Rahimde perde(septum) ameliyatı

AA tüp neden alındı tek tüple oluyormuymuş bebek
Doğuştan heralde canım bende tam bilmiyorum sıvı dolmuş ici şişmiş doktor terimiyle hidrosalpenk olmuş doktorda almış direk tek tüple olurda bende olmadı daha vakti saati var demekki

Bu arada benim tüp bebek ilk defa olacak senin kaçıncı denemen ?
Ben hiç yapmadım canım daha 9 aydır bebek istıyoruz olamdı işte rahım filmi çektirdim perde olduğunu ögrendım ameliyat dedıler tam olacağım gun iptal ettım vüris yüzünden herşeyde Bi hayır vardır dedım

Hayırlısı tabi benin 4.5 yıl oldu rahim filminide izmirde çektirdim hepside ameliyat dedi bu arada perden kaç cm ?

Neden izmirde çekildınız acaba sakıncası yoksa sorabılirmiyim
Izmire gitmiştik ziyaret icin adetim bitmişti çokta zaman kaybetmemek icin çektirdim orda iyiki cektirmisim hastane personelleri doktoru mükemmeldi orda oturuyor olsaydım kesinlikle oraya giderdim :)

Hayır canım doktor ultrasonda gördü denizlide oturuyorum rahim filmini izmirde çektirdim sadece
Ultrasonda mı göründü perde benimki rahim filminde bile görünmemişti ve orta dereceydi perde şanslısınız ki görünmüş 5 sene boyunca bana hep sebebsiz denmişti taki histereskopi olana kadar

Ultrasonda mı göründü perde benimki rahim filminde bile görünmemişti ve orta dereceydi perde şanslısınız ki görünmüş 5 sene boyunca bana hep sebebsiz denmişti taki histereskopi olana kadar
Rahim filmini gören doktor vajinal bakalım dediğinde rahmi ikiye bölüyormuş o şekilde gösterdi banada çoğu doktor yapmıyor bunu kağıda bakarak varmı var deyip hadi histereskopi diyor ıyi doktor bulmak zor malesef

Mehmer emin soysala giden var mı aranızda.herhalde benim yaşadıklarımı okumadınız ve hala ona mı gidiyorsunuz.bence iyi araştırıb derim.herkesi kesip doğrayıp boşa ameliyat eden birinden bahsediyorsunus sanırım.

Dediğiniz doktor nerede birde mustafa acet vardı oda çok yanlış ameliyat etti mahkemeler acılınca kaçtığı söyleniyor

Dediğiniz doktor nerede birde mustafa acet vardı oda çok yanlış ameliyat etti mahkemeler acılınca kaçtığı söyleniyor
Mehmet emin soysal beni resmen biçti yani o adamı da sanki hatırlıyorum zaten denizlşden geldi yine denizliye ksçtı.tanıdığım herkesi ya herksi gereksiz yerw ameliyay bemi de etti.kürtaj etti rezil ağzıma sıçtı resmen 6 yıldır yaptığı pisliği temizletmekle uğraşıyorum bağırsaklar yapıştı rahim ters döndü rahşm yapıştı boru şeklini aldı.yani hakkım helal değil o bu dünya da çekmese de öteki dünya da bana yaşattıklarını çekecek

Daha ameliyat olmadım bu ay olcam da
Sorununuz neydi sizin

Herkes memnun çoğunluğu baya araştırdım da denizlide mı oturuyorsunuz siz
Antalya valla çok yazdım uzyn uzadıya canım 2016 2017 senesibde burda.herkesi boşa ameliyat eden bence kasap.bak kanser kınusunda iyi olabilir ama kadın doğumcu yönü 0...herkesi mahfetti 20 30 davası vareı kaçtı gitti eşi de vardı o zaten kayıp yurt dısına kaçmış.

Git memoriale git hitjen konusunea iyi doktor araştır.yani bu adam kasap antalyadan denizlieen zamanında kaçtı gitti antalyaya geldi vurada herkesi mağdur etti kaç tane dosyası var.sonra yine yıllsr geçti denizliye gitti.

Şimdi ne durumdasınız çok üzüldüm adınıza Rabbim kolaylıklar versin inşAllah dediğim mustafa acette aynı oyle gereksiz ameliyat yapmış bir suru davası vardı yurt dışına kaçtı deniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…