Kalbimi durdu karnında mı öldü neden sezeryan yaptılarKesinlikle tüp bebek merkezinde ol ıyı doktorda profösörde çünkü çok dikkat edilmesi gereken bi ameliyat nerde oturuyorsun eğer denizlideysen yunus aydın da oldum ben çok ıyı ve başarılı bi doktor
eşimin görev nedi ile dogudayiz cnm adanalıyim aslen ordan araştırıyorum inşallah iyi bir doktor çıkarır rabbim karşıma. Allahım bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahKesinlikle tüp bebek merkezinde ol ıyı doktorda profösörde çünkü çok dikkat edilmesi gereken bi ameliyat nerde oturuyorsun eğer denizlideysen yunus aydın da oldum ben çok ıyı ve başarılı bi doktor
Amin cnm insallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah zaten sezeryan oldugun için hemn ameliyat olamazsın dımı biraz iyileşmen lazımeşimin görev nedi ile dogudayiz cnm adanalıyim aslen ordan araştırıyorum inşallah iyi bir doktor çıkarır rabbim karşıma. Allahım bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
evet canım en az 4 ay bekliycem hem piskolojik olarak kendimi hazır etmemem gerekAmin cnm insallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah zaten sezeryan oldugun için hemn ameliyat olamazsın dımı biraz iyileşmen lazım
Korkma stres yapma canım kolay bi ameliyat zaten ben korkuma kaç ay erteledim keşke daha erken olsaymişim dıyorum şimdiye hamileydim belkıevet canım en az 4 ay bekliycem hem piskolojik olarak kendimi hazır etmemem gerek
Geçen hafta ameliyat olmuştunuz sizmiydiniz o nasıl geçti ameliyatAmeliyat oldum ben de ,kolay bır amelıyat eger ki histereskopi ile olunuyorsa.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Tskr ederim cnmKorkma stres yapma canım kolay bi ameliyat zaten ben korkuma kaç ay erteledim keşke daha erken olsaymişim dıyorum şimdiye hamileydim belkı
Benim septum yoktu ama sebepsiz infetilite 2 yıldır olmuyodu Yunus aydına gidiyorum ben de 30 eylül de aşılama oldu Bekliyorum. Septum ameliyatı olan arkadaşım var yunus beye 2. Çocuğuna hamile şu anGeçen hafta ameliyat olmuştunuz sizmiydiniz o nasıl geçti ameliyat
Ne güzel benımde olur inşallah hemen insallah sizinde aşilmanız tutar ne kadar sürede bellı oluyor tutup tutmadığıBenim septum yoktu ama sebepsiz infetilite 2 yıldır olmuyodu Yunus aydına gidiyorum ben de 30 eylül de aşılama oldu Bekliyorum. Septum ameliyatı olan arkadaşım var yunus beye 2. Çocuğuna hamile şu an
Amin inşallahNe güzel benımde olur inşallah hemen insallah sizinde aşilmanız tutar ne kadar sürede bellı oluyor tutup tutmadığı
Az kalmiş beklemeside çok zordur dımı heyecanlı yatıyormusunuz sürekliAmin inşallah ☺15 günde belli oluyormuş benm de ilk bu ☺
Yok çalışıyorum ben hiç yatamadım Allaha emanetAz kalmiş beklemeside çok zordur dımı heyecanlı yatıyormusunuz sürekli
Aynen ben ameliyat oldum.Rahat geçti çok şükür,Bakalım şimdi 2 ay koruma ve hormon ilacı takviyesi verdi.Beklemedeyim.Geçen hafta ameliyat olmuştunuz sizmiydiniz o nasıl geçti ameliyat
Hadıya çalişmaya devam mı edıyon bi zarari olmaz mı kı hep yatılıyor dıye duyuyordumYok çalışıyorum ben hiç yatamadım Allaha emanet ☺