- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Aynen öyle, ocağa kadar olmazsa tüp dedi zaten doktorum, o da çok masraflı takılarımı bozmak zorunda kalıcam garantisi de yok bilmiyorum artık kafam karışıkSebepsiz infertilite son çare tüp bebek eğer uzun zaman olmuyo
İnşallah ocaga kadar hamile kalabilirsinAynen öyle, ocağa kadar olmazsa tüp dedi zaten doktorum, o da çok masraflı takılarımı bozmak zorunda kalıcam garantisi de yok bilmiyorum artık kafam karışık
Öyle tabi, ama olmayacağına dair hislerim artıyo her geçen gün, buna alıştırıyorum kendimi ama eşim için üzülüyorum belli etmese de çok istiyo ve çok üzülüyo kendi anneliğimden çok onun baba yapmayı isterdimİnşallah ocaga kadar hamile kalabilirsintakılar yine yerine konulur Alınır ama çocuk her zaman olmuyo yaş ilerliyor başka sorunlar çıkıyor
Tüp bebeğin de tutup tutmaması belli değil o da kötü hem maddi hem manevi zarar. Benim eşim de öyle her ay sorar adet oldun mu gecikti mi diyeÖyle tabi, ama olmayacağına dair hislerim artıyo her geçen gün, buna alıştırıyorum kendimi ama eşim için üzülüyorum belli etmese de çok istiyo ve çok üzülüyo kendi anneliğimden çok onun baba yapmayı isterdim
Ya biraz konuyla alakasi yok ama bende birsey soracagim,smear testi yaptirdiniz mi siz,acitiiyor mu?Böyle olumlu şeyler duydukça daha da motive ediyorum kendimiama şu an idrar yolu enfeksiyonum var inşallah o zamana kadar geçer
anıYa biraz konuyla alakasi yok ama bende birsey soracagim,smear testi yaptirdiniz mi siz,acitiiyor mu?benimde canım tatlıdır o yuzden byle seulerden korkuyorum.
Ne güzel yazmışsın canım ya2017ocakta evlendim ve hiç korunmadım zaten eşim çocukluk aşkım olduğu için yıllarca eşimin askerliğini benim reşit olmamı vs bekleyip evlenip bir oğlumuzun olması hayalini kurduk hep 18ime bastığımda nikah tarihi aldık ve 4 ay sonra evlendik.. Ve hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı bir türlü. 10ay sonra dra gittim çocuğumuz olmuyor dedim kadın ay çok erken daha çok küçüksün biraz evliliğin tadını çıkar vs. Zaten eşimle uzun zamandır beraberiz çocuk istiyoruz dedim. Sen daha çocuksun ne çocuğu dedi kadın. Bayağı tersledi. Kendi boyu benim yarım kadardı ama1sene dolmadan bişey yapamayız dedi.
Neyse 2ay sonra bir erkek doktora randevu aldım ona gittim smear testi aldı, ultrasonla baktı, kan idrar aldı vs smear sonucu 2ay sonra çıktı zaten.. Hiç bir sorun yoktu Dr illa eşine randevu al onu götür sende bi sorun yok dedi
E tabi gurur yaptı mı eşim?! Bende sorun yok diyo. E tamam bende de yok al bak bunlar sonuçlarım, seninde güzel sonuçlarını alalım ona göre ilerleyelim dedim hayır.. Beyefendiyi götüremedim hastaneye...
12 ay,, 15 ay,, 17 ay.. Yok!
Hamile kalamıyorum.
Bir de mesela 1ekimde adet oluyorsam, 29ekimde bir daha adet oluyorum yani 1ayda 2adeti de görüyorum bana çok daha uzun geliyor bu yüzden..
Artık benden sonra evlenenler hamile kaldı.. Doğurdu.. Yine gittim doktora.. Yine tahliller smear vs. Sorun yok dedi doktor..
