Rahimde perde(septum) ameliyatı

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmayalı çok şükür ameliyatımı 22 temmuz çarşamba günü oldum cuma gunu çıktım hastaneden baya toparlandım şimdi amaliyatim ıyı geçti ama sol tüpüm şişmiş ve işlevini kaybettiği için onu kapatmak zorunda kalmiş doktor ama tek tüple de hamile kalınabiliyormuş 3 ay korunmamiz gerekıyor insallah korunmayı bırakınca hamile kalabilirim bende

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmayalı çok şükür ameliyatımı 22 temmuz çarşamba günü oldum cuma gunu çıktım hastaneden baya toparlandım şimdi amaliyatim ıyı geçti ama sol tüpüm şişmiş ve işlevini kaybettiği için onu kapatmak zorunda kalmiş doktor ama tek tüple de hamile kalınabiliyormuş 3 ay korunmamiz gerekıyor insallah korunmayı bırakınca hamile kalabilirim bende
Geçmiş olsun canım inşAllah tez vakit olur gebe kalırsın 🤲

Mehmer emin soysala giden var mı aranızda.herhalde benim yaşadıklarımı okumadınız ve hala ona mı gidiyorsunuz.bence iyi araştırıb derim.herkesi kesip doğrayıp boşa ameliyat eden birinden bahsediyorsunus sanırım.
Sizin mesajınızı gördükten sonra daha çok araştırdım Mehmet Emin Soysalı hakkında Bi kaç daha kötü şeyler duydum yanliş ameliyatlar yapmiş falan en son özel sağlık hastanesinde yunus aydında oldum çokta memnun kaldım ıyıkı onda olmuşum çok ıyı ve ilgili doktor çok şükür çabuk ta toparlandım

İşte çok almişlar demekki perdeyi biraz bırakmaları gerekıyor muş galiba benım ne kadar aldı acaba tamamen aldım dedı ama insallah Bende de aynı sorun olmaz

Doktor rahmin duvarı fazla açıldıgı için olabiliyor dedi herkeste olacak bişey değil işte nasip kısmet histereskopi ameliyatı mı prof doktor yaptı yani

Merhabaa ben de 29 temmuzda bursada oldum perde ameliyatı, bana korunma konusunda hiçbir şey söylemedi doktor, bir de sana estrofem verdi mi canım doktorun

Merhabaa ben de 29 temmuzda bursada oldum perde ameliyatı, bana korunma konusunda hiçbir şey söylemedi doktor, bir de sana estrofem verdi mi canım doktorun
Banada söylememişti canım aradım telefonda sordum bir ay ilişki yasak dedı bir olunca kontrole gıtcem duruma göre tekrar söylücek o dediğin ne canım ilaçmi anlamadım da

X