Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi narkozlu mu narkozsuz mu çektirilmeli :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK43: şükür çektirip kurtulmuşsun darısı bizim başımıza inşallah bizde korkuyoruz niye ilki ağrılı oldu ki acaba aynen bana da doktor ağrı kesici iç gel Dedi benim bu özeldeki doktor da çok iyi ama ben söylüyorum yapılacakları o yapıyor :)) büyük doğum daki doktor iyiydi sonuçları alayım da o doktor da ilerlerim bende
Morelle cok alakasi var. İlki sert ve anlayissizdi oyuzden kastim sanirim kendimi. Sonrakinde beni ne bekledigini biliyordum ayrica doktor cok iyiydi ve rahat gecti. İnsallah seninde biran once olur biter sikinti yapma kasma doktorunda iyiyse tamam. Gecmis olsun

Ben narkozlu yaptirdim. Normal muayenede bile agrim oluyodu doktorum onerdi. Cok konforlu oldu bu sekilde

Morelle cok alakasi var. İlki sert ve anlayissizdi oyuzden kastim sanirim kendimi. Sonrakinde beni ne bekledigini biliyordum ayrica doktor cok iyiydi ve rahat gecti. İnsallah seninde biran once olur biter sikinti yapma kasma doktorunda iyiyse tamam. Gecmis olsun
Allah razı olsun inşallah elimden geleni yapacağım rahat olmak için malesef öyle doktorlar da var Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi

Ben narkozlu yaptirdim. Normal muayenede bile agrim oluyodu doktorum onerdi. Cok konforlu oldu bu sekilde
Narkoz yemek istemiyorum bende işte 5 ay öncede bi ameliyat olmuştum uyuması bi dert uyanması bi dert narkozsuz yaptıracağım büyük ihtimal bende Allah ın izniyle

Narkoz yemek istemiyorum bende işte 5 ay öncede bi ameliyat olmuştum uyuması bi dert uyanması bi dert narkozsuz yaptıracağım büyük ihtimal bende Allah ın izniyle
Narkoz seni kotu yapiyo demek ki. Ben uyuyup esneyerek uyaniyorum ayaga kalkiyorum ne bulanti ne kusma o yuzden konforlu oldu. Bi de muayenede ve o acmak icin takilan aletle rahatsiz olmuyosan dayanirsin heralde

Narkoz seni kotu yapiyo demek ki. Ben uyuyup esneyerek uyaniyorum ayaga kalkiyorum ne bulanti ne kusma o yuzden konforlu oldu. Bi de muayenede ve o acmak icin takilan aletle rahatsiz olmuyosan dayanirsin heralde
Maşallah nazar etmeyelim sana da kötü uyanıyorum evet rahatsız olmam mı :) oluyorum o masa ve o alet yetiyor zaten

Yarin ozel bir hastanede anestezi almadan rahim filmi cektirecegim cok mu acili bacaklarim titremeye basladi

İstanbulda olsam direk oraya giderdim ama cok uzagim
Canım merhaba, ben bugün çekildim anestezisiz. Bende çok korkarak girmiştim ama inan hiç korkulacak gibi değil. Doktor da teknisyen de çok rahatlattılar beni. İşlem 1-2 dk ancak sürüyor. İlacı verince hafif adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama çok kısa sürede geçiyor o his.
Hatta benden önce bi hasta varmış gelememiş korkudan ben çıkınca onunla da konuştum rahatlattım. Sonra tekrar konuştuk onunki de rahat geçmiş ;) sana da geçmiş olsun şimdiden...

