-
- Konu Sahibi Mirayssssss
Hmm hiç duymamış tim canimLaparoskopi yontemiyle karından girilerek rahmin daha daha yukarısından atılıyor ve daha saglam oluyor vajinale gore
Merhaba bu serklaj her yerde yapılmıyor deniliyor ya sebebi ne kim? Basit bir dikiş değil mi bu? Ben Ankara bahçeciyi aradım hastanemizde yapılmıyor dediler, Dr arayacakti ama hala aramadiHmm hiç duymamış tim canim
Perinatolojiye gidecen canım riskli geblik uzmanları yapıyor genelde ankara buyuk sehir vardır kesin yapanMerhaba bu serklaj her yerde yapılmıyor deniliyor ya sebebi ne kim? Basit bir dikiş değil mi bu? Ben Ankara bahçeciyi aradım hastanemizde yapılmıyor dediler, Dr arayacakti ama hala aramadiaklımda binbir soru oldu neden her kadın doğum uzmanı yapmıyor devlette bile yapılıyormuş tüp bebek merkezinde yapılmaması saa geldi bana bir fikrin var mi canım?
Tamam canim teşekkür ederimPerinatolojiye gidecen canım riskli geblik uzmanları yapıyor genelde ankara buyuk sehir vardır kesin yapan
Burda iki tane yapan Dr varmış aradım fiyat sormak için ve bana diyorlar ki kişiye özel fiyat oluyor ve Dr bey belirliyor fiyatı gelmeden muayene etmeden fiyat söyleyemeyiz muayene ücreti 300 TL ya her yerde mi böyle net bı fiyatı olmaz mı bunun ne demek kişiye özel vajinal serklaj yani liste fiyatı yok mu yani ben mi abartıyorum yoksa normal mi her yerde bu şekilde mi oluyor bu işlemTamam canim teşekkür ederim
Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürlü bahtını güzle etsinRize de Evren akmut yaptı ameliyatımı abdominal serklaj oldum
Amin canım ameliyatın zorlugu yok bir gun hastane kaldım cıktım ben hamileyken oldum riskleri daha fazlaydı ama sorunsuz gecti hiç korlmayın olun ameliyatı gebe kalmadan olmak daha iyi tabikiMerhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürlü bahtını güzle etsinBen de kayıplarım sebebiyle abdominal serklaj olacağım. Ameliyat hakkında sizden bilgi alabilirsem çok memnun olurum. Bu operasyonu olan pek bulamadım. Ameliyat nasıl geçti? Kaç güne iyileştiniz? Bir de bu ameliyattan sonra ne zaman hamile kaldınız ? Vereceğiniz bilgiler benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkürlerAmin canım ameliyatın zorlugu yok bir gun hastane kaldım cıktım ben hamileyken oldum riskleri daha fazlaydı ama sorunsuz gecti hiç korlmayın olun ameliyatı gebe kalmadan olmak daha iyi tabiki
Rabbim sizede saglıklı gebelik nasip etsin inşallahÇok teşekkürlerBana güç verdiniz İnşallah benimki de sorunsuz geçer
Allah razı olsun amin inşallahRabbim sizede saglıklı gebelik nasip etsin inşallah
Çikolata kisti var rahimde perde ve mıyom vardı onlar alındıSizin sorununuz ne tam olarak?