merhaba ebrucuğum aslında bende sizlere çok alıştım.sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi geliyor bana.
canım eşim çok iyi.proxeed plus kullanıyor.yazın bir kez daha tahlil yaptıracağız inşallah.belki gerek kalmaz kim bilir:)
tatil çok güzeldi sağolsun annemin yanında prenses gibiyim.anneler günü hediyemi götürdüm.güzel denk geldi.annm burun ameliyatı oldu kemik aldırdı.iyi geçmiş şimdi rahat.
gittiğim yerde bol bol hamile haberleri aldım
yada doğuran akrabalar
aslında çoğu yeni evli kimi büyük kimi küçük.benimle evlenen halalarımın ve dayılarımın kızları ikinciye hamile.ikiside yanlışlıkla kalmış.
kardeşimin yaşında olan halamın kızı vardı 7-8 ay oldu evleneli.zaten en çok ona şaşırdım.bunda kist vardı iki taraflı.biri portakal büyüklüğünde.zaten 3 ay hastanede yatmıştı.ölümden döndü.eşinin ailesinde de genetik çocuk olmuyormuş.halamın kızıda bir yılda 3 kez falan adet oluyormuş.doktor senin kalma olasılığın çok düşük demiş.zaten kist oluyormuş.neyse sadete geleyim:)
kız hamileeeeeeeeeeeee.ve adet olmamış.sadece 2 ay önce 1 gün olmuş o kadar şimdi hamile.adet olmadan nasıl hamile kalmış aklım almıyor.doktora gitmiş adet olamıyorum diye tekrardan.deseki hamile.çok sevindim.
ne çok konuştum ya:)
yani ebrucuğum olunca oluyor işte.rabbim ol desin yeter ki....
tatil yaklaşıyor.eşim biraz arkadaşlarına takılacak.sonra annemlere geçeriz herhalde.bir hafta bir yerlere gidelim diyoruz ramazan girmeden.aslında niyetimiz otele para verene kadar benzine para verip tatil beldelerini gezmek.hayırlısı bakalım.eskişehirde kardeşime ev tutacağız.anlayacağın yoğun gözüküyor.
sen ne yaptın sizin nişan nasıldı.gein kızla anlaştınız mı?eşin iyidir inşallah.doktora falan gittiniz mi?
iş durumun falan?ne zamandır görüşmüyoruz...