Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım çekildiğin ay yumurtlamanda bi değişiklik oldu mu erken veya geç.. nasıl değerlendirdin?

Benim 5 ay oldu bende asiri korkuyordum ama bahsettiginiz doktorun methini duyunca neden bekliyorum cekip goruyum dedim. Kismet olursa ki umarim gerek kalmaz onumuzdeki ay cektirecegim. Direk uygulama videosu bile var hic bisey anlamiyor hasta 1 dakika fln ztn

Yok gecmedi çünkü korunmayı haziran 2018de bıraktık 1 sene istemedik...

Bizde 8 ay fln istemedik hatta 9 ay sanirim sanki korunmayi birakinca hop diye olcak bide tarih fln hesapliyodum gorduk gunumuzu:) yaz oncesi dogum yapsam bahar cocugu olsa diyodum sanki kek yapiyorm

Selam canım çekildiğin ay yumurtlamanda bi değişiklik oldu mu erken veya geç.. nasıl değerlendirdin?

Merhaba, hayır canım bir değişiklik olmadı zaten geç oluyor benim ovülasyon testlerle takip ettim koyulaştığı gün ve silikleştiği günü değerlendirmiştik.

Bizde 8 ay fln istemedik hatta 9 ay sanirim sanki korunmayi birakinca hop diye olcak bide tarih fln hesapliyodum gorduk gunumuzu:) yaz oncesi dogum yapsam bahar cocugu olsa diyodum sanki kek yapiyorm

Güldürdün beni ya ben? Calışıyordum diyordum ki şu zaman korunmayı bıraksak şu zamanda doğar benim sözleşmede bitmiş olur rahatça evde bebeme bakarım. Şimdi boş boş oturuyorum evde . Hem işsiz hem çocuksuz. Var bunda da bir hayır.

Bende rahım fılmı cekıldım geçen ay Eylül’de. Ama bu ay çok bekledım olmadı . Klomen tedavısındeyım ınsallah bır an önce kavusuuruz bebıslerımıze çoklkk Aminnnn

Aynen çok kısa sürüyor aslında hiç korkmamak Lazım bu birşey değil ki birde doğum sancısı var onu çekmeyi göze alabiliyorsak bunu da almalıyız ama insan yinede tedirgin oluyo işte elimde değil

Bende rahım fılmı cekıldım geçen ay Eylül’de. Ama bu ay çok bekledım olmadı . Klomen tedavısındeyım ınsallah bır an önce kavusuuruz bebıslerımıze çoklkk Aminnnn♥
Canım birkaç ay daha deneseydin rahim filmden sonraki ilk 5 ayda gebe kalma şansı çok yüksek diyorlar

Elbet bizimde sevinecegimiz gunler olucak

Canım birkaç ay daha deneseydin rahim filmden sonraki ilk 5 ayda gebe kalma şansı çok yüksek diyorlar
Canım ne yapayım fazla bekleyemedım zaten 1 senenedır denıyoruz yumurtlama takip ettiğim halde olmadı 8. Deneme oldu tutmuyor gebelık. Son çarem bu oldu ınsallh guzel haber alrıız artık cok yoruldum be bıraktım resmen

Sende haklısın insan bir zamandan sonra artık beklemek istemiyor şu an bende o durumdayım hep aklımda bebek var biraz da psikolojiyle alakalı diye düşünüyorum bazıları bebeği aklımdan çıkardıgım an hamile kaldım diyorlar ya

Ben ona da ınanmıyorum. 2 ay kafadan atmıştım ben tatıle gittim gezdım tozdum yıne olmadı. Onunla alakası yok aslında Rabbim ne zaman nasıp ederse o zaman oluyor Bıraktım bende o yüzden çunku cok yıpranmışım

Aynen öyle nasipten öte köy yok derler. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize gönlümüze göre

Ben çektirdim canım 3 ay oldu ama hala gebelik yok maalesef sağ tüpte kapalıymış

Ben çektirdim canım 3 ay oldu ama hala gebelik yok maalesef sağ tüpte kapalıymış
Umutsuzluğa kapılma canım 2 ayını da iyi değerlendir tek tüple de hamile kalan tanıdıklarım var bakalım bu ay bende gidicem 1,5 senedir olmuyosa bi sebebi olmalı

Umutsuzluğa kapılma canım 2 ayını da iyi değerlendir tek tüple de hamile kalan tanıdıklarım var bakalım bu ay bende gidicem 1,5 senedir olmuyosa bi sebebi olmalı
Benimdr 1.5 sene oldu canım tek tüple olur doktor da öyle dedi de benim yumurtalarda da sorun var çatlamıyorlar ilaç kullanmama rağmen

Hmm ilk defa öyle bırşey duydum hangi hastane. Bende şişli echomara gitmeyi düşünüyorum orası da ağrısız yapıyomuş rahim filmini sonrasında lekelenme kanama bile olmuyormuş
eskişehir yunus emre devlet hastanesinde çekileceğim ilaç 760 tl biraz pahalı tabi ama size söylendiği gibi bana da kanama agrı sızı hiçbirsey hissetmeyeceksiniz diye garanti verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…