Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi narkozlu mu narkozsuz mu çektirilmeli :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mechanicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
328
137
103
Merhaba herkese Bebek isteyip de hamile kalamamak ne zormuş.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.şimdi hsg ye geldi sıra ve çok korkuyorum bayılıp mı çektirsem deneyimi olan hanımlar yardım ederse sevinirim hamilelik süreci doğum zaten zor bi de başta bu zorluklar ( korkuyor insan hevesi de kırılıyor

bende çok korkuyorum ve çok araştırdım herkes farklı birşey söylüyor..kimi ''abartıyorlar adet sancısı gibi birşey'' diyor kimi ''doğumdan beter'' diyor..sanırım kişiye göre değişiyor bu olay..burdada herkesten farklı cevap alırsın..en net bildiğim şey kısa bir operasyon..birde özellerde daha sancısız diye biliyorum daha gelişmiş yeni aletler kullandıkları için..

Malesef arada kaldım bende sancılı mı sancısız mı bayılmak da istemiyorum o da eziyet özelde yaptıracağım doktor da bayılmazsan iyi olur benim için daha rahat çalışırım Dedi korkmana da gerek yok Dedi ama işte korkuyor insan ona göre hava hoş

haklısın canım..bana kalırsa bayılmadan yaptır özelde..çünkü anestezi alınca vücut kendini salar ve daha sağlıksız sonuç alınır demişti hemşire..zaten beş dakikalık birşeymiş kendini kasma aynı şekilde sıkınca ağrı oluyormuş..sana diyorumda bende çekilmedim daha :)

sağolasın içimizi rahat tutalım bari yaptıracaz yaptırmasına bu hsg yi de inşallah korktuğumuz gibi olmaz bişey de çıkmaz 5 ay önce de burun ameliyatı oldum ayılması bi dert bayılması bi dert zaten amannnn :)

Canım abartıkdıgı gıbı bısey degıl nrakoz alınabılcek bırsey degıl ve ozelde cektırmek akıl ısı de degıl cunku ozelde sadece bır kısı yapıyor devlette uc kısı oluyor, bıe tanesı doktor ıslemı uygulayan ıkısı teknısyen fılmı cekıyor... Ozelde teknısyen uyguluyor ıslemı ve onun rahıme mudahale etme hakkı yok o sadece rontgen makınası kullanmak ıcın egıtım alıyor. Rahıme ılac verılıyor ıcınde balon sısırılıyır cıddı bı ıslem sonucta

Çok geç çıkıyordu sonuç normalde özellere gittim bişeyin yok git gel diyorlardı büyük doğuma gittim direk hoca bir sürü tahlil istedi normal olarak bende özel bana yakın çabuk çıkıyor diye sonuçlar özeli tercih ettim sorarım artık doktora röntgenci müdahale edecek derse yaptırmam zaten ama sanmıyorum ya doktor yapar

Ben etlık zubeyde hanımda cektırdım cok rahat ettım sıra da yoktu... zekaı tahırdee cok gev cıkıyor sonuclar etlıkte 3 asılama tesavısı grdum smear testı ıstemedıler zekaı tahırde bır asılama yaptırayım dedım smear testı cıkmadı dıye 2 ay bekledım, bosa gıttı ıkı ayım ama ıkı hastaneyıde grmus bırı olarak zekaı daha profsynel geldı bana... Ben genetık testını zekaı tahırde yaptrdım etlıkte hayatta genetık yapmazlardı bana :) herneyse dıkkat et bunlara

Tamam teşekkür ederim etmeye çalışıyoruz işte ama zorlanıyoruz bekliyoruz sonuçları alıp Zekai Tahir' deki doktora göstereyim dedim bakalım hayırlısı olsun Hakkı'mızda genetik testi ney acaba hiç duymamıştım Aşılama da zor mu

