İnsallah olumlu sonuçlar alırsınızbende ona sasıyorum yaş desen 37 yaşında arkadasım evlendiği gn hamile kalmış 3 aylık olunca farketti :)
bizde hazirandan beri deniyoruz olmuyor, şimdi çok fena sırt agrılarım var hacamat yaptırmak istiyorum, gebeliğede faydası olurmuş, ole diyolar. bi dr randevum var ondan sonra devam edeceğim çalışmlara inşallah :)
Çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun rahim filminden korkmayın durumunuz varsa istanbulda Cevat bayrak’a gidin hem filmi çekiyor hem de kapalıysa açıyor birkaç dakikalık bir işlem. Ben bir özel hastanede anestezili hsg çektirdim tüplerimin ikisi de kapalı çıktı, Cevat beye gittiğimde biri açık dedi diğerini de kendisi açtı demek ki ilk hsgde biri açılmış. 17 ağustosta Cevat beye gittim ikinci ayımda hamile kaldım şu an 6 haftalık darısı size olsunbu arada Aynı gün tatile gidecektik doktora sorduğumda ilişki, deniz, havuz her şey serbest dedi nitekim ben de bir sorun yaşamadım.
Peki rahim filminden sonra nasıl yol izlediniz bilgi verirmisiniz ?Kalabilirsin ben filmi çektiğim ay kaldım tüplerde sorun olmamasına rağmen bi nevi rahimide tüpleride temizliyor şuan kızım 4.5 aylık
Aa Ben de Adana’da yaşıyorum sizin doktorunuz kim çok doktor araştırdım ben de. Ben Esra Bulgan kılıçdağa gitmiştim Cevat beyi o önermişti burda da çok görmüştüm günübirlik gitmiştik istanbulaÇok teşekkür ederimben Adana da yaşıyorum İstanbul’a gitmem çok zor ama doktorum çok iyi çok araştırdım suan için memnunum sizin adınıza çok sevindim insallah bnde bu duyguyu yaşarım bazı doktorlar korunun bazı doktorlar korunmayın diyormuş gene kalınsa bile düşük olma ihtimali yüksek oluyormuş emin olamadığım için sormak istedim
Hale erbaş doktorum Süleyman’da Demirel’de kliniği Suan için memnunum ondan önce barış güzele gittim ama memnun kalmadım ilgili değildiAa Ben de Adana’da yaşıyorum sizin doktorunuz kim çok doktor araştırdım ben de. Ben Esra Bulgan kılıçdağa gitmiştim Cevat beyi o önermişti burda da çok görmüştüm günübirlik gitmiştik istanbula
Seni endişelendirmek istemem çok tatlı bir doktor ama benim ilk hsgmi o çekmişti ve Cevat bey bu eski cihazlarla çekilmiş bir hsg demişti. Ayrıca hale hanım bana endometriozis, pcos ve tıkalı tüpler teşhisi koyduktan sonra hiç uğraşma direkt tüp bebek yap demişti. Tüpler hariç diğer hastalıkları diğer doktorlar onaylamadı ve ben doğal yolla hamile kaldım az kalsın tüp bebek başvurusu yapıyorduk ki bir doktora daha görünelim demişiz allahtanHale erbaş doktorum Süleyman’da Demirel’de kliniği Suan için memnunum ondan önce barış güzele gittim ama memnun kalmadım ilgili değildi
Ben tüp bebek istemiyorum doğal yolla hamile kalmayı istiyorum bana adetimin 2 günü gel dedi gittim muayene etti polinoma alfa ilacını önerdi cuma gününe film istedi Güzelyalı hastanesinde yapacakmış kan tahlili istedi bugün sonuçlarını attım sonuçlar gayet iyi plânladığımız gibi ilerleyelim dedi bu ay yumurta takibi yapacakmış yumurtlama catlama günlerini takip edip bilgi verecekmiş hgsden sonra haftaya Salı günü tekrar kontrole çağırdı beni şimdi merakla cumayı bekliyorumSeni endişelendirmek istemem çok tatlı bir doktor ama benim ilk hsgmi o çekmişti ve Cevat bey bu eski cihazlarla çekilmiş bir hsg demişti. Ayrıca hale hanım bana endometriozis, pcos ve tıkalı tüpler teşhisi koyduktan sonra hiç uğraşma direkt tüp bebek yap demişti. Tüpler hariç diğer hastalıkları diğer doktorlar onaylamadı ve ben doğal yolla hamile kaldım az kalsın tüp bebek başvurusu yapıyorduk ki bir doktora daha görünelim demişiz allahtan
Bana da aynı ilacı verdi daha doğrusu ilaç değil takviye. Zaten çocuk isteyenler için standart prosedür tahliller yumurta takibi falan, aynı yollardan geçtim Allah yardımcınız olsun inşallah size de nasip olurBen tüp bebek istemiyorum doğal yolla hamile kalmayı istiyorum bana adetimin 2 günü gel dedi gittim muayene etti polinoma alfa ilacını önerdi cuma gününe film istedi Güzelyalı hastanesinde yapacakmış kan tahlili istedi bugün sonuçlarını attım sonuçlar gayet iyi plânladığımız gibi ilerleyelim dedi bu ay yumurta takibi yapacakmış yumurtlama catlama günlerini takip edip bilgi verecekmiş hgsden sonra haftaya Salı günü tekrar kontrole çağırdı beni şimdi merakla cumayı bekliyorum
Kan tahlili sonuçları çok iyi planladıgımz gibi devam edelim dedi peki siz hangi hastanede hgs çekildiniz ? İnsallah gerçekten çok istiyorum yaşım 30 daha fazla geç kalmak istemiyorum insallah hayırlısı olurBana da aynı ilacı verdi daha doğrusu ilaç değil takviye. Zaten çocuk isteyenler için standart prosedür tahliller yumurta takibi falan, aynı yollardan geçtim Allah yardımcınız olsun inşallah size de nasip olur
İşlem sonrası antibiyotik kullandım 5 gün 5 gün boyuncada ilişki yasaktı sonra üstü üste denedik yumurtlamaya denk gelincede tuttu öylePeki rahim filminden sonra nasıl yol izlediniz bilgi verirmisiniz ?
