Rahimde perde(septum) ameliyatı

Denizli gbi bir yerde bu ameliyatı yapabilecek illa vardır ..

Trabzon da prof cavit karta oldum. İslemden sonra 1 defa adet gordum sonraki ay hamile kaldim
Bende 17 martta cavit kart hocada ameliyat oldum.perdem alındı.2 ay sonra kontrole çağırdı rahimde yapışma olmuşmu diye bakılacak dedi. Siz kontrol olmadınız mi sonrasında.birde ilacım var 2 ay kullanılacak.

Sanırım 20 gün sonra çağırmıştı beni kontrole oyle hatirliyorum bende bi sure ilac kullandim

Rahim filmi mi çekti size yapışıklığa bakmak için bende oldum bana bakılmadı histereskopiden sonra gebe kaldım ama 2 defa düşük oldu

Var canım buldum da 6 buçuk milyar istedi tam olacaktım vüris yüzünden iptal ettim ameliyatı
Gittim canım doktora sonraki ay aşılama oldum ama negatif sonuclandı histereskopiden 7 ay sonra normal gebe kaldım 19 haftada kaybettim sonra 2 aylık düştü rahim yetmezliği ve pıhtılaşma dendi

AA neden tekrar düşük oldu acaba perde tamamen alınmadımı
Perde kalsaydı ilk gebeliğim 19 haftaya gitmez dendi ama benim kafam karışık her doktor baska bişi diyor sonuc rahim yetmezliği ve pıhtılaşma ama şimdi de doktota gidemiyorum salgın yuzunden

Perde kalsaydı ilk gebeliğim 19 haftaya gitmez dendi ama benim kafam karışık her doktor baska bişi diyor sonuc rahim yetmezliği ve pıhtılaşma ama şimdi de doktota gidemiyorum salgın yuzunden
Bazıları da dıyor perde tamamen alınmamalı dıyolar rahim agzi çok açılıyor bebk yıne durmuyor düşüyor dıyolar onada dikkat etmek gerekiyor muş

Kızlar aranızda hem çikolata kisti hemde rahimde perde olup normal yolla hamile kalabilen varmı 9 aydır bebek istıyoruz olmuyor 5 tane falan doktora danıştım ameliyatla alcaz dediler bazı doktorlar sadece perdeyi alcaz kiste dokunmucaz alırsak yumurta sayısı düşer dediler ıkı doktor da onlari da almamiz gerekıyor dedi yoksa bebek olmaz dediler vüristen dolayı da erteledim ameliyatı hamilenin duası geçer dıyolar banada dua edermisiniz bol bol normal yolla hamıle kalabilirim insallah

Bazıları da dıyor perde tamamen alınmamalı dıyolar rahim agzi çok açılıyor bebk yıne durmuyor düşüyor dıyolar onada dikkat etmek gerekiyor muş
Perdeyi alan doktoruma gittim ilk düşükte banada öyle dedi perde sonrası rahim yetmezliği olabiliyor o yuzden dikiş atıcaz 2.de demişti ama 2.de çok erken düştü ve şu an yeniden hemileyim şaşkınım ve korkuyorum

Öncelikle merhabalar bende denizlide odakta ameliyat oldum lap+histereskopi sonrası hamilelik olmadığı icin o doktoru bıraktım üniversitede bir doktor buldum ona gittim perdenin hepsinin alınmadığı geri kalanınınsa alacağını söyledi bende oldum ama hamile kalamadım malesef

AA maşallah hemen hamile kaldınız o zman şimdi kaç haftalık ve ne kadar süre sonra hamile kaldınız

Odakta hangı doktora oldunuz murat karayel mı Bende önce ona gıttım sonradan emin olamadığım için 4 doktora daha danıştım üniversitede hangi doktora gıttıniz

Odakta hangı doktora oldunuz murat karayel mı Bende önce ona gıttım sonradan emin olamadığım için 4 doktora daha danıştım üniversitede hangi doktora gıttıniz
Neden emin olamadınız bende çok iyi şeyler duydum ama ameliyat konusunda duymadım paracı olduğu icin mi içinize sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…