• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için uğraşıyorum

egosumleo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
144
78
48
30
Kızlar bi şey sormak istiyorum. Aralık ayından beri gebe kalmak için doktor kontrolünde bi tedavi görüyorum. Şu an ki sürecim adetlerimi düzene sokmak çünkü adet kesilmesi yaşıyorum pcos olduğum için. En son yaptırdığım kan testlerinde de testosteron seviyem çok yüksek çıktı ve doktorum bu şekilde zaten regl göremiceğimi ve gebe de kalamicağımı bu yüzden de hemen doğum kontrol hapına başlamamı söyledi ve 3 kutu kullanmam gerektiğini söyledi. 2 kere ilaçla birlikte günü gününe adetimi oldum hiçbi sıkıntı yok. Bu ay da rahim filmi çektiricem. Henüz tekrar kan veremedim fırsatım olmadı ama sormak istediğim şey şu. Sağlık ocağında bu testosteron progesteron östrojen falan gibi hormonlara bakıyolar mı yani bunun için kan alıyolar mı acaba? Hastane dışında hiç yaptırmadığım için bilmiyorum açıkçası. Sağlık ocakları da her teste bakmıyo sanırım. Bilen varsa söyleyebilir mi bana ona göre yeniden kan verip hormon seviyelerim ne durumda baktırmak istiyorum herhangi bir düzelme var mı diye.

Konuyu fazla uzattım kusura bakmayın

Pcoslu olunca öyle olmuyo malesef 😞 düzensiz adetler ve adet kesilmeleri yaşayan biri için daha da zor 😞 3 yıldır deniyoruz biz
İleri derecede pkosluyum ilaçsız ya da bitkisel bi şey içmeden adet olamayan biriyim. Eşimde de sperm sayısı çok çok azdı ve şuan gebeyim. Bizde 1 sene uğraştık şükür nasip oldu

İleri derecede pkosluyum ilaçsız ya da bitkisel bi şey içmeden adet olamayan biriyim. Eşimde de sperm sayısı çok çok azdı ve şuan gebeyim. Bizde 1 sene uğraştık şükür nasip oldu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ darısı başıma artık 🤲🏻

İlk gebeliğimdeki tecrubemden yola cikarak diyebilirim ki;
Beslenme değişikliği, spor ve vücudun en az %10 kadar ağırlığını vermek cok faydali oluyor.
Ben de zayiftim ancak yine de bir kac kilo verip hamile kalmıştım

İlk gebeliğimdeki tecrubemden yola cikarak diyebilirim ki;
Beslenme değişikliği, spor ve vücudun en az %10 kadar ağırlığını vermek cok faydali oluyor.
Ben de zayiftim ancak yine de bir kac kilo verip hamile kalmıştım
Benim kilo da biraz sıkıntı olduğu için brn de kilo vermeye çalışıyorum. Beslenme değişikliği genel olarak vücuduma çok iyi geldi. Spora da düzenli gidiyodum aslında ama üst üste hastalık vs şehir dışına çıktım falan bi süredir gidemiyorum ama evde yapmaya çalışıyorum rn azından kardiyo olarak. Bütün bunlara rağmen olmazsa daha napıcam bilmiyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ darısı başıma artık 🤲🏻
My force diye bi vitamin kullandık eşimle beraber 3 ay. Sizde doktora danışıp bu vitamini de kullanabilirsiniz. Allahın takdiri tabi ama vitamininde etkisi olduğunu düşünüyorum. Rabbim size de hayırlı şekilde nasip etsin hiç ümitsizliğe kapılmayın bize asla çocuğunuz olmaz dedi kaç ayrı doktor ama oldu

Benim kilo da biraz sıkıntı olduğu için brn de kilo vermeye çalışıyorum. Beslenme değişikliği genel olarak vücuduma çok iyi geldi. Spora da düzenli gidiyodum aslında ama üst üste hastalık vs şehir dışına çıktım falan bi süredir gidemiyorum ama evde yapmaya çalışıyorum rn azından kardiyo olarak. Bütün bunlara rağmen olmazsa daha napıcam bilmiyorum
Kilo içinde chloe ting diye bi kadın var kendi sayfası var google uazınca çıkar onunla kilo vermiştim ben. Ücretsiz bi bakabilirsiniz

Back
X