Filmi çekindiğiniz ay korunun dedi mi hekiminiz? Hemen o ay mı gebe kaldınız?Kalabilirsin ben filmi çektiğim ay kaldım tüplerde sorun olmamasına rağmen bi nevi rahimide tüpleride temizliyor şuan kızım 4.5 aylık
Kalabilirsin ben filmi çektiğim ay kaldım tüplerde sorun olmamasına rağmen bi nevi rahimide tüpleride temizliyor şuan kızım 4.5 aylık
Genellikle rahim filmi çekildikten sonra hamile kalma olasılığı yüksek oluyor derler. Size de nasip olur inşallah
Doktorunuz korunun veya korunmayın dedi mi ? İlişkiye ne zaman için izin verdi ? Rahim filmi hakkında bilgi verirmisinizBen de 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum. Geçen cumartesi rahim filmi çekildim. Merakla bu ay pozitifi bekliyorum.
Çok üzüldüm dilerim bir an önce kalabilirsinizhsg filmi bende çekildim fakat üplerim açık olmasına rağmen hamile kalamadım....
Özel hastanede yapacağını söyledi doktorum anestezi vereceklermiş çok tedirginim nasıl olacak bilgi verirmisiniz ?hangi hastane? devlette anestesi yapmıyolar die duymuştum.
Hayırlısı olsun dilerim sağlıklı bir bebeğiniz olurbenim 1 sene oldu filmi çekileli, fimden sonra çatlatma ipğnesi aşılama vs yaptım olmadı... eşimdede sorun yok. sağlıkçıyız zaten
İnsallah olumlu sonuçlanırhiç çektirmedim ama acılı demişlerdi ondan sordum. anestesi alırsanız hiçbirşey hissetmezsiniz merak etmeyin.
Öncelikle geçmiş olsun rahim filminden korkmayın durumunuz varsa istanbulda Cevat bayrak’a gidin hem filmi çekiyor hem de kapalıysa açıyor birkaç dakikalık bir işlem. Ben bir özel hastanede anestezili hsg çektirdim tüplerimin ikisi de kapalı çıktı, Cevat beye gittiğimde biri açık dedi diğerini de kendisi açtı demek ki ilk hsgde biri açılmış. 17 ağustosta Cevat beye gittim ikinci ayımda hamile kaldım şu an 6 haftalık darısı size olsunDoktorunuz korunun veya korunmayın dedi mi ? İlişkiye ne zaman için izin verdi ? Rahim filmi hakkında bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?