Rahim Filmi çektirmek RADYOMAR'da ağrısız

• Konu Sahibi Konu Sahibi esp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başka bir konuda araştırma yaparken tesadüfen gördüm bu topic'i. O kadar memnun kaldım ki diğer bayanlarla da paylaşayım, faydalansınlar istedim.. Ben 2 sene önce doktorumun tavsiyesi ile Fındıkzade Radyomar'da çektirdim rahim filmi. Fiyatı o zaman 240 liraydı. O kadar rahat oldu ki, sanki normal jinekolojik muayene gibiydi, zaten orada sizi rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben ki çok kolay memnun kalabilen bir insan değilim bu konularda, hakikaten çok başarılıydılar, ekiplerinden bu satırları okuyan olursa tekrar teşekkür etmek isterim.

rahim filmi çektirmekten o kadar çok korkuyordum ki... aylardır erteliyordum çektirmemek için ama sizin de yazdıklarınız bana cesaret verdi. Randevumu aldım pazartesi günü çektiricem radyomarda.. İnş. anlattığınız gibi ağrısız olur

bende radyotom da çektirdim hiç acımıyo normal muayene bile daha acı verici. zaten dıştan bişey sürüyolar hiççç bişe anlamıyon

Merhaba arkadaşlar;
Bugün sonunda rahim filmimi çektirdim.. Fındıkzade radyomarda. Gerçekten hiç ağrısız diyebilirim. Sadece adet sancısı gibi bir ağrı hissettim hepsi o kadar.. Hsg çektireceklere kesinlikle radyomarı tavsiye ederim. Ama sonuç biraz kafamı karıştırdı, doktor rahmin kalp şeklinde dedi. Bugün saat 15.00 de kendi doktorumla randevum var inşallah hayırlı haberler alırım

bende dün çektirdim radyomarda...3 senedir korkuyordum..korkulacak bişey yok film çektirmek isteyenler radyomara gitsin hiç bir ağrı yok nasıl bitityor anlamıyorsunuz bile....korkulacak bişey olmadığını anladım radyomar gerçekten söylendiği kadar varmış....

bende yaklaşık 3 ay önce tedaviye başlamıştım.benden rahim filmi istediler.araştırdım ,çekilen arkadaşlardan dinledim ve vazgeçtim.Çünkü canım biraz tatlı.Sonra anestezili olmaya karar vermiştim ki karşıma radyotom çıktı.aradım sordum gerçekten telefonda bile rahatlattılar.kimyasal vermeyin vücudunuza dedi.ağrı kesici bile kullandırmıyoruz hastalarımıza dedi.380 tl fiyat verdi.Şimdi düşünüorum ve muhtemelen oraya gideceğim.3 aydır kabusumdu çünkü...

