Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Merhaba hanımlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.Şöyle konuya başlayayım eşimle evleneli yaklaşık 1 buçuk sene oldu hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamadım 2 defa farklı kadın dogumcuya gittim yumurtalıklarımda bi sorun olmadıgını herseyin gayet normal oldugunu söylediler eşimin sperm testinde de hersey normal cıktı çok şükür ama bi türlü çocugumuz olmadı.son olarak aklıma rahim filmi cektirmek geldi ama açıkcası çekinmiyor korkmuyor degilim internetten yoğun araştırmalarımın sonunda şişli echomarda karar kıldım.oradaki radyoloji uzmanı cevat bayrak hakkında cok iyi yorumlar okudum ve biraz olsun içim ferahladı.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz echomarda rahim filmi çekinen bayanlar bana yazarmısınız gelecek adetimden sonra gitmeyi düşünüyorum artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.rahim filminden sonra gebelik şansının arttıgını okudum. filmden sonra hamile kaldınız mı veya ne kadar sonra kaldınız bana yardımcı olurmusunuz

Korkma canım ben anestezisiz oldum ama anlık bir ağrı dayanılmayacak gibi değil. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef. Çektir ki için rahatlasın, bebeğimiz olsun diye çabalamak zorunda kalanlardanız hsg de bebeğine bir adım daha yaklaştıracak inşallah böyle düşün .

inşallah en yakın zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırız canım.ne zamandan beridir erteliyorum korkumdan ama bu sefer gidicem inşallah tüplerim açık çıkar

Erteleme canım zaten olmuyorsa er ya da geç doktor isteyecek senden, tüplerin açık olsada yolu biraz daha açar hsg bende 1 buçuk senedir istiyorum senin' gibi.

Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun.sanki hiç bebegim olmayacakmış gibi bi hisse kapılıyorum bazen ya hiç olmazsa diye keşke olacagı günü bilebilsek degil mi Hangi ayda evlendin

Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun.sanki hiç bebegim olmayacakmış gibi bi hisse kapılıyorum bazen ya hiç olmazsa diye keşke olacagı günü bilebilsek degil mi Hangi ayda evlendin

Aynı durumdayım hatta olmayacağına alıştırmaya başladım kendimi. Nisan 2017 de evlendim ya sen.?

ay afedersinbiz hiç korunmadık evlendikten sonra uzun zamandır birlikte oldugumuz için çok da uzatmak istemedik ama o kadar kolay olmuyomuş

Önemli değil vallahi bende böyle olacağını bilsem korunmazdim kontrol bizde değilmiş bunu daha iyi anladım. Sigaramız yok alkolümüz yok obez de değiliz ama olmayınca olmuyor..

Rahim filmi kesinlikle çektir benim tüplerim tıkalıymış ikinci ilaç gönderiminde açılmış . Bende nasıl olsa bende sorun yok diyip eşimin üstüne düşüyordum meğer başlı başına ben sorunmuşum

Önemli değil vallahi bende böyle olacağını bilsem korunmazdim kontrol bizde değilmiş bunu daha iyi anladım. Sigaramız yok alkolümüz yok obez de değiliz ama olmayınca olmuyor..
Zamanı varmıs demek ki o gün daha gelmedi diye kendimi avutuyorumsebepsiz infertilite

adetimden sonraki 3 gün içerisinde çektiricem inşallah canım peki ilaç gönderdiğinde ağrı hissettin mi nasıldı.sorun erkekte olunca daha zor oluyormuş

adetimden sonraki 3 gün içerisinde çektiricem inşallah canım peki ilaç gönderdiğinde ağrı hissettin mi nasıldı.sorun erkekte olunca daha zor oluyormuş
Ben anestezili çektirdim canım ama eve geldiğimde kasıklarımda ağrı vardı adet sancısı gibi belki tüplerim zorlandığı için olabilir . Evet eşimin düzelmesi yaklaşık 6 7 ayı buldu

Ben de adet bitimimden sonra çekileceğim. Exem diye bir ilaçla anestizi olmadan ağrısız sızısız yapacaklarmış. Yorumları okuyunca bir korkmuştum fakat agrı hissetmeyeceğimi garanti ediyorlar. Deneyip göreceğim.

Hmm ilk defa öyle bırşey duydum hangi hastane. Bende şişli echomara gitmeyi düşünüyorum orası da ağrısız yapıyomuş rahim filmini sonrasında lekelenme kanama bile olmuyormuş

Ben de regl olduktan sonra film çektireceğim. Hiç araştırma yapmadım, işime en yakın yerde çektiririm diye düşündüm. Açıkçası anestezi istemiyorum, o beni daha çok korkutuyor. Acılı olacaksa da önemli değil zaten kısa sürüyormuş. Ağda yapan insanın bundan korkusu olmamalı bence

evet çok kısa sürüyormuş filmi çekildikten sonra yazarmısın bana nasıl geçmiş diyeinşallah kolayağrısız ve kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…