- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Selam canım çekildiğin ay yumurtlamanda bi değişiklik oldu mu erken veya geç.. nasıl değerlendirdin?Korkma canım ben anestezisiz oldum ama anlık bir ağrı dayanılmayacak gibi değil. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef. Çektir ki için rahatlasın, bebeğimiz olsun diye çabalamak zorunda kalanlardanız hsg de bebeğine bir adım daha yaklaştıracak inşallah böyle düşün ❤.
Merhaba hanımlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.Şöyle konuya başlayayım eşimle evleneli yaklaşık 1 buçuk sene oldu hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamadım 2 defa farklı kadın dogumcuya gittim yumurtalıklarımda bi sorun olmadıgını herseyin gayet normal oldugunu söylediler eşimin sperm testinde de hersey normal cıktı çok şükür ama bi türlü çocugumuz olmadı.son olarak aklıma rahim filmi cektirmek geldi ama açıkcası çekinmiyor korkmuyor degilim internetten yoğun araştırmalarımın sonunda şişli echomarda karar kıldım.oradaki radyoloji uzmanı cevat bayrak hakkında cok iyi yorumlar okudum ve biraz olsun içim ferahladı.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz echomarda rahim filmi çekinen bayanlar bana yazarmısınız gelecek adetimden sonra gitmeyi düşünüyorum artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.rahim filminden sonra gebelik şansının arttıgını okudum. filmden sonra hamile kaldınız mı veya ne kadar sonra kaldınız bana yardımcı olurmusunuz
Yok gecmedi çünkü korunmayı haziran 2018de bıraktık1 sene istemedik...
Selam canım çekildiğin ay yumurtlamanda bi değişiklik oldu mu erken veya geç.. nasıl değerlendirdin?
Bizde 8 ay fln istemedik hatta 9 ay sanirim sanki korunmayi birakinca hop diye olcak bide tarih fln hesapliyodum gorduk gunumuzu:) yaz oncesi dogum yapsam bahar cocugu olsa diyodum sanki kek yapiyorm
Aynen çok kısa sürüyor aslında hiç korkmamak Lazım bu birşey değil ki birde doğum sancısı var onu çekmeyi göze alabiliyorsak bunu da almalıyız ama insan yinede tedirgin oluyo işte elimde değilBenim 5 ay oldu bende asiri korkuyordum ama bahsettiginiz doktorun methini duyunca neden bekliyorum cekip goruyum dedim. Kismet olursa ki umarim gerek kalmaz onumuzdeki ay cektirecegim. Direk uygulama videosu bile var hic bisey anlamiyor hasta 1 dakika fln ztn
Canım birkaç ay daha deneseydin rahim filmden sonraki ilk 5 ayda gebe kalma şansı çok yüksek diyorlarBende rahım fılmı cekıldım geçen ay Eylül’de. Ama bu ay çok bekledım olmadı . Klomen tedavısındeyım ınsallah bır an önce kavusuuruz bebıslerımıze çoklkk Aminnnn♥
Güldürdün beniya ben? Calışıyordum diyordum ki şu zaman korunmayı bıraksak şu zamanda doğar benim sözleşmede bitmiş olur rahatça evde bebeme bakarım. Şimdi boş boş oturuyorum evde . Hem işsiz hem çocuksuz. Var bunda da bir hayır.
