• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebepsizde tupun tutma olasiligi cok yuksek ama di mi?
Yaşa göre oran yükseliyo tabi ama transferlerde tutunma olmayabiliyor mesela benim çikolata kistin belki de sorundur tutunmaya engeldir bu durumda tüpde de tutunmayabilir ama bi ihtimal tabi, ki dr kistlerin sorun değil dedi ama bilmiyorum tüp en garantisi aslında ama o kadar olumsuzumki artık ona bile olmaz gözüyle bakıyorum

işlem kısamı sürüyor
çok acı varmı?

benım arkadasımı uyuttular ameliyata girer gibiydi.orkid taktı sonrasında
Yok canım hiç korkma c kollu röntgen cihazı olan biryerde çektir sıfır acı oluyormuş ve çok kısa sürüyormuş kanama olmuyo yani anesteziye de gerek kalmıyor

Yaşa göre oran yükseliyo tabi ama transferlerde tutunma olmayabiliyor mesela benim çikolata kistin belki de sorundur tutunmaya engeldir bu durumda tüpde de tutunmayabilir ama bi ihtimal tabi, ki dr kistlerin sorun değil dedi ama bilmiyorum tüp en garantisi aslında ama o kadar olumsuzumki artık ona bile olmaz gözüyle bakıyorum
Allahtan ümit kesilmez canım umudunu kaybetme :KK200:

işlem kısamı sürüyor
çok acı varmı?

benım arkadasımı uyuttular ameliyata girer gibiydi.orkid taktı sonrasında
Benım oldugum yer ve doktorlar o kdar iyiydı ki anestezıli oldum. Güle oynaya hemde 🙏🏻 Hıc agrım olmadı ben uyandıgımda zaten kendılerı pedi takmıslardı. Cok azıcık 2 gün lekem oldu ondan sonra ılıskıye devam ettım hayırlısı bakalım güzel haberler alırım ınsallah 1. Ayım bitti

Tebrik ederim canım, ne güzel bir hikaye sabrın solu selamet. Darısı bize olsun inşallah. Benim eşim psikolojik sıkıntıları var ve çocuk çok istiyor, eğer olursa bu bebek ona çok iyi gelecek.
İnşallah herkes sabrının sonunda selamete ulaşır🙏
Canm cocugun iyi geleceğine emin misin?

Çok moral verdin bana canım:KK200:Allahın işi işte rabbim çok bekletmez inşallah beklemek insanı çok yoruyo yıpratıyo maalesef♥💕
Biliyorum canım beklemek, belirsizlik, bir de sebepsiz oluşu! Çok zor ama atlatacaksınız bu zamanları biliyorum.. Bence ben bile hamile kalabildiysem herkes kalabilir 😇

Biliyorum canım beklemek, belirsizlik, bir de sebepsiz oluşu! Çok zor ama atlatacaksınız bu zamanları biliyorum.. Bence ben bile hamile kalabildiysem herkes kalabilir 😇
İnşallah canımm😊şimdi ne kadar mutlusundur günler kaldı bebişini kucagına almana🤗

Merhaba hanımlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.Şöyle konuya başlayayım eşimle evleneli yaklaşık 1 buçuk sene oldu hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamadım 2 defa farklı kadın dogumcuya gittim yumurtalıklarımda bi sorun olmadıgını herseyin gayet normal oldugunu söylediler eşimin sperm testinde de hersey normal cıktı çok şükür ama bi türlü çocugumuz olmadı.son olarak aklıma rahim filmi cektirmek geldi ama açıkcası çekinmiyor korkmuyor degilim internetten yoğun araştırmalarımın sonunda şişli echomarda karar kıldım.oradaki radyoloji uzmanı cevat bayrak hakkında cok iyi yorumlar okudum ve biraz olsun içim ferahladı.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz echomarda rahim filmi çekinen bayanlar bana yazarmısınız gelecek adetimden sonra gitmeyi düşünüyorum artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.rahim filminden sonra gebelik şansının arttıgını okudum. filmden sonra hamile kaldınız mı veya ne kadar sonra kaldınız bana yardımcı olurmusunuz
Aynı durumdayız, biz de 1.5 - 2 senedir korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamadık. Yapılan testlerde herşey normal, benim yumurtalık rezervim, eşimin sperm testi vs bütün herşey... yalnız az birşey haşimato çıktı bende o etkilermi hamile kalamamayı bilmiyorum. Doktorum onun için ilaç da verdi zaten kullanıyorum.
Benim de yaptırcak tek şey Rahim filmi kaldı, doktorumdan bu ay da deneyelim diye bir ay daha süre istemiştim çünkü malum korkuyorum. Gittiğim merkezde anesteziyle yapıyorlarmış ben sormadan öyle dedi doktorum zaten. Sen nasıl olacaksın? Anesteziyle olanlar hiçbirşey anlamadıklarını kolay olduğunu söylüyorlar.

