- 3 Ekim 2011
- 196
- 148
-
- Konu Sahibi Mirayssssss
Ben de her turlu testı yaptırdım maalesef bazen sebebi bulunmuyormuş.Rabbim bir daha yaşatmasın cümlemize inşallahHayir yumurtalik ve tuplerde sikinti yoktu. Genetik inceleme teziz cikti pihtilasma yok epey bi arastirdik bi sebep bulunamadi dusukleri aciklayan
Hadi hayırlısı canım insaAllah yavrun gelirBugun kontrole gıttım herşey yolunda yapışıklık yok dedi korunmayı bırakabilirsiniz dedı başilicaz artık nasip olursa
Amin canım insallahHadi hayırlısı canım insaAllah yavrun gelir
Şükürler olsun kuzum bekliyoruz yolunuAmin canım insallahsende varmı bebiş
Oldunmu ameliayt canım çıktıktan sonra durumunu bildirirsen seviniriz Allahım bu cuma mübarek gun kimin nerde derdi acısı varsa dindirsin şifanızı versin acısız ağrisiz kurtulursun insallahYarın sabah Başkent Adana hastanesi Pınar Hanım.
Rahim filmi çekildin mi canım perde falan yok dimi oda düşük sebebi oluyorBen de her turlu testı yaptırdım maalesef bazen sebebi bulunmuyormuş.Rabbim bir daha yaşatmasın cümlemize inşallahHayırlı olsun
Hamilesiniz galiba kaç aylık normal yolla mı olduŞükürler olsun kuzum bekliyoruz yolunu
Benımde önceki doktorum Mehmet Emin Soysal dı denizlide şuan ama burda hakkında kötü şeyler yazmiş bi kaç kişi yanliş ameliyat yapmiş falan dediler biraz dhaa araştirdım bi kaç kişiden daha duydum o yuzden bıraktım o doktoru yunus aydına geçtimAslında benım doktorum Denizli de ama pandemiden dolayı gelemedim .Mehmet Emin Soysal çok başarılı bir profesördür .Antalyadayken onun kontrolu altındaydım.
Ne güzel Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım bizede nasip etsin inşallah nerde yaptırdınız tüp bebeği bi kerede tuttu mu3 aylık canım da tüp bebek
Amin canım amin insAllah rabbim sağlıklı bi şekilde kucagima almayı nasip ederNe güzel Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım bizede nasip etsin inşallah nerde yaptırdınız tüp bebeği bi kerede tuttu mu
Sizde mı denizlide oturuyorsunuz hangı doktorda yaptırdınız cihan bey miAmin canım amin insAllah rabbim sağlıklı bi şekilde kucagima almayı nasip eder
Sizlerede rabbim nasip etsin pamukkale üniversite araştırma hastanesinde yaptırdık 1 kerede oldu şükürler olsun
Evet canım cihan beyde hala kendisine devam ediyorumSizde mı denizlide oturuyorsunuz hangı doktorda yaptırdınız cihan bey mi
Onun adını çok duymuştum bi defa gittim kendisine açık ameliayt yapmak istedi benı O yüzden bıraktımEvet canım cihan beyde hala kendisine devam ediyorum
Rahim filmi çektirdim T rahim teşhisi kondu ,dar bir rahim.bir de sol tüpte tıkanıklık.Ben de okudum olumsuz yorumları, ama Antalyadayken ciddi bir ameliyat geçirmiştim ,bilgisiyle önce Allah sonra onun sayesınde atlattım.2012 de ,Şimdi ne değişti bilmiyorum....Birazdan ameliyata gireceğim teşekkür ediyorum dualarınızı bekliyorum çok sağolunRahim filmi çekildin mi canım perde falan yok dimi oda düşük sebebi oluyor
1 yıldır kendisine gidiyorum cok ta memnunum böyle.dokyorlar çoğalmalıOnun adını çok duymuştum bi defa gittim kendisine açık ameliayt yapmak istedi benı O yüzden bıraktım
Bu ilk ameliyatınız değil yanı insallah güzel geçer tekrar olmak zorunda kalmazsın canımRahim filmi çektirdim T rahim teşhisi kondu ,dar bir rahim.bir de sol tüpte tıkanıklık.Ben de okudum olumsuz yorumları, ama Antalyadayken ciddi bir ameliyat geçirmiştim ,bilgisiyle önce Allah sonra onun sayesınde atlattım.2012 de ,Şimdi ne değişti bilmiyorum....Birazdan ameliyata gireceğim teşekkür ediyorum dualarınızı bekliyorum çok sağolun
Ameliyat oldunuz mu ?Aynen ya çok fazla çıkardı Bi ara burdaymış sonra Antalyaya gitmiş sonra tekrar buraya gelmiş ordada hastanesi varmiş hafta sonuda oraya gıdıyor muş muayne ücreti bile çok fazla onun ya 300 tl bide özel sağlıkta yunus aydına ıyı dıyolar ona gitcem bide o ne kadar çıkaracak bakalım
Oldum canım ıkı buçuk ay önceAmeliyat oldunuz mu ?
Çok geçmiş olsun cnm benimde iki kaybım var 10 gün önce kaybettim bebegimi bunda fark edildi rahimde perde varmış kayiplarimin nedeni perde olmasıymis doğal yollarla gebelik yasakladı amaliyat nasıl çok mu zorOldum canım ıkı buçuk ay önce