En son tekrar adet olduğumda ağladım artık. Eşim de dayanamadı o da çok istiyordu. Hatta adetlerimi hep eşim takip ederdi. Yarın adet olman gerek inşallah olmazsın filan derdi..
Bu da 1,5 sene sonra ikna oldu eşime randevu aldım hastaneye gittik. Spermogram için gün verdiler vs.. Onun sonuçları da gayet yüksek çıktı. Hatta inanmayıp kendi kadın doğum doktoruma sordum.. Çocuğu olmaması imkansız dediler..
Bu kez kendimde bir sorun olduğuna ama doktorların bulamadığına inandım..
Tekrar doktorlar vs.. Tüp bebek dediler.. 20yaşında oldum artık bende..
24 ay geçti ama hala hamilelik yok
Eşimle konuştum. Bizim tüp bebek tedavisi olmamız gerekiyor, 23ten küçük olduğum için devlet karşılamıyor. Tedaviler çok pahalı ben de bir iş bulup çalışacağım sen bizi geçindir ben kazandığımı biriktireceğim sonra tedaviye başlarız diye..
Artık her hareketimiz nasılsa çocuk olmuyor yapalım, tedaviye başlamadan bunu bunu halledelim diye oluyordu..
Dedim çok kilo aldım. Spor yapayım.. Her gün ip atlıyorum, plank, mekik, şınav, karın germe, karın sıkılaştırma.. Karnıma vuruyorum, sıkıyorum bu göbek niye erimedi diye.. İşe başlamadan önce fizik tedaviye gideyim dedim,, Dr 20gün fizik yazdı ve orda da bel egzersizleri yapıyorum..
Ben o fiziği bitiremedim.. Hamile kalmışım ve Dr yarıda bıraktı..
Nasıl oldu hangi gün oldu hiç bilmiyorum..
Ağrılarım çok vardı adet zamanım geldi karnım ağrıyo diyodum hep..
Eşime geçen ay kaçında oldum demiştim 28inde dedi.. O zaman 25inde olurum demiştim.. İlk kez adeti bekledim ve gelmedi..
Ne kadar ağladığımı bir Allah bilir bir ben bilirim..
Kafadan çıkartıp atmak çok farklı bişeymiş.
Belki artık stres yapmayı bırakmıştık, belki zamanı yeni gelmişti..
Ama ben hala hamile kalabildiğim için ağlıyorum..
21oldum artık.. 9aylık olduk son 12gün inşallah..
Ve hep hayalini kurduğumuz gibi oğlumuz geliyor.. Adı gibi Mert bir insan olur inşallah..
Doğum sancısı çekenlerin duaları kabul olurmuş.. Hepiniz için, tanıdığım tanımadığım konusunu okuduğum okumadığım gördüğüm görmediğim Türk Azeri İngiliz alman Arap dost düşman herkes için dua edeceğim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..
Umarım bebişler daha çok bekletmesinler
Allah bir avazda kurtarsın canım inşallah doğumun kolay geçer. Allah razı olsun inşallah bende en yakın zamanda o duyguyu tadarım2017ocakta evlendim ve hiç korunmadım zaten eşim çocukluk aşkım olduğu için yıllarca eşimin askerliğini benim reşit olmamı vs bekleyip evlenip bir oğlumuzun olması hayalini kurduk hep 18ime bastığımda nikah tarihi aldık ve 4 ay sonra evlendik.. Ve hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı bir türlü. 10ay sonra dra gittim çocuğumuz olmuyor dedim kadın ay çok erken daha çok küçüksün biraz evliliğin tadını çıkar vs. Zaten eşimle uzun zamandır beraberiz çocuk istiyoruz dedim. Sen daha çocuksun ne çocuğu dedi kadın. Bayağı tersledi. Kendi boyu benim yarım kadardı ama1sene dolmadan bişey yapamayız dedi.