İnşallah canımm😊şimdi ne kadar mutlusundur günler kaldı bebişini kucagına almana🤗
Sorma! Her gün ağlıyorum abartmıyorum.. Mutluluktan.. İlk istediğinde hamile kalan insanların bizim gibi bekleyip hamile kalanlar kadar gebeliğin değerini bilmediğini düşünüyorum.. Hemen gebe kalan insan her gün şükredip her gün mutluluktan ağlıyor mudur? Sanmıyorum..
Artık son günler ve doğmasını beklemek de aylar alıyor.. Sabırsızım gerçekten 🙏❤️❤️❤️

Aynı durumdayız, biz de 1.5 - 2 senedir korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamadık. Yapılan testlerde herşey normal, benim yumurtalık rezervim, eşimin sperm testi vs bütün herşey... yalnız az birşey haşimato çıktı bende o etkilermi hamile kalamamayı bilmiyorum. Doktorum onun için ilaç da verdi zaten kullanıyorum.
Benim de yaptırcak tek şey Rahim filmi kaldı, doktorumdan bu ay da deneyelim diye bir ay daha süre istemiştim çünkü malum korkuyorum. Gittiğim merkezde anesteziyle yapıyorlarmış ben sormadan öyle dedi doktorum zaten. Sen nasıl olacaksın? Anesteziyle olanlar hiçbirşey anlamadıklarını kolay olduğunu söylüyorlar.
Canım benim gittiğim yerde ağrısız sızısız anestezisiz yapıyorlar eğer istanbuldaysan echomar şişliyi tavsiye ederim sana korkma ilk başta bende korkuyordum ama ordan ve oradaki doktordan çok olumlu yorumlar okuyunca güvendim acıkcası. 2 dk sürüyormuş. 15 dakika sonra da sonucu alıyosun

Sorma! Her gün ağlıyorum abartmıyorum.. Mutluluktan.. İlk istediğinde hamile kalan insanların bizim gibi bekleyip hamile kalanlar kadar gebeliğin değerini bilmediğini düşünüyorum.. Hemen gebe kalan insan her gün şükredip her gün mutluluktan ağlıyor mudur? Sanmıyorum..
Artık son günler ve doğmasını beklemek de aylar alıyor.. Sabırsızım gerçekten 🙏❤❤❤
Katılıyorum sana kesinlikle. Uzun süre sonra hamile kalan kadınlar bunun kıymetini çok daha iyi biliyodur

Canım benim gittiğim yerde ağrısız sızısız anestezisiz yapıyorlar eğer istanbuldaysan echomar şişliyi tavsiye ederim sana korkma ilk başta bende korkuyordum ama ordan ve oradaki doktordan çok olumlu yorumlar okuyunca güvendim acıkcası. 2 dk sürüyormuş. 15 dakika sonra da sonucu alıyosun
İstanbulda değilim maalesef İzmir’deyim teşekkürler önerin için ☺
Benim gittiğim merkez tüp bebek merkezi, doktorum orda çünkü. Anestezisiz c kollu cihaz duydum onunla yapınca hiçbir şey hissetmiyormuşsun çok rahat oluyormuş ama herhalde benim gittiğim yerde yok ki direk anesteziyle yapıyoruz dedi çünkü. İstemiyorum anestezi aslında ama 5 dk lık dedi sadece doktor ve güveniyorum doktoruma, bir tek o kaldı çünkü kaçış yok mecbur çektireceğiz.

İstanbulda değilim maalesef İzmir’deyim teşekkürler önerin için ☺
Benim gittiğim merkez tüp bebek merkezi, doktorum orda çünkü. Anestezisiz c kollu cihaz duydum onunla yapınca hiçbir şey hissetmiyormuşsun çok rahat oluyormuş ama herhalde benim gittiğim yerde yok ki direk anesteziyle yapıyoruz dedi çünkü. İstemiyorum anestezi aslında ama 5 dk lık dedi sadece doktor ve güveniyorum doktoruma, bir tek o kaldı çünkü kaçış yok mecbur çektireceğiz.
Canım doktoruna güveniyosan ve azıcık cesaret etsen aslında anestezisiz yaptırabilirsin zaten çok kısa sürüyor o kadar kısa bir süre için anestezi alma bence ama korkunu yenemiyosan mebur😕

Canım doktoruna güveniyosan ve azıcık cesaret etsen aslında anestezisiz yaptırabilirsin zaten çok kısa sürüyor o kadar kısa bir süre için anestezi alma bence ama korkunu yenemiyosan mebur😕
Valla bilmiyorum ki normalde ben jinekolojik muayenede bile kasılan bi insanım, kızarlar hatta bana hep kendini rahat bırak diye. Evliliğimin ilk zamanları ilişkide de kasıyordum hatta, vajinismus değildim tam ama çok kasıyordum. Rahim filminde hayli hayli kasılırım gibi geliyor o zaman da tüpleri rahat göremezlerse kötü olur. O yuzden almak zorundayım sanırım 😔

Valla bilmiyorum ki normalde ben jinekolojik muayenede bile kasılan bi insanım, kızarlar hatta bana hep kendini rahat bırak diye. Evliliğimin ilk zamanları ilişkide de kasıyordum hatta, vajinismus değildim tam ama çok kasıyordum. Rahim filminde hayli hayli kasılırım gibi geliyor o zaman da tüpleri rahat göremezlerse kötü olur. O yuzden almak zorundayım sanırım 😔
Anladım canım nasıl daha rahat olucaksan öyle yap. Ah biz kadınların işi zor😞

Back