- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
inşallah en yakın zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırız canım.ne zamandan beridir erteliyorum korkumdan ama bu sefer gidicem inşallah tüplerim açık çıkar
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun.sanki hiç bebegim olmayacakmış gibi bi hisse kapılıyorum bazen ya hiç olmazsa diyekeşke olacagı günü bilebilsek degil mi Hangi ayda evlendin
senin 1.5 seneyi geçti o zaman canım.bende nisan 2018 aynı ayda evlenmişiz
ay afedersinbiz hiç korunmadık evlendikten sonra uzun zamandır birlikte oldugumuz için çok da uzatmak istemedik ama o kadar kolay olmuyomuş
Zamanı varmıs demek ki o gün daha gelmedi diye kendimi avutuyorumÖnemli değilvallahi bende böyle olacağını bilsem korunmazdim kontrol bizde değilmiş bunu daha iyi anladım. Sigaramız yok alkolümüz yok obez de değiliz ama olmayınca olmuyor..
adetimden sonraki 3 gün içerisinde çektiricem inşallah canım peki ilaç gönderdiğinde ağrı hissettin mi nasıldı.sorun erkekte olunca daha zor oluyormuşRahim filmi kesinlikle çektir benim tüplerim tıkalıymış ikinci ilaç gönderiminde açılmış . Bende nasıl olsa bende sorun yok diyip eşimin üstüne düşüyordum meğer başlı başına ben sorunmuşum
Ben anestezili çektirdim canım ama eve geldiğimde kasıklarımda ağrı vardı adet sancısı gibi belki tüplerim zorlandığı için olabilir . Evet eşimin düzelmesi yaklaşık 6 7 ayı bulduadetimden sonraki 3 gün içerisinde çektiricem inşallah canım peki ilaç gönderdiğinde ağrı hissettin mi nasıldı.sorun erkekte olunca daha zor oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?