Rahimde perde(septum) ameliyatı

Neden emin olamadınız bende çok iyi şeyler duydum ama ameliyat konusunda duymadım paracı olduğu icin mi içinize sinmedi
İlk ona gittiğim için emin olamadım Bi kaç doktora daha danışayım dedim bide çok hızlı konuşuyor çok aceleci insanı rahatlatmıyor bide belkı ıkıncı Bi ameliyat gerekebilir dedı bir kerede alınmazsa dedi o yuzden kararsız kaldım sizi ne kadara yaptı emre bey

Emre bey murat beye göre cok daha güzel anlatıyor tane tane herseyi detaylı bende senin gibi o kadar çok doktor gezdimki en son emre beyde karar kıldım gecen sene mart ayında 1650 tl ye yaptirmistim suan fazladır size ne kadar fiyat verdi

Bana üç bin fiyat verdı murat bey şubat ayında gıttım işte martta olacaktım ondan sonra özel egede bir profösör var Antalyadan gelmiş Mehmet Emin Soysal ona gıttım oda 6.500 çıkardı kapalı yapacaktı kistleri de alcaktı olcaktım vüris yüzünden iptal ettım

Çok çıkarmış sadece histereskopi fiyatmi mi bu
Emin soysal hep burda değil miydi ya

Çok çıkarmış sadece histereskopi fiyatmi mi bu
Emin soysal hep burda değil miydi ya
Aynen ya çok fazla çıkardı Bi ara burdaymış sonra Antalyaya gitmiş sonra tekrar buraya gelmiş ordada hastanesi varmiş hafta sonuda oraya gıdıyor muş muayne ücreti bile çok fazla onun ya 300 tl bide özel sağlıkta yunus aydına ıyı dıyolar ona gitcem bide o ne kadar çıkaracak bakalım

Onuda biliyorum canım çoğu doktoru biliyorum egede nilgün keserlioğlu var oda çok iyi denipoldeydi sanırım semih mum oda işinde başarılı

Ayrı muayenedemi 300 lira aliyor normal erkan alatas var var onuda önerebilirim

AA maşallah hemen hamile kaldınız o zman şimdi kaç haftalık ve ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Aralıkta düşük olmuştu adetime 6 gun vardı leke gelince test yaptım pozitif çıktı bi daha yaptım yanlıştır diye ama pozitif çıktı doktora gitmedim daha sağlık ocagında oan vericem cuma

Aralıkta düşük olmuştu adetime 6 gun vardı leke gelince test yaptım pozitif çıktı bi daha yaptım yanlıştır diye ama pozitif çıktı doktora gitmedim daha sağlık ocagında oan vericem cuma
Hayırlı olsun canım şimdiden insallah sağ salim kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…