Neyse 2ay sonra bir erkek doktora randevu aldım ona gittim smear testi aldı, ultrasonla baktı, kan idrar aldı vs smear sonucu 2ay sonra çıktı zaten.. Hiç bir sorun yoktu Dr illa eşine randevu al onu götür sende bi sorun yok dedi
E tabi gurur yaptı mı eşim?! Bende sorun yok diyo. E tamam bende de yok al bak bunlar sonuçlarım, seninde güzel sonuçlarını alalım ona göre ilerleyelim dedim hayır.. Beyefendiyi götüremedim hastaneye...
Hamile kalamıyorum.
Bir de mesela 1ekimde adet oluyorsam, 29ekimde bir daha adet oluyorum yani 1ayda 2adeti de görüyorum bana çok daha uzun geliyor bu yüzden..
Artık benden sonra evlenenler hamile kaldı.. Doğurdu.. Yine gittim doktora.. Yine tahliller smear vs. Sorun yok dedi doktor..
En son tekrar adet olduğumda ağladım artık. Eşim de dayanamadı o da çok istiyordu. Hatta adetlerimi hep eşim takip ederdi. Yarın adet olman gerek inşallah olmazsın filan derdi..
Bu da 1,5 sene sonra ikna oldu eşime randevu aldım hastaneye gittik. Spermogram için gün verdiler vs.. Onun sonuçları da gayet yüksek çıktı. Hatta inanmayıp kendi kadın doğum doktoruma sordum.. Çocuğu olmaması imkansız dediler..
Eşimle konuştum. Bizim tüp bebek tedavisi olmamız gerekiyor, 23ten küçük olduğum için devlet karşılamıyor. Tedaviler çok pahalı ben de bir iş bulup çalışacağım sen bizi geçindir ben kazandığımı biriktireceğim sonra tedaviye başlarız diye..
Artık her hareketimiz nasılsa çocuk olmuyor yapalım, tedaviye başlamadan bunu bunu halledelim diye oluyordu..
Dedim çok kilo aldım. Spor yapayım.. Her gün ip atlıyorum, plank, mekik, şınav, karın germe, karın sıkılaştırma.. Karnıma vuruyorum, sıkıyorum bu göbek niye erimedi diye.. İşe başlamadan önce fizik tedaviye gideyim dedim,, Dr 20gün fizik yazdı ve orda da bel egzersizleri yapıyorum..
Eşime geçen ay kaçında oldum demiştim 28inde dedi.. O zaman 25inde olurum demiştim.. İlk kez adeti bekledim ve gelmedi..
Ve hep hayalini kurduğumuz gibi oğlumuz geliyor.. Adı gibi Mert bir insan olur inşallah..
Doğum sancısı çekenlerin duaları kabul olurmuş.. Hepiniz için, tanıdığım tanımadığım konusunu okuduğum okumadığım gördüğüm görmediğim Türk Azeri İngiliz alman Arap dost düşman herkes için dua edeceğim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..