merhabalar... Rahim filmi çektirecek olan arkadaşlar her anı önceden bilsinler diye uzun uzun yazacağım... çünkü anladım ki kendimi okadar zaman boşa üzmüşüm.. :sinifsinif: Endişem boşaymış... Doktorum her ihtimale karşı sizin de tüplerinize bakalım eğer tıkalı ise tüplerden akan akıntı tutunmayı önlüyor olabilir dedi. çok araştırdım çok kötü şeyler de okuduğum oldu, ağrı çekenler , kanaması olanlar, narkozlu ve narkozsuz yaptıranlar.... Doktorum narkozlu yaptırmamı önerdi, kişiye göre değişiyor ağrıdan bayılan da oluyor günlerce kanaması olan da oluyor anlamayan da oluyor hiç riske girmeyin dedi. Araştırdım. Fındıkzadede radyotom radyomar var. Yeni bir yöntemle çekiyorlar. Aradım narkozsuz nasıl yapıyorsunuz ağrı olmuyormu ağrı kesici yada antibiyotik içmem gerekmiyormu herşeyi sordum, hiçbirine ihtiyaç olmadığını yeni yöntemde eskisinde olduğu gibi rahmin tutularak düzeltilmediğini ilacın yolu kendisinin bulduğunu ve ağrısız olacağını söyledi. En geç 10. Gün olacak şekilde randevu aldım. Bu sabah 10:30da ordaydım. Hemşire gelip sizi alıyor. Röntgen çekilecek odanın girişinde bir kabin var altınızdakileri çıkarıp önlük giyiyorsunuz. Wcye gitmeyin biraz sıkışık olmanız daha net sonuç verir dediler. Sonra yan tarafa geçtim doktor hemşire röntgen makinesini kullanan kişi oturuyorlardı doktorun karşısına oturdum nasılsın dedi gerginim dedim sonrasında çok güldük uzun süre konuşuyor rahatlatıyorlar neden bukadar yol geldin başka yerde çekilmedin dediler canımı acıtmayacaksınız diye dedim. Acırsa tüm forumlarda anlatırım dedim :oklava: şimdi çok stres altındayım nasıl çalışacağım dedi yerimseniben sonra masanın olduğu kısma geçtik hemşire hanımla. Sırtüstü yatıp dizlerinizi kırıyorsunuz. üzerinizi örtüp önlüğü yukarı sıyırıyorlar. Doktor istersem bayan doktorun da işlemi yapabileceğini söyledi, isteyen tercih edebilir. Yuvarlak bir alet karnınızın üzerinde duruyor çektiği filmleri ekranda görebiliyorsunuz. Normal muayene olur gibi gerisi... Ultrasona girdiğimiz gibi... Temizleyip bir alet yerleştiriyor. şırınganın ıcında hortum var çok ince ve yumuşak onunla ilaç vermeye başlıyor ekranda ilacın gidişini izliyorsunuz yakma falan hiçbirşey yok ekranda görmeseniz anlayamazsınız. Güle konuşa filimler çekildi alkisalkisalkis önce kadeh gibi rahmi gördüm sonra ilacın tüplere gidişini. Bu iyi haberdi. Tüplerim açıktı! :lepi: Tüplere ulaştıktan sonra düz yatıyorsunuz son filmi çekiyorlar. Sonra kalkıp giyinme kabininin yanında wc var sonra giyiniyorsunuz. ılaç geri akabilir diye ped veriyorlar yanınızda götürmenize gerek yok. çok hafif anlık adet ağrısına benzer ağrı olabilir demişti doktor. Ben 1 saat önce ne olur ne olmaz diye ağrı kesici almıştım minoset. Belki bu sebepten hiçbirşey hissetmedim. Eve geldim şimdi çok iyiyim. Bilseydim öğle arası bile işten çıkıp çektirip gelirdim okadar kolaymış. 240 tl ödedim. Hiç endişelenmeyin ve kafanızı takmayın 3 haftadır boşuna kendimi üzmüşüm üzerine eğlendim bile :) mutlaka rahim filmi çektirecekseniz radyotom radyomarı araştırın derim. Doktoruma da söyleyeceğim madem böyle bir yöntem var insanlar boşuna acı çekmesin boşa narkoz yemesin oraya yönlendirin diyeceğim... Allah acil şifalar versin herkese... Kaydirigubbakcemile5

kesinliklee herkese tavsiye ederim , benim ağrı eşiğim aşırı düşük fakat hiçbir ağrı ve sızı olmadan çektirdim...
Radyotom radtyomar teşekkürler...

Slm kızlar... Ben buraya bir yer için övgü dolu şeyler yazıcaamı hiç tahmin etmezdim, hatta böle şeyler yazanlara kuşkuyla bakardım ama gerçekten yaşadığım deneyimi benim gibi bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarla paylaşmak istedim. Bu filmi Dr umuz istediği andan itibaren ne kadar strese girip ne kadar korkuouruz. Ben de bu sıkıntıyı stresi çektim özellikle olumsuz yorumları okudukça acayip korktum meğer jinekolojik muayene kadar kolaymış, boşuna 2 gün strese girmişim. Film çekilmiş bitmiş Dr tamam dedi ben sandım ki daha yeni başlayacak meğer bitmiş:1: inanın bana o kadar ağrısız ve kolaydı ki kendinizi boşuna strese soktuunuzla kalıosunuz. Diğer yerlerde nasıl oluo bilmiorum belki gerçekten çok acı çekenler olmuştur ama gerçekten ben burda hiç o acıyı hissetmedim. Kanama da çıktığımda çok az oldu avuçiçi kadar ancak gelmiştir sonra hiç gelmedi. Hemşire ve filmi çeken Dr da o kadar tatlı ve ilgiliydi ki beni cidden çok rahatlattılar:3: çok teşekkürler hepsine gerçekten. Korkmayın kızlar gerçekten korkulacak hiçbişi yokmuş:16:

ben de radyomarda çektirdim bu ay. o kadar çok yorum okudum ki ağrısız olduğuna dair o sayede içim rahat gittim, sadece orada biraz heyecanlandım. ama gerçekten de hiç zor olmadı. ne ağrı ne sızı ne de kanamam oldu. ne çektirirken ne de oradan çıkınca. zaten çok kısa sürüyor. izmitten kalkıp oralara kadar gittiğime değdi. teşekkürler yorumlarıyla yönlendirenlere ve radyomara...

