Rahim Filmi çektirmek RADYOMAR'da ağrısız

• Konu Sahibi Konu Sahibi esp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle tabi canım aynı fiyata dedikleri gibi hiç acı cekmemek varken neden azda olsa çekelim haklısın. Olur orayıda bi araştırayım gerçi reglime daha var gitmem bir ayı bulur inş düzelir fındıkzade de oraya giderim. Güçlüyüz tabi bu yolda çektiklerimixi düşününce :)

Canım.. Rica ederim.. Korkutmak için yazmadım. Gerçekten çok kısa bir işlem. Öyle acayip acılar çekilmiyor, katlanılır şeyler.. Ay dersin bir kere, geçer gider.. Sadece yani daha rahat etmek varken, hiç acı çekmemek varken, hafif de olsa acı çekmenin anlamı yok.. Çünkü hani ne zaman başlayacaksınız derken işlem bitmiş bile hiç anlamadım falan diyenler var. Öyle bir şey yaşamak varken, strese girmenin anlamı yok. Dediğim gibi belki ben öyle hissettim, başkaları da yorumlarsa iyi olur. Benim doktorum Echomar Şişli'yi de önermişti. Ağrısız demişti. Fındıkzade'deki cihazdan varmış orda da. İstersen onunla ilgili de yorum araştır. Ben Radyotom'u çok övdüler diye ona gittim. Doktoruma da söylemiştim, orası da iyidir demişti Radyotom için. C kollu cihaz deniyor sanırım. Onun olduğu her yer ağrısız yapıyormuş ama işlemi yapan doktora da bağlı tabi.. Geçmiş olsun şimdiden canım.. Korkma.. Nelere katlanıyoruz. 5 dakikalık bir şeye mi katlanamıcaz.. Güçlüyüz hepimiz maşallah :KK66: :nazar:
Canım şimdi iki yeride aradım fındıkzade fiyat 400 ordaki makine bakırköye taşınmış ama dr cevat bey ayrılmış ki bence dr da çok önemli.
Şişli echomarda aynı 400 dr cevat bey burda çalışıyor
her ikiside acı hissedilmediğini söyledi ama acıkcası şişlide ki tel bakanlar daha ilgili ve kurumsal konuşuyorlar bakırköy biran önce teli kapatmaya baktı bunlarda benim için önemli.
Sonuç olarak herkes dr cevat beyden mrmnundu burda dr nereye ben oraya fiyatta aynı acı ikisinde de ypksa şişli echomar diyorum . Çok sağol tekrar burayı söylemeseydin bilemicektim.:) burdan da bütün bilgileri tazecik paylaşmış olduk eminim bizim gibi olan çoktur.

Canım şimdi iki yeride aradım fındıkzade fiyat 400 ordaki makine bakırköye taşınmış ama dr cevat bey ayrılmış ki bence dr da çok önemli.
Şişli echomarda aynı 400 dr cevat bey burda çalışıyor
her ikiside acı hissedilmediğini söyledi ama acıkcası şişlide ki tel bakanlar daha ilgili ve kurumsal konuşuyorlar bakırköy biran önce teli kapatmaya baktı bunlarda benim için önemli.
Sonuç olarak herkes dr cevat beyden mrmnundu burda dr nereye ben oraya fiyatta aynı acı ikisinde de ypksa şişli echomar diyorum . Çok sağol tekrar burayı söylemeseydin bilemicektim.:) burdan da bütün bilgileri tazecik paylaşmış olduk eminim bizim gibi olan çoktur.
Evet canım.. Hem de ne çok vardır. Allah güç versin herkese.. Rica ederim..
Araman iyi olmuş. O zaman bence de doktorla ilgilidir. Benim kendi doktorum illa Echomar diye ısrar etmedi, hani yanlış anlaşılma olmasın diye sanırım. Komisyon falan aldığı sanılmasın diye herhalde. Öneride bulunabilirim isterseniz dedi; belki de doktorun oraya gittiğini biliyordu. Dediğin gibi doktor çok önemli bence de. Herkes o doktoru söylüyor. Hem ilgi de önemli. Bence de Echomar'a git o zaman. Fiyat da aynıymış.. Eminim hiç anlamadan bitiverecek.. Şimdiden geçmiş olsun canım..

Aminn inş hayırlı sonuçlar alırız. Hsg den sonra hamiş olma olasılığı çok diyolar inş sende bu ay hamiş olursun yaz muhakkak :)

Aminn inş hayırlı sonuçlar alırız. Hsg den sonra hamiş olma olasılığı çok diyolar inş sende bu ay hamiş olursun yaz muhakkak :)
Ay inşallah canııımm :KK68: Neredeyse 1 yıl olacak denemeye başlayalı. Umut da azalıyor gittikçe. Güçlü olmak zor. Allah yardımcımız olsun.
Öyle diyorlar. Bu aydan umutluyum :KK73: Mutlaka yazarım :KK6: Sen de güzel haberler verirsin inşallah..

İnş canım yaa bizim de 1.5 sene oldu hayırlısı umut dünyası işte umutnolmadan olmuyo hayırlısı hakkımızda. Haber ederim tabi ne güzel olurrr:KK49:

Merhaba arkadaşlar. Dr. Cevat Bayrak tüm ekibiyle beraber ve yeni C kollu röntgen makinesiyle Şişli Echomar'a geçmiş.

