• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg (rahim filmi)

Valla herkese göre değişir hsg de ben şahsen zorlandım. Tüp de biri kapalıymış. On dk sürdü işlem rahat. Ama tabiki bünyeden bünyeye değişir. Benden sonraki kadın çok rahat çıktı mesela.
İnanın çok rahat gibi bir cümlem olmadı zaten. Ama insan diyorum ya bi yere tutunmak zorunda. Açtım baktım öyle yorumlar var ki gitmek istemedim çektirmek istemedim. Sonuçta keyfi de yapmıyoruz hepimizin neden gittiği de belli malesef. Böyle durumda insan teselli arıyo. Yoksa sadece hiç bişey yapmadan doğum masasına oturmak bile stres tamamen. Ben rahatlatmak için yazıyorum insanları ☺️

İnanın çok rahat gibi bir cümlem olmadı zaten. Ama insan diyorum ya bi yere tutunmak zorunda. Açtım baktım öyle yorumlar var ki gitmek istemedim çektirmek istemedim. Sonuçta keyfi de yapmıyoruz hepimizin neden gittiği de belli malesef. Böyle durumda insan teselli arıyo. Yoksa sadece hiç bişey yapmadan doğum masasına oturmak bile stres tamamen. Ben rahatlatmak için yazıyorum insanları ☺️
Bende iki defa çektirdim hemde narkozsuz şöyle söylim dayanılmayacak kadar değil yani ben ignelerden bile çekinen insanım her ay adet sancısı çekiyoruz onun gibi rahim filmi de yani çok aman aman değil tabi herkesin acı eşiği farklı oluyor onun için herkes farklı yorumlar yapabilir 🥰

Kesinlikle bence de herkes rahat olsun. Sonuçta mecbursak yaptıracağız 😊 Herkesin deneyimi farklı

Back