-
- Konu Sahibi Mirayssssss
Dediğim gibi herkesin hastalığı ve şifa bulacağı yer farklı size iyi gelmesine çok sevindim belki de yaşadığım olumsuzluklar beni etkilemiştir ama bence tüp bebek maliyetli ve yıpratıcı bı iş her görüştüğün Dr a ücret odeseydim altından kalkamazdim ve büyük merkezler bile arıyor görüşüyor ücretsiz görüşme ayarlıyor bunla da yapabilir belki önereceği tedavi kafama yatmicak böyle vazgectigim çok oldu benim ama yine de dediğim gibi giden herkese rabbim yardım etsin inşallah arkadaşınız da güzel sonuc alır memnun kalır9.750 tüp bebek ücreti 3 bin de ilaçlar tuttu
Hemen hemen aynı fiyatlar ne güzel bi kere de tutmuş Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım9.750 tüp bebek ücreti 3 bin de ilaçlar tuttu
Ayy ne kadar çok yaaOzel canım karadenizde zaten baska yapan yok 6 bine yaptı ameliyatımı
Amin canım Allah razı olsunHemen hemen aynı fiyatlar ne güzel bi kere de tutmuş Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Amin canım insallahDediğim gibi herkesin hastalığı ve şifa bulacağı yer farklı size iyi gelmesine çok sevindim belki de yaşadığım olumsuzluklar beni etkilemiştir ama bence tüp bebek maliyetli ve yıpratıcı bı iş her görüştüğün Dr a ücret odeseydim altından kalkamazdim ve büyük merkezler bile arıyor görüşüyor ücretsiz görüşme ayarlıyor bunla da yapabilir belki önereceği tedavi kafama yatmicak böyle vazgectigim çok oldu benim ama yine de dediğim gibi giden herkese rabbim yardım etsin inşallah arkadaşınız da güzel sonuc alır memnun kalır
Kaç aylık oldu şimdiAmin canım Allah razı olsun
Benim bı tanıdığın 4 yıl cocugu olmamış. Perde ameliyatı sonrası kontrole gidiyor doktor demiş hamilesin. Hemen kalmışMerhaba kızlar aranızda Rahimde perde ameliyatı olan varmı hangi ilde hangı doktora oldunuz ben Denizlide yaşiyorum ama Bi doktor il dışında olmanı öneririm dedi kafam çok karişik nolur yardım ameliyat olup kaç ay sonra hamile kaldınız
Ay ne güzel insallah benımde olur hemen bu ay başlicaz çalişmalara bakalım bide doğum kontrol hapı içtim üç ay ne kadar süre koruyor acaba bir ay oldum birakalı ıkı üç ay korudu dıyor kimileriBenim bı tanıdığın 4 yıl cocugu olmamış. Perde ameliyatı sonrası kontrole gidiyor doktor demiş hamilesin. Hemen kalmışŞuan 4 Cocugu var.
Daha çok kucuguz 8+4Kaç aylık oldu şimdi
Düşük riski mı var neden serkaj yaptırcanizDaha çok kucuguz 8+4
Öyle bişey yok sanırım. Arkadasim hapı bıraktığı ay hamile kaldı. Zaten az kullanmışsinizAy ne güzel insallah benımde olur hemen bu ay başlicaz çalişmalara bakalım bide doğum kontrol hapı içtim üç ay ne kadar süre koruyor acaba bir ay oldum birakalı ıkı üç ay korudu dıyor kimileri
Ayenn az kullandım geçen ay bir 5.6 kez korunmasız beraberliğimiz oldu ama kalmadı adetim 5 gün gecikti kesın hamileyim dedim çok umutlandım 6.gun adet oldum malasef hap mı korudu acaba dedım hapı bırakınca da düzen bozuldu galıba ondan geciktiÖyle bişey yok sanırım. Arkadasim hapı bıraktığı ay hamile kaldı. Zaten az kullanmışsiniz
Ben cok uyguna yaptırdım bu amelşyatı 20 bine yapanlar var canım ankara veya istanbuldaAyy ne kadar çok yaa
Sizin çok az olmuş hiç endişe etmeyin. Sadece adet biter bitmez gün aşırı ilişki yaşayın.Yumurtlama gününü kaçırmamis olursunuz.Ayenn az kullandım geçen ay bir 5.6 kez korunmasız beraberliğimiz oldu ama kalmadı adetim 5 gün gecikti kesın hamileyim dedim çok umutlandım 6.gun adet oldum malasef hap mı korudu acaba dedım hapı bırakınca da düzen bozuldu galıba ondan gecikti
Yarım rahimliyim maalesef erken doğum riski varmisDüşük riski mı var neden serkaj yaptırcaniz
Yaaa demeyin öyle 20 bin ne yaaBen cok uyguna yaptırdım bu amelşyatı 20 bine yapanlar var canım ankara veya istanbulda
Sizin sorununuz ne tam olarak?Ayenn az kullandım geçen ay bir 5.6 kez korunmasız beraberliğimiz oldu ama kalmadı adetim 5 gün gecikti kesın hamileyim dedim çok umutlandım 6.gun adet oldum malasef hap mı korudu acaba dedım hapı bırakınca da düzen bozuldu galıba ondan gecikti
Merkeze gore fiyat değişiyor ama siz vajinal serklaj yaptırcaksanız o daha uygun oluyor Rabbim sağlıkla kucagınıxa almayı nasip etsinYaaa demeyin öyle 20 bin ne yaabende yarın merkezi arayıp ogrenicem ne kadar diyorlar insallah o kadar uçuk bı fiyat vermezler 20 bin tüp bebkten bile pahalı
İnşallah bakalım yarın ogrenirim ne kadar diyecekler, başka türlü de mi oluyor serklaj? Amin canım rabbim hepimize nasip etsinMerkeze gore fiyat değişiyor ama siz vajinal serklaj yaptırcaksanız o daha uygun oluyor
Rabbim sağlıkla kucagınıxa almayı nasip etsin
Laparoskopi yontemiyle karından girilerek rahmin daha daha yukarısından atılıyor ve daha saglam oluyor vajinale goreİnşallah bakalım yarın ogrenirim ne kadar diyecekler, başka türlü de mi oluyor serklaj? Amin canım rabbim hepimize nasip etsin