Hale hanım Güzelyalı hastanesini kullanıyor zaten bana da orda yaptı işlemiKan tahlili sonuçları çok iyi planladıgımz gibi devam edelim dedi peki siz hangi hastanede hgs çekildiniz ? İnsallah gerçekten çok istiyorum yaşım 30 daha fazla geç kalmak istemiyorum insallah hayırlısı olur
Ay değil antibiyotik verdi enfeksiyon olmasın işlem sonrası die 5 gün kullandım kullandığım 5 gün boyunca korundum sadece çektiğim ay hamile kaldım hemenFilmi çekindiğiniz ay korunun dedi mi hekiminiz? Hemen o ay mı gebe kaldınız?
Anladım insallah olumlu sonuçlanırHale hanım Güzelyalı hastanesini kullanıyor zaten bana da orda yaptı işlemi
Anladım insallah benimde bu ay tutar böyle şeyler yazılınca çok mutlu oluyorum hevesleniyorum hayırlısı olur insallahİşlem sonrası antibiyotik kullandım 5 gün 5 gün boyuncada ilişki yasaktı sonra üstü üste denedik yumurtlamaya denk gelincede tuttu öyle
Bana ilişki yasağı koymadı. Cumartesi çekildim. Pazartesi doktoruma gittim. Ayın 19 - 21 i ilişki önerdi ama öncesinde de isterseniz ilişki olabilir. Sadece üst üste yapmayın bir gün ara verin dedi.Doktorunuz korunun veya korunmayın dedi mi ? İlişkiye ne zaman için izin verdi ? Rahim filmi hakkında bilgi verirmisiniz
Ben antibiyotik falan kullanmadım. Demek ki her doktor farklı bir prosedür takip ediyor.Ay değil antibiyotik verdi enfeksiyon olmasın işlem sonrası die 5 gün kullandım kullandığım 5 gün boyunca korundum sadece çektiğim ay hamile kaldım hemen
Merhaba uzun süredir bende kadınlar kulübünden cıkamıyorum malesefki sizler gibi aynı durumdan muzdaripim bir buçuk yıl olucak evliyiz bir yıldır korunmuyoruz bizimde olmuyor, bende bugün çekildim rahim filmi tüplerim açık çıktı rahim ağzı kapalı onuda açtım dedi doktor bu süreçte gebe kalma ihtimali %50 artıyor dedi doktor iyi değerlendirin dedi pcos var bende ayrıca bakalım nasip kısmet cok umutluyum gebelik şansı cok artıyormus doktor öyle söyledi :)Merhabalar 1.5 yıldır evliyim bu süre zarfında hiç korunmadık ama bir türlü olmadı doktora gittigim zamanda bir sorun olmadığı söylendi. En son gittim doktor çok ilgiliydi rahim filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu cuma anestezi uygulayarak çekecekler sormak istediğim rahim filminden sonra hamile kalabilirmiyim
Merhaba bende bugün çekildim rahim filmini, doktorum korunmaya gerek yok dedi dilersen aynı gün istersen antibiyotik bitince başlayabilirsiniz dedi bu ayı değerlendirmemi önerdi gebelik şansı arttığı içinDoktorunuz korunun veya korunmayın dedi mi ? İlişkiye ne zaman için izin verdi ? Rahim filmi hakkında bilgi verirmisiniz
Ben yarın cektoricem ya sen çektirdin miMerhabalar 1.5 yıldır evliyim bu süre zarfında hiç korunmadık ama bir türlü olmadı doktora gittigim zamanda bir sorun olmadığı söylendi. En son gittim doktor çok ilgiliydi rahim filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu cuma anestezi uygulayarak çekecekler sormak istediğim rahim filminden sonra hamile kalabilirmiyim
Hayirli olsun bende yarın cektiricem çok korkuyroum agri oluyor muMerhaba uzun süredir bende kadınlar kulübünden cıkamıyorum malesefki sizler gibi aynı durumdan muzdaripim bir buçuk yıl olucak evliyiz bir yıldır korunmuyoruz bizimde olmuyor, bende bugün çekildim rahim filmi tüplerim açık çıktı rahim ağzı kapalı onuda açtım dedi doktor bu süreçte gebe kalma ihtimali %50 artıyor dedi doktor iyi değerlendirin dedi pcos var bende ayrıca bakalım nasip kısmet cok umutluyum gebelik şansı cok artıyormus doktor öyle söyledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?