Merhaba ağrınız oldu muHayirli olsun bende yarın cektiricem çok korkuyroum agri oluyor mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim filmi
- Konu Sahibi Lavinya0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahim filmi çekilenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugün cektiricem.Merhaba ağrınız oldu mu
Benim bugün 12 de çekilecek saat yaklaştıkça korkuyorum insallah hayırlısı olurBen yarın cektoricem ya sen çektirdin mi
Evet öyleymiş gebelik şansını çok artıyormuş bu ayı degerlendirecez insallah hayırlısı olurMerhaba bende bugün çekildim rahim filmini, doktorum korunmaya gerek yok dedi dilersen aynı gün istersen antibiyotik bitince başlayabilirsiniz dedi bu ayı değerlendirmemi önerdi gebelik şansı arttığı için
hiç korkma anestezilimiBenim bugün 12 de çekilecek saat yaklaştıkça korkuyorum insallah hayırlısı olur
Evet anestezili olacak sizin nasıl oldu rahim filminden sonra nasıl hissettiniz ?hiç korkma anestezilimi
ben
imde anestezili hiç bir şey hissetmedim uyudum uyandım uyanınca biraz vajinam acıdı kan geldi 1 kere sonra lekelenme tarzı geldi o kadar hatta işe gittiim 2 saat sonraEvet anestezili olacak sizin nasıl oldu rahim filminden sonra nasıl hissettiniz ?
- 19 Ekim 2023
- 55
- 19
- 8
- 24
Öncelikle bende günlerdir buradaki yorumları okuya okuya kafayı yicektim stresten ne uyku girdi gözüme ne yemek yiyebildim, cok korktum sizin gibi, bu süreçte doktor da cok önemli sağolsun benım doktorum cok anlayıslıydı beni sakinlestirdi ben diğerleri gibi cok kötüydü diye sizi korkutmak istemem ama en cok zorlanan an ilacın verildiği an baya bi dayanılmaz oluyor ama 30 saniye falan anca sürüyor sonra bitiyor zaten bunun için anestezi almaya gerek yok kısa sürdüğü için zorda olsa dayanılıyor. Şuan ertesi günüm baya sancım var gaz sancısına benziyo ağrı kesici ve antibiyotik kullanıcam bakalım. Elinden geldiğince kendini kasmamaya calış o an nekadar gevşek bırakırsan kendini okadar çabuk hallolur inşallah kolayca atlatırsınHayirli olsun bende yarın cektiricem çok korkuyroum agri oluyor mu
- 19 Ekim 2023
- 55
- 19
- 8
- 24
İnşAllah doktorun böyle konuşması bizi çok umutlandırdı Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllahEvet öyleymiş gebelik şansını çok artıyormuş bu ayı degerlendirecez insallah hayırlısı olur
Benimde saat 5 teeeeeBenim bugün 12 de çekilecek saat yaklaştıkça korkuyorum insallah hayırlısı olur
Hiç hissetmedim gözümü açtığımda herşey bitmişti sadece suan biraz ağrım var tüplerim açık çıktı doktorum sorunsuz dediBenimde saat 5 teeeee
İnsallahİnşAllah doktorun böyle konuşması bizi çok umutlandırdı Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllah
Benim bir tane tutum kapalı idi acaba gebe kalabilir miyim.artikHiç hissetmedim gözümü açtığımda herşey bitmişti sadece suan biraz ağrım var tüplerim açık çıktı doktorum sorunsuz dedi
Hgsden sonra açılmıştır bence doktorunuz bu konu hakkında ne dediBenim bir tane tutum kapalı idi acaba gebe kalabilir miyim.artik
- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Tüplerin açıksa neden olmasın doktorum bana hsg sonrası vakit kaybetmeden tedavi yapalım dedi tüpler daha da açıldığı in gebelik oranları artıyomuşMerhabalar 1.5 yıldır evliyim bu süre zarfında hiç korunmadık ama bir türlü olmadı doktora gittigim zamanda bir sorun olmadığı söylendi. En son gittim doktor çok ilgiliydi rahim filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu cuma anestezi uygulayarak çekecekler sormak istediğim rahim filminden sonra hamile kalabilirmiyim
- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Tek tüp yeterli canım taki kalabilirsinBenim bir tane tutum kapalı idi acaba gebe kalabilir miyim.artik
Vakit kaybetmeden nasıl tedavi yaptınız oldu mu peki tedavi ne idiTüplerin açıksa neden olmasın doktorum bana hsg sonrası vakit kaybetmeden tedavi yapalım dedi tüpler daha da açıldığı in gebelik oranları artıyomuş
- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 158
- 29
Benim hafif sızı ve yanma hissim oldu çekim esnasında. Sonrasında gün içinde adet ağrısı gibi hafif bir ağrım vardı. Çok rahattı. Korkmayın. Olumlu düşünün. Kendinizi kasıp negatif düşünürseniz daha zor olur. Tüplere ilaç veriliyor. Kesilen biçilen bir şey yok sonuçta.Hayirli olsun bende yarın cektiricem çok korkuyroum agri oluyor mu
- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
işte şimdi ilk kez gideceğimVakit kaybetmeden nasıl tedavi yaptınız oldu mu peki tedavi ne idi
Hayir canım.anesztezi aldim.ben ama.somrasinda ağrım olduMerhaba ağrınız oldu mu