Canım sakın korkma vallahi çok az ağrı oldu bende. Senden önceki arkadaşa da dedim, o da korkuyordu onunki de rahat geçti. Sakın kasma kendini kanalların güzelce görünsün. Stres de yapma güzel geçecek inşallahKizlarr yarin 10da bende film cekincem simdiye kadar bisey yoktu ama korkmaya basladim doktor anestezi almana gerek yok muayene olabiliyosun dedi ama korkuyorum
Rahat olun dun Ben de sizin gibiydim sabaha Kadar uyuyamadim. Agri olacak evet ama bu adet agrisindan biraz daha fazla ve sadece 10sn suruyor.anesteziye hic gerek yok.Kizlarr yarin 10da bende film cekincem simdiye kadar bisey yoktu ama korkmaya basladim doktor anestezi almana gerek yok muayene olabiliyosun dedi ama korkuyorum
Canım sakın korkma vallahi çok az ağrı oldu bende. Senden önceki arkadaşa da dedim, o da korkuyordu onunki de rahat geçti. Sakın kasma kendini kanalların güzelce görünsün. Stres de yapma güzel geçecek inşallah
Doktor agri kesici verdi kizlar gelmeden once ic dedi bide antibiyotik verdi sonrasinda korurunun falan dedi miRahat olun dun Ben de sizin gibiydim sabaha Kadar uyuyamadim. Agri olacak evet ama bu adet agrisindan biraz daha fazla ve sadece 10sn suruyor.anesteziye hic gerek yok.
Öyle mi, keşke gelebilme ihtimaliniz olsa. O acıyı çekmek yerine gelmeyi düşünürdüm ben...İstanbulda olsam direk oraya giderdim ama cok uzagim
Bana hiç ilaç vermediler canım. Bi de bu ay radrasyon aldın korun dedi doktorum.Doktor agri kesici verdi kizlar gelmeden once ic dedi bide antibiyotik verdi sonrasinda korurunun falan dedi mi
Bugun cekildi rahim filmi oyle dayanılmayacak bir agri degildi aslinda ama insan tedirgin oluyor tabi. Kanallarim acikmis sadece biraz daralma var dendi. Buna da sukur ne diyeyimÖyle mi, keşke gelebilme ihtimaliniz olsa. O acıyı çekmek yerine gelmeyi düşünürdüm ben...
İnşaallah temiz çıkar sonuçlarınız.
Ben vereyim. Once uzerine onluk giyip yataga uzaniyorsun. Bacaklari kivirip sirt ustu yatiyorsun. Sonra doktor rahmi bir aletle aciyor. Onu oraya takiyor. Bu esnada canin yanmayacak. Sonra o aletin ucundan ilaci plastik ince bir hortumla enjekte ediyor. Ilac geldigi anda adet agrisina benzer bir agrin olacak. Bu agri yaklasik 10 saniye suruyor. Sonra filmler cekilip aletler cikarilacak ve islem bitmis olacak. Islem den yarım saat önce bir tane agri kesici icersen o seni rahatlatir. Ben daha dun oldum ve korka korka Girdim inan Bana hic korkulacak bisey degil. Sakin ol ve 10 dakika Yat.Aneztesisiz cektirenler bilgi verebilir mi
Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda bebişin gelsin inşallahKızlar bi saat once cektirdim abartildigi kadar bisey yokmus titreyerek girdim bittigini anlamadim bile doktor tupler aciksa adet agrisi gibi agrin olcak kapaliysa agrin olmaz demisti sanki az sonra adet olcakmisim gibi bi agri oldu sonra bitti zaten anesteziye falan hic gerek yok
Ben de dun çektirdim. Nicin bazi insanlar bunu bu kadar abartiyor Bende de dayanılmayacak bir aci olmadi. Cok gecmis olsun size banyo yapma konusunda doktorunuz bisey dedi mi?Kızlar bi saat once cektirdim abartildigi kadar bisey yokmus titreyerek girdim bittigini anlamadim bile doktor tupler aciksa adet agrisi gibi agrin olcak kapaliysa agrin olmaz demisti sanki az sonra adet olcakmisim gibi bi agri oldu sonra bitti zaten anesteziye falan hic gerek yok
Eve gidince banyoya gir dinlen dedi canim yarindan itibaren iliskide olabilir dedi antibiyotik verdi bideBen de dun çektirdim. Nicin bazi insanlar bunu bu kadar abartiyor Bende de dayanılmayacak bir aci olmadi. Cok gecmis olsun size banyo yapma konusunda doktorunuz bisey dedi mi?
Ben de dun çektirdim ilk gun kanama oldu su ansa camur gibi bisey geliyor ne oldugunu anlamadim sizde de oluyor muBen de dün çektirdim gerçekten ciddi bir ağrı değilmiş okuduklarım beni korkutmuştu. Sonrasında korunmalı mıyız bu ay? Doktor bişey demedi sadece 2-3 gün cinsel perhiz dedi ben de sormayı unuttum.
Bende dün baya kan geldi bugün de az az yine kırmızı renkte gelmeye devam ediyor. Kahverengi kanama içerde beklediği için oluyordur endişelenmeyin.Ben de dun çektirdim ilk gun kanama oldu su ansa camur gibi bisey geliyor ne oldugunu anlamadim sizde de oluyor mu
Bugun cekildi rahim filmi oyle dayanılmayacak bir agri degildi aslinda ama insan tedirgin oluyor tabi. Kanallarim acikmis sadece biraz daralma var dendi. Buna da sukur ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?