Canım ne yapayım fazla bekleyemedım zaten 1 senenedır denıyoruz yumurtlama takip ettiğim halde olmadı 8. Deneme oldu tutmuyor gebelık. Son çarem bu oldu ınsallh guzel haber alrıız artık cok yoruldum be bıraktım resmenCanım birkaç ay daha deneseydin rahim filmden sonraki ilk 5 ayda gebe kalma şansı çok yüksek diyorlar
Sende haklısın insan bir zamandan sonra artık beklemek istemiyor şu an bende o durumdayım hep aklımda bebek var biraz da psikolojiyle alakalı diye düşünüyorum bazıları bebeği aklımdan çıkardıgım an hamile kaldım diyorlar yaCanım ne yapayım fazla bekleyemedım zaten 1 senenedır denıyoruz yumurtlama takip ettiğim halde olmadı 8. Deneme oldu tutmuyor gebelık. Son çarem bu oldu ınsallh guzel haber alrıız artık cok yoruldum be bıraktım resmen
Ben ona da ınanmıyorum. 2 ay kafadan atmıştım ben tatıle gittim gezdım tozdum yıne olmadı. Onunla alakası yok aslında Rabbim ne zaman nasıp ederse o zaman oluyorSende haklısın insan bir zamandan sonra artık beklemek istemiyor şu an bende o durumdayım hep aklımda bebek var biraz da psikolojiyle alakalı diye düşünüyorum bazıları bebeği aklımdan çıkardıgım an hamile kaldım diyorlar ya
Aynen öyle nasipten öte köy yok derler. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize gönlümüze göreBen ona da ınanmıyorum. 2 ay kafadan atmıştım ben tatıle gittim gezdım tozdum yıne olmadı. Onunla alakası yok aslında Rabbim ne zaman nasıp ederse o zaman oluyorBıraktım bende o yüzden çunku cok yıpranmışım
Ben çektirdim canım 3 ay oldu ama hala gebelik yok maalesef sağ tüpte kapalıymışMerhaba hanımlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.Şöyle konuya başlayayım eşimle evleneli yaklaşık 1 buçuk sene oldu hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamadım 2 defa farklı kadın dogumcuya gittim yumurtalıklarımda bi sorun olmadıgını herseyin gayet normal oldugunu söylediler eşimin sperm testinde de hersey normal cıktı çok şükür ama bi türlü çocugumuz olmadı.son olarak aklıma rahim filmi cektirmek geldi ama açıkcası çekinmiyor korkmuyor degilim internetten yoğun araştırmalarımın sonunda şişli echomarda karar kıldım.oradaki radyoloji uzmanı cevat bayrak hakkında cok iyi yorumlar okudum ve biraz olsun içim ferahladı.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz echomarda rahim filmi çekinen bayanlar bana yazarmısınız gelecek adetimden sonra gitmeyi düşünüyorum artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.rahim filminden sonra gebelik şansının arttıgını okudum. filmden sonra hamile kaldınız mı veya ne kadar sonra kaldınız bana yardımcı olurmusunuz
Umutsuzluğa kapılma canım 2 ayını da iyi değerlendir tek tüple de hamile kalan tanıdıklarım var bakalım bu ay bende gidicem 1,5 senedir olmuyosa bi sebebi olmalıBen çektirdim canım 3 ay oldu ama hala gebelik yok maalesef sağ tüpte kapalıymış
Benimdr 1.5 sene oldu canım tek tüple olur doktor da öyle dedi de benim yumurtalarda da sorun var çatlamıyorlar ilaç kullanmama rağmenUmutsuzluğa kapılma canım 2 ayını da iyi değerlendir tek tüple de hamile kalan tanıdıklarım var bakalım bu ay bende gidicem 1,5 senedir olmuyosa bi sebebi olmalı
Aşılama denediniz miBenimdr 1.5 sene oldu canım tek tüple olur doktor da öyle dedi de benim yumurtalarda da sorun var çatlamıyorlar ilaç kullanmama rağmen
eskişehir yunus emre devlet hastanesinde çekileceğim ilaç 760 tl biraz pahalı tabi ama size söylendiği gibi bana da kanama agrı sızı hiçbirsey hissetmeyeceksiniz diye garanti verdiler.Hmm ilk defa öyle bırşey duydum hangi hastane. Bende şişli echomara gitmeyi düşünüyorum orası da ağrısız yapıyomuş rahim filmini sonrasında lekelenme kanama bile olmuyormuş
Umarım öyle geçer de atlatırızeskişehir yunus emre devlet hastanesinde çekileceğim ilaç 760 tl biraz pahalı tabi ama size söylendiği gibi bana da kanama agrı sızı hiçbirsey hissetmeyeceksiniz diye garanti verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?