bende dün çektirdim kızlar gerçekten hiç mi hiç acı hissetmedim beni de o kadar korkuttularki anlatamam ama doktorum fındıkzadede ki yerin en iyisi olduğunu söyledi gerçektende öyleymiş ben çok rahat ettim orda normal muayene gibiydi boşa korkmuşum.380 ödedim buarada

Arkadaşlar merhaba; benimde rahim filmi çektirmem gerekiyordu ve normalde gittiğim doktorum 10 dk lık kısa bir işlem olduğunu, bazı bayanlarda biraz ağrı yapabildiğini söyledi ve randevu verdi. Ben ağrı eşiğimin çok düşük olduğunu söyleyince "istersen anestezi" ilede yapabiliriz dedi. Daha sonra ben netten araştırmalarıma başladım araştırdıkça inanılmaz derecede korkmaya başladım, kimisi "yanınızda refakatçi ile gidin, ben acıdan bayıldım, serum bağladılar vs vs" yazmış, kanaması çok olanlar vs inanılmaz korktum, araştırmalarım sonucu Radyotom'u keşfettim, cihaz farklı olduğundan ağrısız oluyor falan diye yazmışlar.Telefonla aradım çok ilgili bir hemşire çıktı, ben çok korktuğumu ve anestezili istediğimi söyleyince " burada kesinlikle anesteziye gerek kalmıyor, çektirince bana hak vereceksiniz korkmayın" dedi...Ben İzmitte oturuyorum ve gittiğim dr a vazgeçtiğimi, filmi Radyotom'da çektireceğim diyince internet adresini istedi araştırma yapıp beni arayacağını söyledi. Sonrası doktorum aradı ve normal rutin muayenelerimde beni yeteri kadar bilgilendirmezken uzun uzun orada çektirmemin sadece ilk evrede cihazdan dolayı acıyı azaltacağını ama solüsyon acısının aynı olacağını söyledi. Öyle sinirlendimki, İzmitte 250 TL idi, Radyomar da ise 400 TL idi...Birde doktorum bana "yanlış anlama ama boşuna kazıklanmanı istemem o yüzden seni bilgilendirmek istedim" dedi...Ben burada yazılanlardanda şüphelendim reklam olacağından korktum ve inanın o an neye güveneceğimi bilemedim ama Radyomar da şansımı denemek istedim...Hemşireye çok korktuğumu söyleyince "size Cevat bey e randevu yazıyorum" dedi...İnternet adresinden baktım galiba sahibi idi Cevat bey....Sonrası annemle gittim, çünkü çok korkuyordum...Oraya gidince karşılaştığım herşey cidden burda yazılanlar gibiydi...O kadar memnun kaldım ki...Ben şimdiye kadar birçok jinekoloğa görünmek zorunda kaldım, hayatımda bu kadar rahatlatan, kibar davranan, hastaya değer veren bir yer görmedim...Hele ordaki baş hemşire o kadar tatlıydı ki...İşini gerçekten sevdiği ve sırf para için yapmadığı çok belliydi.Bu benim için çok önemli, hele kadın doğum doktorları, bazılarının içlerinden size zerre değer vermedikleri ,sadece para kaynağı bir müşteri gibi baktıkları o kadar belli oluyorki...En sinir olduğumda dizi cahil yerine koyup adam gibi açıklama yapmamaları. Neyse Cevat bey e çok koktuğumu ve taaa İzmitten geldiğimi söyleyince bana olayın mekanizmasını anlattı, normalde diğer yerlerdeki eski cihazlarda rahim ağzını kıskaçla çevirip kateter ile solüsyon verilip çekiliyormuş, o ilk aşamadada ağrı oluyormuş, bu yeni cihazda ise çok küçük bir balon yerleştirildiği için rahim ağzını çekme çevirme işlemleri olmadığından o ilk 2 aşamadaki acılar otomatikman ortadan siliniyormuş. Ve bana normal jinekolojik muayenelerde sorun yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben yaşamadığımı söyledim. Ve sonrası cidden normal muayene gibiydi, bir takım işlemler yaptı ama inanın hiçbir acı ,ağrı hissetmedim. Birde her yaptığı işlemde hazır olup olmadığımı sorup beni yönlendirdi, yaklaşımı inanılmaz derece kibardı, benim normal gittiğim doktorumun normal muayenesinde bile daha çok acı çekmiştim doktorumun kabalığı yüzünden...Sonrası solüsyon verdi ve ben aklıma diğer kadınların solüsyon sonrası acıları gelince çok korktum ama Cevat bey kullandıkları solüsyonun farklı olduğunu bu aşamadada acı çekmeyeceğimi söyledi...Ben hızlı hızlı nefes alıp gözümü kaparken bana " lütfen gözünü aç ekrana bak solüsyon sağ sol tüplerinden geçti, tıkanıklık yok çok şükür " dedi ve ben ekrana baktım ve çok mutlu oldum...Cevat bey e korkularımın boşa olduğunu çok memnun kaldığımı söyledim...Oda "eğer insanlar Türkiye nin taaa uzak şehirlerinden bile geliyorsa fark ediyor demektir, mekanizma tamamen farklı ve bu cihaz Türkiye de bir tek burada var, başka yerde yok, sizin gibi bilinçli ve konuyu araştıran insanlar geliyor" dedi...Ve merak ettiğim aşılama, tüp bebek, çatlatma iğnesi vs aklıma ne geliyorsa sordum, sağolsun beni kendi özel doktorumdan bile daha çok bilgilendirdi ....Kendi kendime dedimki bunu mutlaka internet ortamında yazmalıyım, işini hakkıyla yapan bir yer ve korkan onca bayan varken bunu yazayımki onlarda korkmasın, benim çektiğim endişeleri çekmesinler...Evet fiyatı biraz daha yüksek ama bence her kuruşuna değer...sevgiler....

