haklısın canım..bana kalırsa bayılmadan yaptır özelde..çünkü anestezi alınca vücut kendini salar ve daha sağlıksız sonuç alınır demişti hemşire..zaten beş dakikalık birşeymiş kendini kasma aynı şekilde sıkınca ağrı oluyormuş..sana diyorumda bende çekilmedim daha :)Malesef arada kaldım bende sancılı mı sancısız mı bayılmak da istemiyorum o da eziyet özelde yaptıracağım doktor da bayılmazsan iyi olur benim için daha rahat çalışırım Dedi korkmana da gerek yok Dedi ama işte korkuyor insan ona göre hava hoş
Bee balonu yahu. Sadece ilaç veriliyo rahimeCanım abartıkdıgı gıbı bısey degıl nrakoz alınabılcek bırsey degıl ve ozelde cektırmek akıl ısı de degıl cunku ozelde sadece bır kısı yapıyor devlette uc kısı oluyor, bıe tanesı doktor ıslemı uygulayan ıkısı teknısyen fılmı cekıyor... Ozelde teknısyen uyguluyor ıslemı ve onun rahıme mudahale etme hakkı yok o sadece rontgen makınası kullanmak ıcın egıtım alıyor. Rahıme ılac verılıyor ıcınde balon sısırılıyır cıddı bı ıslem sonucta
Ayrıca bende özelde çekindim. Teknisyenler iki taneydi. Onlar filmi cekerken doktor ilacı enjekte etti. Genelleme yapmayalım. Bana kalsa asla devlete gitmem insan muamelesi yapmıyorlarCanım abartıkdıgı gıbı bısey degıl nrakoz alınabılcek bırsey degıl ve ozelde cektırmek akıl ısı de degıl cunku ozelde sadece bır kısı yapıyor devlette uc kısı oluyor, bıe tanesı doktor ıslemı uygulayan ıkısı teknısyen fılmı cekıyor... Ozelde teknısyen uyguluyor ıslemı ve onun rahıme mudahale etme hakkı yok o sadece rontgen makınası kullanmak ıcın egıtım alıyor. Rahıme ılac verılıyor ıcınde balon sısırılıyır cıddı bı ıslem sonucta
A
Ayrıca bende özelde çekindim. Teknisyenler iki taneydi. Onlar filmi cekerken doktor ilacı enjekte etti. Genelleme yapmayalım. Bana kalsa asla devlete gitmem insan muamelesi yapmıyorlar
Balonu yeni duydum. Ama benim doktorum çok iyiydi allah razı olsun çok nazik davrandi yaptigi her hareketi anlatti bana. Sakinlestirdi beni. Ne bileyim geçmişte devlet hastanelerinden çok çektim. Hiç gidesim yok. Ama her özel hastanede aynı değil. Benim sansima iyiydilerBen etlık zubeyde hanımda cekıldım ozelde olsa oyle muamele grmezdım teknısyen bayan elımı tuttu bı suru telkın ettı saclarımı bıle oksadıcok korkmustum yatıstırdılar ozelı arastrdım hep sordugum labratuarlar bır kısı olacagını syledı hep...
ayrıca balon sısırılıyor ama fark edılmıyor ıcıne sıvı verınce rahım agzında ıcbtarafta sısırıyor sıvı cıkmasın dıye cunku bellı bır sure sıvının tuplere ve rahım bosluguna dokulmesı beklenıyor o surecte sıvı gerı dısarı akmasın tıkac grevı grsun dıye yapılan ıslem tabı hıssedılmıyor bıle...
maşallah size sevindim valla inşallah biz de öyle gülerek çıkarız çok teşekkür ederimmCanım sakin korkma. Ben normaldede hassas bir insanım, ve anestezisiz yaptirdim doktorum ben rahatlatti korkulacak birsey yok anesteziye gerek yok üç beş dakikalik bir işlem diyince bir cesaret yaptirdim. Resmen tutreyerek girmiştim oraya eşim kapıda bekliyor baygın falan çıkarım zannediyordu yalansiz giyinip soyunmak dahil beş dakika sürmüştüreşim saskinlikla karsiladi neoldu yapamadinmi dedi. Gulumseyerek ciktigimi görünce
Ayrıca hsg cekildigi ay gebe kalan çok insan var herseyde vardır bir hayir
maşallah size sevindim valla inşallah biz de öyle gülerek çıkarız çok teşekkür ederimm
Ozelde ve devlette ikikez oldum ilki narkoza deger cinstendi. Agridan cekim aninda elimi karnima goturdum diye birde firca yedim neymis tekrar cekmesi gerekirmis. 2. Devlette oldu gayet rahat agri fln yok hafif adet sancisi gibi oldu ayrica doktor cok iyi bir bayandi cok rahatlatti beni. Cekilmeden yarim saat once agrinkesici icirdiler cok sukur iyi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?