Canım merhaba, ben bugün çekildim anestezisiz. Bende çok korkarak girmiştim ama inan hiç korkulacak gibi değil. Doktor da teknisyen de çok rahatlattılar beni. İşlem 1-2 dk ancak sürüyor. İlacı verince hafif adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama çok kısa sürede geçiyor o his.
Hatta benden önce bi hasta varmış gelememiş korkudan ben çıkınca onunla da konuştum rahatlattım. Sonra tekrar konuştuk onunki de rahat geçmiş :KK66: sana da geçmiş olsun şimdiden...
Cok tsk ederim stresten sekerim yukseldi saat kac oldu hala uyuyamıyorum. Rahmime giren o koca demir alet geliyor gozunun onune. Sanki rahmi tutup ileri geri oynatacaklar gibi hissediyorum. Adet agrisi gibi olsa keske. Nolur dua edin bana sabah 8bbucuk da randevum var

Cok tsk ederim stresten sekerim yukseldi saat kac oldu hala uyuyamıyorum. Rahmime giren o koca demir alet geliyor gozunun onune. Sanki rahmi tutup ileri geri oynatacaklar gibi hissediyorum. Adet agrisi gibi olsa keske. Nolur dua edin bana sabah 8bbucuk da randevum var
Stres yapma canım vajinaya giren demir aleti doğru düzgün hissetmiyorsun bile. İnşallah çok rahat geçer. Ben test ettim onayladım çok az ağrı oluyor ;) yarın çıkınca yaz bana da sonucu, nasıl geçtiğini :))

Stres yapma canım vajinaya giren demir aleti doğru düzgün hissetmiyorsun bile. İnşallah çok rahat geçer. Ben test ettim onayladım çok az ağrı oluyor :KK66: yarın çıkınca yaz bana da sonucu, nasıl geçtiğini :))
Simdi ciktim oyle abartildigi gibi can takan bisey degil. Aglayarak Girdim hemsirenin elini hic bırakmadım. Ilac verildigi anda adet agrisindan biraz fazla agri oldu sadece o da 10 sn surdu. Toplam islem 10 dakika falan suruyor zaten..kanallarim acikmis sadece biraz daralma var dendi. Sukurler olsun bunu da atlattik

Merhaba herkese Bebek isteyip de hamile kalamamak ne zormuş.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.şimdi hsg ye geldi sıra ve çok korkuyorum bayılıp mı çektirsem deneyimi olan hanımlar yardım ederse sevinirim hamilelik süreci doğum zaten zor bi de başta bu zorluklar :KK43:( korkuyor insan hevesi de kırılıyor
Merhaba yarn ben de cekilecegim. Anestezili olacak benmki. Doktor eger kapaliysa basincli bi sekilde tekrar ilac vericez bu da canini yakar o yuzden anestezili olsun dedi.ben de oyle olsun istiyordum zaten bikac ay once polip aldirdim ve ayni seklde anestezi uygulandi. Canimin acimasindansa anesteziyi tercih ederm. Islem cok kisa surdgu icin normal ameliyat olan biri gbi degl ayilman daha kisa suruyor polipten biliyorum. Sadece komik sacmalayabiliyorsun ayilrken :D

2 kez narkozsuz çektirdim. İlki çok ağrıdı. Sağ tüpte yapışıklık varmış ondanmış. İkincisinde hiç ağrı olmadı. Tüpler temiz demişti onda da doktor.

Simdi ciktim oyle abartildigi gibi can takan bisey degil. Aglayarak Girdim hemsirenin elini hic bırakmadım. Ilac verildigi anda adet agrisindan biraz fazla agri oldu sadece o da 10 sn surdu. Toplam islem 10 dakika falan suruyor zaten..kanallarim acikmis sadece biraz daralma var dendi. Sukurler olsun bunu da atlattik
Gözün aydın canım, bak demiştim sana :) inşallah bebişin de gelir en kısa zamanda ;)

Hatta benden önce bi hasta varmış gelememiş korkudan ben çıkınca onunla da konuştum rahatlattım. Sonra tekrar konuştuk onunki de rahat geçmiş :KK66: sana da geçmiş olsun şimdiden...

Kizlarr yarin 10da bende film cekincem simdiye kadar bisey yoktu ama korkmaya basladim doktor anestezi almana gerek yok muayene olabiliyosun dedi ama korkuyorum

Back