Bende radyomarda bugun rahim filmi cektirdim. Inanin bana 6 aydir korkudan erteledigime kesinlikle pisman oldum. Hic bir aci agri sizi yok. Ne islem sirasinda ne de sonrasinda. Ben ki parmagim kesilse aglarim. Okadar canim kiymetlidir. Sadece 2-3 dk lik bir islemdi. Doktor bitti deyince sok oldum. Bu kadarmiydi diye. Ben ilacin falan verildigini farketmedim bile. Esim arabayi otoparka birakana kadar cikimistim bile. Esim bile sasirdi. :)) acimadi mi yani dedi :)). Sakin korkup ertelemeyin derim. Ben kk da agrili film cektirenleri okuyup aylarca korkudan gidemedim. Sonra radyomar da cektirenleri okudum ve iyikide guvenip gitmisim. Sonucumda iyi cikti cok sukur. Bu arada sonucu da 5 dk da verdiler. Cok hizlilar :))

Benim 2.rahim filmi bu gün radyomar da çekildi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Cevat Bey'in ve yardımcılarının profesyonelliği süper gerçekten hiç bir acı ağrı yok.Birde üstüne psikolojik destekle yardımcı oluyorlar daha ne olsun 5 dk sürüyor sonuçları da 5 dk veriyorlar.Kimse ertelemesin.

İstanbul da yaşayıp HSG çektirmek isteyenlere kesinlikle Fındıkzade Radyomar ı öneriyorum. Benim 2. HSG oldu. İlkini 5 sene önce Medical Park da çektirmiştim kesinlikle tavsiye ederim. Benimkini bayan dr çekti. Fiyat 400

valla bende radyomara gitmek istiyordum ancak fiyat yüksek geldiğinden 230 liraya bakırköy bilson görüntüleme merkezinde cektirdim doktorum gönderdi indirim yaptılar 400 civarıymış normal fiyatları cok kolay gecti
kanama falan da olmadı öneririm :34:

Ayrıca işlem çok kolay kesinlikle anestezi gerektirecek nitelikte değil.toplam 10 dk sürmüyor bile. 5 sene önce çektirdiğim hsg den sonra 2 ayında hamile kalmıştım.Kızım 4.5 yaşında Allah tüm çocukları korusun.

Radyotom fındıkzadede cevat beye yaptırdım 2 dk sürdü sıfır ağrı sıfır sancı eşim su almaya gitmişti beni içeri aldılar o gelmeden çıkmıştım:)

Back