Canım sakin korkma. Ben normaldede hassas bir insanım, ve anestezisiz yaptirdim doktorum ben rahatlatti korkulacak birsey yok anesteziye gerek yok üç beş dakikalik bir işlem diyince bir cesaret yaptirdim. Resmen tutreyerek girmiştim oraya eşim kapıda bekliyor baygın falan çıkarım zannediyordu yalansiz giyinip soyunmak dahil beş dakika sürmüştür eşim saskinlikla karsiladi neoldu yapamadinmi dedi. Gulumseyerek ciktigimi görünce
Ayrıca hsg cekildigi ay gebe kalan çok insan var herseyde vardır bir hayir

N
Bee balonu yahu. Sadece ilaç veriliyo rahime

A
Ayrıca bende özelde çekindim. Teknisyenler iki taneydi. Onlar filmi cekerken doktor ilacı enjekte etti. Genelleme yapmayalım. Bana kalsa asla devlete gitmem insan muamelesi yapmıyorlar

A

Ayrıca bende özelde çekindim. Teknisyenler iki taneydi. Onlar filmi cekerken doktor ilacı enjekte etti. Genelleme yapmayalım. Bana kalsa asla devlete gitmem insan muamelesi yapmıyorlar

Ben etlık zubeyde hanımda cekıldım ozelde olsa oyle muamele grmezdım teknısyen bayan elımı tuttu bı suru telkın ettı saclarımı bıle oksadı cok korkmustum yatıstırdılar ozelı arastrdım hep sordugum labratuarlar bır kısı olacagını syledı hep...

ayrıca balon sısırılıyor ama fark edılmıyor ıcıne sıvı verınce rahım agzında ıcbtarafta sısırıyor sıvı cıkmasın dıye cunku bellı bır sure sıvının tuplere ve rahım bosluguna dokulmesı beklenıyor o surecte sıvı gerı dısarı akmasın tıkac grevı grsun dıye yapılan ıslem tabı hıssedılmıyor bıle...

Balonu yeni duydum. Ama benim doktorum çok iyiydi allah razı olsun çok nazik davrandi yaptigi her hareketi anlatti bana. Sakinlestirdi beni. Ne bileyim geçmişte devlet hastanelerinden çok çektim. Hiç gidesim yok. Ama her özel hastanede aynı değil. Benim sansima iyiydiler

maşallah size sevindim valla inşallah biz de öyle gülerek çıkarız çok teşekkür ederimm

özel de de devlet de insan olan bizi anlayan görevlilerle karşılaştırsın insan olmayınca işte özel den de devletten de sıkıntı çeken oluyor.hayırlısıyla acısız sızısız sıkıntısız olsun da balon falan farketmez benim için :)

3 ay önce ağlaya ağlaya gitmiştim yazdıklarımı okuduktan sonra narkozlu istedim gerek olmadığını söylediler gerçekten öyleymiş sadece gergin olduğum için en ufak şeyleri bile takip ettim sadece ilaç verirken 1. dakikada adet sancısı gibi oluyor 5 dakika içerisinde bitmişti ama dikkat etmek gerek c kollu makinalar acısız diğer tüm hsg cihazları kanca yöntemi ile yapılıyor istanbulda iseniz betatom mr öneririm orada c kollu makine mevcut yeni sistem olduğu için acısız geçti

Ozelde ve devlette ikikez oldum ilki narkoza deger cinstendi. Agridan cekim aninda elimi karnima goturdum diye birde firca yedim neymis tekrar cekmesi gerekirmis. 2. Devlette oldu gayet rahat agri fln yok hafif adet sancisi gibi oldu ayrica doktor cok iyi bir bayandi cok rahatlatti beni. Cekilmeden yarim saat once agrinkesici icirdiler cok sukur iyi gecti

şükür çektirip kurtulmuşsun darısı bizim başımıza inşallah bizde korkuyoruz niye ilki ağrılı oldu ki acaba aynen bana da doktor ağrı kesici iç gel Dedi benim bu özeldeki doktor da çok iyi ama ben söylüyorum yapılacakları o yapıyor :)) büyük doğum daki doktor iyiydi sonuçları alayım da o doktor da ilerlerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…