Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın bat muhtemelen regl olucam, eğer doktorum bu regl sonunda isterse çektiricem. Belki birkaç ay dener bilmiyorum canım 1 yılı geçti ama
Anladım canım benim de 1,5 sene oldu bence sende git artık vakit kaybetmedenben beklemekten çok yoruldum her adet oldugumda üzülüyorum eşim de öyle

Aynen butun yaz 4 ay boyunca tatil yaptim ozellikle o donemlerde yine olmadi

İnanırım canım koskoca profesör bile önerdiyse gerçekten güvenli biryermiş. Yok daha çektirmedim canım adetime 10 gün var adetim bittikten 2 gün sonra gidicem inşallah♥♥

Bende adet olursam kendisine cektircem instagramdan yazdim
Hemen donus yapti sagolsun adet olunca randevu alin dedi. Cevat bayrak i cok arastirdim
Zaten bu iste bir numara bence. Ins adet olmam ve gerek kalmaz. Ama arayan arkdslar baska yer dusunmeyin bir suru cektiren kisiyle konustum orada agri aci korunma antibiyotik hic biri yok 2 dakikalik birsey. Bilseydim ilk aydan cektirirdm 5 aydir cocuk istiyorum spermler dokuluyo diye takmistim
Kafayi tuplere ztn doktorlarda rahim filmi cekilmeden hersey normal diyemeyiz diyor. zaten yapilacaklar belli,
Vajinal muayene
Hormon testi
Tam kan testi
Rahim filmi
Sperm testi

Bunlarin hepsi normal ve olmuyorsa o zamanda 1 yil sure sonunda sebepsiz infertilite oluyoruz. Ondanda cok korkuyorum ama sanki sebepsiz infertilitede asilama ve tup bebek sorun olmadigi icin ilk denemelerde tutuyor sanki.

Neyse uzun uzun yazdim ben lh fsh ve rahim filmi haric hepsini yaptirdm onlarida bu ay regl
Olursam artik.

Bence bebek istiyorsaniz yasiniz kucuk diye hic birsey yapmadan 1 yil beklemeyin. Benim kadar olmayin tabi ama belki cok basit kucuk bisey cikcak ve cozeceksnz bosuna o gecen zamanda yipranmislik eklenecek

Çok açıklayıcı oldu canım yorumun için teşekkürler.26 yaşındayım ve yaşımın geçtiğini düşünüyorum artık daha fazla zaman kaybetmek beklemek istemiyorum olsun diye olsa şimdiye kadar olurdu zaten uzun zaman oldu.inşallah sebepsiz infertilite değildir

Rahim filmini çektirdikten sonra inşallah gebe kalabiliriz

Bende 31 yasina girdim bana gore hala cok gencsin canim. Ben bu konuya biraz realist bakiyorum bir karar aliniyorsa ve bir kac ay denemeye ragmen olmuyorsa ki ilk 3 ay hamile kalma olasiligi %60 uzeri bakip herseyi ogrenmek gerek diyorum. Mesela ben 3. Ayda doktora gitmeye basladim genelde aldigim tepkiler daha cok yeni ne gerek var vs. Oyle degil oyle olmuyor kafami kurcalayacagina bir yerimiz eksilmez kadinlarda doktora gitmeye karsi bende sorun yok kafasinda erkeklerde sperm vermiyor kolay kolay (benim esim dahil) ama bu islemler ne kadindan kadinligini eksiltiyor ne erkekten erkekligini. Kafayi kuma gomecegime
Ne var ne yok bilmek istiyorum bir an once.

Haklısın canım boş yere uzatmamak lazım bende senin gibi düşünüyorum keşke 1,5 sene bekleyeceğime bende 1 sene olmadan gitseydim doktora gerçekten çok zaman kaybettim. Şöyle bir baktıgımda 20 yaşında kadınların bile çocugu varken çok geç kaldım diyorum eşim o kadar çocuk sahibi olmak istiyor ki hiç sorun etmedi gidip yaptırdı çok şükür bi sıkıntı yok herşey normal çıktı

Yani demek ki sorun bende bende birşey var diyorum

Benim esimde istiyor ama daha dur cok erken diyor benim deli gibi uzuldugumu gorunce bu ay vemeue karar verdi insallah bizde de bisey cikmaz canim korkuuorum cok valla

hic sormayin bende 1 bucuk sene vajinismusla ugrastm yendim bitti ama nisan da kurtuldum cocuk icin ugrasrz artk derken nisandan bu yana hamile kalamadim doktoragtmeyi dusunuyoruz ne dersiniz kizlar

Ben sonomedde çektirdim echomar'ın diğer şubesiymiş oraya yönlendirdiler Cevat bey ordaydı çok rahat geçti 5 dakkalık iş hiç ağrı olmadı hissetmiyosunuz bile
hiç tereddüt etmeden çekilin:)
Böyle olumlu şeyler duydukça daha da motive ediyorum kendimi ama şu an idrar yolu enfeksiyonum var inşallah o zamana kadar geçer

hic sormayin bende 1 bucuk sene vajinismusla ugrastm yendim bitti ama nisan da kurtuldum cocuk icin ugrasrz artk derken nisandan bu yana hamile kalamadim doktoragtmeyi dusunuyoruz ne dersiniz kizlar
Daha fazla vakit kaybetmeden gidin bence. Bi muayene olun eğer rahim filmi isterlerse onu da çektirirsiniz eşiniz de sperm testi yaparsa neden olmadıgı anlaşılır inşallah ikinizinki de temiz çıkar canım. İkinizde de bir sorun çıkmazsa birkaç ay daha oluruna bırakın zaten bu rahim filminden sonra tüm kanallar temizlendigi için ilk birkaç ay hamile kalma şansı yükseliyor

Anestezili oldum hiç bir şey hissetmedim, temiz çıktı filmden sonra 3 ay olcak gebelik oluşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…