Amin inşallah canım rabbim herkese nasip etsin. Bende yıllarca beklediğim için sizi çok iyi anlıyorumNe güzel yazmışsın canım yasaglıkla al kucağına oğlunu ınsallahhh ♥ Herkes tüp bebeğe güderken hamıle kalıyor cok mucıze gibi bısey bu zaten kafadan atıldığı ıcım belkıde oluyor ama rabbım yüzünüze bakmış şükürler olsun Bende de sadece pko var esımde sorun yok rahım fılmı temız hersey dört dörtlük. Ama olmadı 1 senedir. Bizde eğer yaza kadar olmazsa tü bebege geçecez şimdiden araştırıyorum
Benim tıkalı değildir heralde, Ocak ayında bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Yani döllenme oldu ama saülıksız döllenme oldu. Dün doktorumla görüştüm. Femera kullanıp 3 ay düzenli ilişki dedi. Sonra karar vericez. Çokta kafaya takmamak lazım, çok etkiliyor. Benim bir arkadaşım defalarca aşılama ve teviden sonra vazgeçti. Vezgeçtiği ay hamile kaldı. Hayırlısı Allah'tan...İnşallah canım ya bende korkmuyor değilim tüplerim tıkalı mı diye
İnşallah canım, bende c life macun aldım bide onu denicem bakalım. Eşime de saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yapıcam. Bu ay sıkı çalışmaya karar verdik bakalım.Aynen öyle, ocağa kadar olmazsa tüp dedi zaten doktorum, o da çok masraflı takılarımı bozmak zorunda kalıcam garantisi de yok bilmiyorum artık kafam karışık
Amin inşallah canımAllah bir avazda kurtarsın canım inşallah doğumun kolay geçer. Allah razı olsun inşallah bende en yakın zamanda o duyguyu tadarımbazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum o his beni bitiriyo kafama çok takıyorum ister istemez bu sefer olucak mı acaba tuttu mu diye çok üzülüyorum psikolojimin bozulmasından korkuyorum eşim de çok üzülüyo o benden daha çok istiyo çocuk sahibi olmayı. Doktora gittiğimde yumurtalıklarımda sorun olmadıgını söyledi iki ayrı doktora gitmiştim ikisi de birşey yok dediler eşim de sperm testi yaptırdı çok şükür onda da birşey çıkmadı adetimi bekliyorum bittikten sonra rahim filmi çekinicem ama inşallah gerek kalmaz ve bu ay hamile kalırım ama çok umutsuzum bu ay da birşey yok gibi adetime de 9 gün var ama hiçbir belirti sezmedim zaten sistitim var şu an 1 haftadır devam ediyo doktora da gitmedim geçer diye. Öyle bekliyorum hep tekrarlıyor.
Tebrik ederim canım, ne güzel bir hikaye sabrın solu selamet. Darısı bize olsun inşallah. Benim eşim psikolojik sıkıntıları var ve çocuk çok istiyor, eğer olursa bu bebek ona çok iyi gelecek.2017ocakta evlendim ve hiç korunmadım zaten eşim çocukluk aşkım olduğu için yıllarca eşimin askerliğini benim reşit olmamı vs bekleyip evlenip bir oğlumuzun olması hayalini kurduk hep 18ime bastığımda nikah tarihi aldık ve 4 ay sonra evlendik.. Ve hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı bir türlü. 10ay sonra dra gittim çocuğumuz olmuyor dedim kadın ay çok erken daha çok küçüksün biraz evliliğin tadını çıkar vs. Zaten eşimle uzun zamandır beraberiz çocuk istiyoruz dedim. Sen daha çocuksun ne çocuğu dedi kadın. Bayağı tersledi. Kendi boyu benim yarım kadardı ama1sene dolmadan bişey yapamayız dedi.
Hamile kalamıyorum.
Aynen öyle, ocağa kadar olmazsa tüp dedi zaten doktorum, o da çok masraflı takılarımı bozmak zorunda kalıcam garantisi de yok bilmiyorum artık kafam karışık
Evet çünkü spremler hareketli yumurtalar var. Tutma olasılığı yüksek.Sebepsizde tupun tutma olasiligi cok yuksek ama di mi?
Evet çünkü spremler hareketli yumurtalar var. Tutma olasılığı yüksek.
Yarın bat muhtemelen regl olucam, eğer doktorum bu regl sonunda isterse çektiricem. Belki birkaç ay dener bilmiyorum canım 1 yılı geçti ama
Çok moral verdin bana canımAmin inşallah canım rabbim herkese nasip etsin. Bende yıllarca beklediğim için sizi çok iyi anlıyorumbenm görümcem de tüp bebeğe başlamak için adetini bekliyordu 5sene sonra kendiliğinden gebe kaldı
Evlat hasreti çok zor bişey.. Hala her gün ağlarım ben neler çektim diye
Pko hastası olmak gebeliğe engel değil lütfen umutsuz olmaRabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?