İnş canım yaa bizim de 1.5 sene oldu hayırlısı umut dünyası işte umutnolmadan olmuyo hayırlısı hakkımızda. Haber ederim tabi ne güzel olurrr:KK49:

Canım ben haber ediyim dedim :)) Sen çektirdin mi rahim filmi?
Sanırım hamileyim :KK68: Daha çok yeni ama, keseyi göremedik, o yüzden "sanırım" diyorum. 6 ay normal yolla denedikten sonra 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullandım. Sonrasında rahim filmi çektirdim onu biliyorsun ve 2 aydır da ara vermiştik. Bu ay aşılama için adetimin 3. günü doktor randevusu almıştım ki, adet olmadım :)) Normalde keseyi görmek için 1 hafta daha beklemem gerekiyordu ama doktordan da randevu almıştım ya, heyecanlandım, gittim. göremedik tabi :/ Biraz endişeliyim.. Haftaya salı kontrolüm var. görmemiz lazım inşallah.. İnşallah bebeğim gerçekten vardır ve inşalllah darısı isteyen herkesin, senin de başına olur :KK68: Rahim filminden sonra 2. ayımdı. Hep adet ağrısı çektim, umudum çok azdı, hatta yoktu.. Ama Allah kısmet etti işte.. Allah en doğru zamanda verecektir herkese, eminim.. Şu anda kendimi çok kaptırrmak istemediğim için pek sevinemiyorum. Haftaya inşallah güzel haberi de alırım. Önce kese, sonra kalp atışı.. Sağlıkla gelir inşallah.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallaahhh :KK68:

Canım ben haber ediyim dedim :)) Sen çektirdin mi rahim filmi?
Sanırım hamileyim :KK68: Daha çok yeni ama, keseyi göremedik, o yüzden "sanırım" diyorum. 6 ay normal yolla denedikten sonra 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullandım. Sonrasında rahim filmi çektirdim onu biliyorsun ve 2 aydır da ara vermiştik. Bu ay aşılama için adetimin 3. günü doktor randevusu almıştım ki, adet olmadım :)) Normalde keseyi görmek için 1 hafta daha beklemem gerekiyordu ama doktordan da randevu almıştım ya, heyecanlandım, gittim. göremedik tabi :/ Biraz endişeliyim.. Haftaya salı kontrolüm var. görmemiz lazım inşallah.. İnşallah bebeğim gerçekten vardır ve inşalllah darısı isteyen herkesin, senin de başına olur :KK68: Rahim filminden sonra 2. ayımdı. Hep adet ağrısı çektim, umudum çok azdı, hatta yoktu.. Ama Allah kısmet etti işte.. Allah en doğru zamanda verecektir herkese, eminim.. Şu anda kendimi çok kaptırrmak istemediğim için pek sevinemiyorum. Haftaya inşallah güzel haberi de alırım. Önce kese, sonra kalp atışı.. Sağlıkla gelir inşallah.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallaahhh :KK68:
Ayyyy hadi bakalım inş canım hayırşısıyla inş olmuştur heyecanla okudum inan.:) bizde bugün koşturduk yine eşimle aşılama olacak adetin 2. Günü bugün hsgden sonra ilk adet. Yarın ilaca başlıcaz hayırlısı canım inş umutların boşa çıkmaz banada dua et Allah yardımcın olsun :)

Ayyyy hadi bakalım inş canım hayırşısıyla inş olmuştur heyecanla okudum inan.:) bizde bugün koşturduk yine eşimle aşılama olacak adetin 2. Günü bugün hsgden sonra ilk adet. Yarın ilaca başlıcaz hayırlısı canım inş umutların boşa çıkmaz banada dua et Allah yardımcın olsun :)
Çok teşekkür ederim canıımm :KK68: İnşallah benimledir bebeğim..

Allah size de güç versin, yardım etsin..İnşallah bu ay hemencecik kavuşursunuz siz de bebeğinize.. Allah dualarınızı kabul etsin, mucizenizi versin size dee :KK68::KK46::nazar:

amin amin amin inş. valla bu bir haftadır çok değişik şeyler yasadık :) eşime bi dr varikosel dedi diğeri erkek faktörü yoktur diye rapor verdi drlar birbirine düştü fikir olrak :))) sonuç erkek faktörü yoktur diyen çapaya devam o tedvide aşılama değil çatlatmaymış :))) dr siz daha çok şanslısınız dedi bi ilaç verdi femara diye sabahtan beri onu arıyorum bugün içmem lazım çok şükür buldum içtim hemen 110 tl çok da pahalı inş sonuç verir bi umut doldu yine hayırlısı. Seninde haberini bekliyorum :)

amin amin amin inş. valla bu bir haftadır çok değişik şeyler yasadık :) eşime bi dr varikosel dedi diğeri erkek faktörü yoktur diye rapor verdi drlar birbirine düştü fikir olrak :))) sonuç erkek faktörü yoktur diyen çapaya devam o tedvide aşılama değil çatlatmaymış :))) dr siz daha çok şanslısınız dedi bi ilaç verdi femara diye sabahtan beri onu arıyorum bugün içmem lazım çok şükür buldum içtim hemen 110 tl çok da pahalı inş sonuç verir bi umut doldu yine hayırlısı. Seninde haberini bekliyorum :)
Hayırlısı olsun canım.. İnşallah bu ay kavuşursunuz bebeğinizee :KK68: Aşılama tabi başka bir şey. Ben tam aşılamaya geçecekken geldi bebişim hayırlısıyla.. Ben de 2 kere çatlatma iğnesiyle denemiştim. Her şeyin zamanı var canım.. İnşallah sizin bebişinizin de zamanı gelmiştiiir :nazar::KK46:

Back