Şubatta oldum izmir şehir hastanesi bayraklıdaki gittim muayene oldum rahim filmi de istedim gidip gün alabilirsin dedi doktor hatta gittiğim gün randevu veren hemşire o gün beta hcg istedi ertesi gününe gün verdi sonucu doktora gösterip tabi hamilelik olmamış olacak bide tam da adetin üstünden 3 4 gün geçmişti öyle olması gerekiyormuş

Şubatta oldum izmir şehir hastanesi bayraklıdaki gittim muayene oldum rahim filmi de istedim gidip gün alabilirsin dedi doktor hatta gittiğim gün randevu veren hemşire o gün beta hcg istedi ertesi gününe gün verdi sonucu doktora gösterip tabi hamilelik olmamış olacak bide tam da adetin üstünden 3 4 gün geçmişti öyle olması gerekiyormuş
Teşekkür ederim kardeşimin orda çalışan sekreter bi arkadaşına sormuştum çekiliyo mu diye yok demiş geçen gün bende gidicektim önce size soriyim ona göre randevu aliyim dedim gebelik yok şuan zaten rahatça gidebilirim

Teşekkür ederim kardeşimin orda çalışan sekreter bi arkadaşına sormuştum çekiliyo mu diye yok demiş geçen gün bende gidicektim önce size soriyim ona göre randevu aliyim dedim gebelik yok şuan zaten rahatça gidebilirim

Birde bu ay kesin çektirmem lazım gelecek ay inşallah aşılama tedavisiyle başlıcaz doktorunuzu hatırlıyosanız yada bakabilirseniz yazabilir misiniz rica etsem aynı doktora gitmek daha iyi olacak benim için şu evrede

İzmir şehir hastahanesinde oldum hemen gün verdiler bana adetim 4 gün geçmişti zaten ertesi güne verdiler evet biraz acılı bir işlem ama en azından çok kısa sürüyor tam dayanamayacağım sanırım dediğim anda bitti
Merhaba bende İzmir şehir Hastanesi'nde rahim filmi çektirmek istiyorum nasıl yapılıyor çok acıyor mu beş yıl önce özelde çektirmiştim çok çok acımadı benim..kadın doğuma gidip isteyince o gün çekiyorlar mi yoksa başka bir güne mi veriyorlar eğer baska bir güne verirlerse adetliyken gidicem hormonlarima da bakılsın istiyorum süreç nasıl bilgi verir misin 🙏🏻

Back
X