• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG (RAHİM FİLMİ )ÇEKTİRME DENEYİMİ

ayni sekilde ben de islemden sonra bayildim. bence herkesin sureci farkli hic acimadi korkmayin diyenleri okuyorum bence insanalri yaniltiyor bu soylemler, hayatimda ilk defa bayildim . bence acisiz bir islem degil.
Yeni makinelerde gerçekten neredeyse tamamen ağrısız oluyor. Ben de mayıs ayına çektirdim anestezisiz ve kan aldırırken hissettiğim acıdan daha az bir acı hissettim. Tüplerim tıkalı değildi bununla alakası var mıdır acının artma azalma durumunun bilmiyorum.

Kesinlikle tavsiyeyi beklemeyin çekinin.
Ben Y rahim olduğumu bu sayede öğrendim.
En başından gitseydim, daha önce ameliyat olurdum, 2 sene beklemezdim.
Kesinlikle katılıyroum bende iki gebeliğinde hemen olmasına ragmrn 2 düşükten sonra hiç olmamasına şaşırıp kendlm araştırarak yapılmasında ısrar ettim iyi kide yaptırmışm zaten tüpler berdeyse tıkanıkmış nerdeyse boşuna ugraşıp her ay beklentiye giriyomışum

Kesinlikle tavsiyeyi beklemeyin çekinin.
Ben Y rahim olduğumu bu sayede öğrendim.
En başından gitseydim, daha önce ameliyat olurdum, 2 sene beklemezdim.
Bende zorlamayla hsg çektirdim iyi kide çektirmişim biri tıkalı diğeride zor açılmış ilaçla 2 gebelik düşükle sonuçlandı ve hemen olmuştu şimdi olmamasına anlam verememiştim tıkalıymış her ay boşuna beklentiye giriyomuşum

Bende zorlamayla hsg çektirdim iyi kide çektirmişim biri tıkalı diğeride zor açılmış ilaçla 2 gebelik düşükle sonuçlandı ve hemen olmuştu şimdi olmamasına anlam verememiştim tıkalıymış her ay boşuna beklentiye giriyomuşum
Maşallah, şimdi hamile misiniz pekii?
Ben de ameliyattan sonra gebe kaldım hemen,

hiç biri degil, islem bitti sap sari olmaya başladım sonra bayilmisim. ilk defa bayıldım. doktor açıdan dedi bünyen dedi ama normalde acıya dayanıklı oldugumu düşünüyordum. hiç bi sorun da yoktu tüpler de. aneztesi olmadan asla yaptiramam benim icin travma oldu bu
Geçmiş olsun birdaha gerek görmezler umarım

Yeni makinelerde gerçekten neredeyse tamamen ağrısız oluyor. Ben de mayıs ayına çektirdim anestezisiz ve kan aldırırken hissettiğim acıdan daha az bir acı hissettim. Tüplerim tıkalı değildi bununla alakası var mıdır acının artma azalma durumunun bilmiyorum.
bana ilac verildi ve ince bi çubukla iceri girildi. yeni makine dediğiniz nasıl birsen nasıl bir farki var. her turlu o ilaç verilcek ve o ince kameralı çubukla iceri girilmeyecekmi. o ilacın acısı beni çok yakmisti

bana ilac verildi ve ince bi çubukla iceri girildi. yeni makine dediğiniz nasıl birsen nasıl bir farki var. her turlu o ilaç verilcek ve o ince kameralı çubukla iceri girilmeyecekmi. o ilacın acısı beni çok yakmisti
C kollu rahim cihazı diyorlar. İşlemin yapım kolaylığı mevcut bu cihazla. Bana da C kollu cihaz dediklerinde araştırmıştım. Kullanılan sıvının da bazı özellikleri başkaydı şu an tam hatırlayamıyorum. Rahim içine veriliş hızı falan farklıydı. Sadece damarlarımda hafif kıpırdanma hissettim adet ağrısı kadar. Benim de acı eşiğim çok düşüktür bu arada ama ona rağmen çok rahatsız olmadım.

Back
X