- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 567
- 35
-
- Konu Sahibi Mirayssssss
Denizli gbi bir yerde bu ameliyatı yapabilecek illa vardır ..Merhaba kızlar aranızda Rahimde perde ameliyatı olan varmı hangi ilde hangı doktora oldunuz ben Denizlide yaşiyorum ama Bi doktor il dışında olmanı öneririm dedi kafam çok karişik nolur yardım ameliyat olup kaç ay sonra hamile kaldınız
Bende 17 martta cavit kart hocada ameliyat oldum.perdem alındı.2 ay sonra kontrole çağırdı rahimde yapışma olmuşmu diye bakılacak dedi. Siz kontrol olmadınız mi sonrasında.birde ilacım var 2 ay kullanılacak.Trabzon da prof cavit karta oldum. İslemden sonra 1 defa adet gordum sonraki ay hamile kaldim
Sanırım 20 gün sonra çağırmıştı beni kontrole oyle hatirliyorum bende bi sure ilac kullandimBende 17 martta cavit kart hocada ameliyat oldum.perdem alındı.2 ay sonra kontrole çağırdı rahimde yapışma olmuşmu diye bakılacak dedi. Siz kontrol olmadınız mi sonrasında.birde ilacım var 2 ay kullanılacak.
Rahim filmi mi çekti size yapışıklığa bakmak için bende oldum bana bakılmadı histereskopiden sonra gebe kaldım ama 2 defa düşük olduBende 17 martta cavit kart hocada ameliyat oldum.perdem alındı.2 ay sonra kontrole çağırdı rahimde yapışma olmuşmu diye bakılacak dedi. Siz kontrol olmadınız mi sonrasında.birde ilacım var 2 ay kullanılacak.
AA neden tekrar düşük oldu acaba perde tamamen alınmadımıRahim filmi mi çekti size yapışıklığa bakmak için bende oldum bana bakılmadı histereskopiden sonra gebe kaldım ama 2 defa düşük oldu
Benimde histereskopi sonrasi bi dusugum oldu oncesinde tup bebek dusugum vardi. Genetik incelemede temiz cikti bulamadik sorunuAA neden tekrar düşük oldu acaba perde tamamen alınmadımı
Var canım buldum da 6 buçuk milyar istedi tam olacaktım vüris yüzünden iptal ettim ameliyatıDenizli gbi bir yerde bu ameliyatı yapabilecek illa vardır ..
Daha gitmedim kontrole 1 ay.sonra gidicem inşallah.siz kontrol olmadan mi gebe kaldınız. Cagirmadimi sizi tekrar.Rahim filmi mi çekti size yapışıklığa bakmak için bende oldum bana bakılmadı histereskopiden sonra gebe kaldım ama 2 defa düşük oldu
Gittim canım doktora sonraki ay aşılama oldum ama negatif sonuclandı histereskopiden 7 ay sonra normal gebe kaldım 19 haftada kaybettim sonra 2 aylık düştü rahim yetmezliği ve pıhtılaşma dendiVar canım buldum da 6 buçuk milyar istedi tam olacaktım vüris yüzünden iptal ettim ameliyatı
Perde kalsaydı ilk gebeliğim 19 haftaya gitmez dendi ama benim kafam karışık her doktor baska bişi diyor sonuc rahim yetmezliği ve pıhtılaşma ama şimdi de doktota gidemiyorum salgın yuzundenAA neden tekrar düşük oldu acaba perde tamamen alınmadımı
Bazıları da dıyor perde tamamen alınmamalı dıyolar rahim agzi çok açılıyor bebk yıne durmuyor düşüyor dıyolar onada dikkat etmek gerekiyor muşPerde kalsaydı ilk gebeliğim 19 haftaya gitmez dendi ama benim kafam karışık her doktor baska bişi diyor sonuc rahim yetmezliği ve pıhtılaşma ama şimdi de doktota gidemiyorum salgın yuzunden
Perdeyi alan doktoruma gittim ilk düşükte banada öyle dedi perde sonrası rahim yetmezliği olabiliyor o yuzden dikiş atıcaz 2.de demişti ama 2.de çok erken düştü ve şu an yeniden hemileyim şaşkınım ve korkuyorumBazıları da dıyor perde tamamen alınmamalı dıyolar rahim agzi çok açılıyor bebk yıne durmuyor düşüyor dıyolar onada dikkat etmek gerekiyor muş
Öncelikle merhabalar bende denizlide odakta ameliyat oldum lap+histereskopi sonrası hamilelik olmadığı icin o doktoru bıraktım üniversitede bir doktor buldum ona gittim perdenin hepsinin alınmadığı geri kalanınınsa alacağını söyledi bende oldum ama hamile kalamadım malesefKızlar aranızda hem çikolata kisti hemde rahimde perde olup normal yolla hamile kalabilen varmı 9 aydır bebek istıyoruz olmuyor 5 tane falan doktora danıştım ameliyatla alcaz dediler bazı doktorlar sadece perdeyi alcaz kiste dokunmucaz alırsak yumurta sayısı düşer dediler ıkı doktor da onlari da almamiz gerekıyor dedi yoksa bebek olmaz dediler vüristen dolayı da erteledim ameliyatı hamilenin duası geçer dıyolar banada dua edermisiniz bol bol normal yolla hamıle kalabilirim insallah☹
AA maşallah hemen hamile kaldınız o zman şimdi kaç haftalık ve ne kadar süre sonra hamile kaldınızPerdeyi alan doktoruma gittim ilk düşükte banada öyle dedi perde sonrası rahim yetmezliği olabiliyor o yuzden dikiş atıcaz 2.de demişti ama 2.de çok erken düştü ve şu an yeniden hemileyim şaşkınım ve korkuyorum
Odakta hangı doktora oldunuz murat karayel mı Bende önce ona gıttım sonradan emin olamadığım için 4 doktora daha danıştım üniversitede hangi doktora gıttınizÖncelikle merhabalar bende denizlide odakta ameliyat oldum lap+histereskopi sonrası hamilelik olmadığı icin o doktoru bıraktım üniversitede bir doktor buldum ona gittim perdenin hepsinin alınmadığı geri kalanınınsa alacağını söyledi bende oldum ama hamile kalamadım malesef
Emre gürckaya Ya oldumOdakta hangı doktora oldunuz murat karayel mı Bende önce ona gıttım sonradan emin olamadığım için 4 doktora daha danıştım üniversitede hangi doktora gıttıniz
Neden emin olamadınız bende çok iyi şeyler duydum ama ameliyat konusunda duymadım paracı olduğu icin mi içinize sinmediOdakta hangı doktora oldunuz murat karayel mı Bende önce ona gıttım sonradan emin olamadığım için 4 doktora daha danıştım üniversitede hangi doktora gıttıniz
Bende cihan beye gıttım bana açık ameliyat yapcaz çikolata kistlerinide alcaz dedı bende açık olmak istemediğim için ondanda vazgeçtim senı kapalı mı yaptı açıkmıEmre gürckaya Ya oldum
Üniversitede cihan beye
Açık ameliyat nasıl oluyor anlamadımBende cihan beye gıttım bana açık ameliyat yapcaz çikolata kistlerinide alcaz dedı bende açık olmak istemediğim için ondanda vazgeçtim senı kapalı mı yaptı açıkmı