Rahim filmi

Merhaba bende bugün çekildim rahim filmini, doktorum korunmaya gerek yok dedi dilersen aynı gün istersen antibiyotik bitince başlayabilirsiniz dedi bu ayı değerlendirmemi önerdi gebelik şansı arttığı için
Evet öyleymiş gebelik şansını çok artıyormuş bu ayı degerlendirecez insallah hayırlısı olur

ben
Evet anestezili olacak sizin nasıl oldu rahim filminden sonra nasıl hissettiniz ?
imde anestezili hiç bir şey hissetmedim uyudum uyandım uyanınca biraz vajinam acıdı kan geldi 1 kere sonra lekelenme tarzı geldi o kadar hatta işe gittiim 2 saat sonra

Hayirli olsun bende yarın cektiricem çok korkuyroum agri oluyor mu
Öncelikle bende günlerdir buradaki yorumları okuya okuya kafayı yicektim stresten ne uyku girdi gözüme ne yemek yiyebildim, cok korktum sizin gibi, bu süreçte doktor da cok önemli sağolsun benım doktorum cok anlayıslıydı beni sakinlestirdi ben diğerleri gibi cok kötüydü diye sizi korkutmak istemem ama en cok zorlanan an ilacın verildiği an baya bi dayanılmaz oluyor ama 30 saniye falan anca sürüyor sonra bitiyor zaten bunun için anestezi almaya gerek yok kısa sürdüğü için zorda olsa dayanılıyor. Şuan ertesi günüm baya sancım var gaz sancısına benziyo ağrı kesici ve antibiyotik kullanıcam bakalım. Elinden geldiğince kendini kasmamaya calış o an nekadar gevşek bırakırsan kendini okadar çabuk hallolur inşallah kolayca atlatırsın

Tüplerin açıksa neden olmasın doktorum bana hsg sonrası vakit kaybetmeden tedavi yapalım dedi tüpler daha da açıldığı in gebelik oranları artıyomuş

Hayirli olsun bende yarın cektiricem çok korkuyroum agri oluyor mu
Benim hafif sızı ve yanma hissim oldu çekim esnasında. Sonrasında gün içinde adet ağrısı gibi hafif bir ağrım vardı. Çok rahattı. Korkmayın. Olumlu düşünün. Kendinizi kasıp negatif düşünürseniz daha zor olur. Tüplere ilaç veriliyor. Kesilen biçilen bir şey yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…