Rahim Filmi çektirmek RADYOMAR'da ağrısız

• Konu Sahibi Konu Sahibi esp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bayanlar; rahim filmi sonrası sıkıntınız oldumu?
Ben dün çektirdim ve de baya ağrılı geçti ne yazık ki :( iki kez tüp bebek tedavisi deneyen biri olarak çok canım yandı hsg çektirirken :(( heleki hsg sonrası daha da zorlu geçti ve hala da aynı şekilde sıkıntım devam ediyor...

Ksıklarımda çok şiddetli ağrı ve de kramplar oluyor, karnım 3-4 aylık bir gebenin ki gibi şiş ve de gergin hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum benim gibi aynı sıkıntıyı yşayanınız oldumu acaba merak ediyorum :(

Ben dün çektirdim ve de baya ağrılı geçti ne yazık ki :( iki kez tüp bebek tedavisi deneyen biri olarak çok canım yandı hsg çektirirken :(( heleki hsg sonrası daha da zorlu geçti ve hala da aynı şekilde sıkıntım devam ediyor...

Ksıklarımda çok şiddetli ağrı ve de kramplar oluyor, karnım 3-4 aylık bir gebenin ki gibi şiş ve de gergin hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum benim gibi aynı sıkıntıyı yşayanınız oldumu acaba merak ediyorum :(

canım sen nerde çektirdin rahim filmini neden ağrıdı ki bukadar

Radyotom fındıkzadede cevat beye yaptırdım 2 dk sürdü sıfır ağrı sıfır sancı eşim su almaya gitmişti beni içeri aldılar o gelmeden çıkmıştım:)
canım işlemin nasıl oldu anlatır mısın bende orda yaptırmak istiyorum

B€TÜŞŞŞ;34472950 .!.:

şimdi nasılsın canım bende yeni çektirdim seninle benzer şeyler yaşadım

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter:-)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım işlemin nasıl oldu anlatır mısın bende orda yaptırmak istiyorum

Merhabalar,

http://www.youtube.com/watch?v=mE1Tt4UOprw

http://www.youtube.com/watch?v=e8XcAA-kI9k

Bu iki video rahim filmi nasıl çekilir hakkında size bilgi verecektir.

Bende radyotom da çektirdim. Kısa sürede ve ağrısız oldu. Doktor işlemi yaparken beni bilgilendirmişti. Önce jinekolojik muayenede de kullandıkları aleti yerleştiriyorlar. Rahim ağzını steril ediyorlar, rahim ağzından içeri filmde görülecek sıvıyı veriyorlar. Sıvı tüpler açıksa ilerliyor. Bu sırada filmler çekiliyor. Çok kısa süren bir işlem. Kalktıktan bir süre sonra sıvının büyük bir bölümü pedinize geliyor. Kalanda karın boşluğuna dağılıp bir süre içinde vücuttan atılıyormuş. Burda paylaştığım videolar bilimsel anlatıyor :) google da videolarda hsg yazıp arattığınızda da görebilirsiniz.

merhabalar bende radyomarda hsg çektireceğim fakat birşeyi merak ettim adetinizin kaçıncı günü çektirdiniz? Benim 23 ağustos adetimin ilk günü acaba bu ay için geç mi kaldım cevaplarsanız sevinirim :))

merhaba arkadaslar,ben de bugun fındıkzade radyomarda hsg çektirdim.( 400 tl fiyatı ) Çektirmeden önce de sürekli burayı takip ettim. Öncelikle burada yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim .Radyomarı onların sayesinde keşfettim. Gelelim hsg ye kesinlikle yukarıda yazılanlara katılıyorum. Sıfır acı ile çektirdim. Gittik hemen hemşire hanım benimle ilgilendi.öncelikle bi odada üzerime önlük giydim.Sonra hsg çekilecek yere aldılar. O kadar gergindim ki ağlamamak için kendimi zor tuttum. Doktor CEVAT BEY ve hemşilereler benimle konuşarak rahatlattılar.sonrasında SADECE 5 DK içinde işlemim bitti. Hiç anlamadım ben yeni başlıoruz sandım meger bitmiş. İnanılmaz bir yer gerçekten. hiç ağrı ve rahatsızlık çekmiosunuz. O kadar korkarak gitmiştim ki o kadar erken olup bittiğine inananmadım. Sonucumda çok iyi çıktı çok şükür.Kanamam ve sancım da hiç olmadı çok şükür .Arkadaslar hiç korkmayın nasıl çekildiğini bile anlamadım. Radyomar doktorlarına ve hemşirelerine çok teşekkür ederim.

Kızlar neredeyse anestezili çektirecektim ama buradaki yazılarınızı okuduktan sonra arayıp randevumu cumaya aldım. Deneyimim sonrasını paylaşırım sizlerle :D

Bursada şubesi yokmuş onların ben ne yapıcam bilmiyorum kızlar yardım edin lütfen dış gebelikten sonra adetlerim çok sancılı geçti tıkanıklıktan dolayı kanın geçisinde sancı yaparmış diye okudum 7 aydır hamilede kalamıyorum rahim filminde basınçlı su ile tıkanıklık açılır diye okumuştum bir ümit işte:KK42: ben çok korkuyorum sancısı bir yana dursun sonucundan dahada korkuyorum :((

kızlar bennim doktorumda rahim filmi için dün akşam radyotom fındıkzade şubesini önerdi ama ben sizin anlattıklarınza rağmen hala inanılmaz korkuyorum adetin kaçıncı günü çekiliyor bu arada bu film

Kızlarrr ben de geçen sene zeynep kamil de çektirmiştim, ne ağrı ne kanama olmuştu ama yine de çok stressli idi... Tüp bebek tedavisine başladık şuan, doktorum rahim filmi istedi ama Zeynep kamil sistemi yenilediğiiçin rahim filmimi veremedi, tekrar çektirmem gerektiğini söyledi doktorum.... öyle dediğinde tekrar çok stress oldumm ama doktorum burayı önerdi... eve hemen gelince bir araştırayım dedimmm, ama valla burda yazılanları okuyunca bi rahatladımmm mutluuu oldumm, bakalım cumartesii çektirecemm inşallah herşey yolunda giderrrrrrrr

Önceki gün randevu almak için aradım. Fındıkzade şubesinde artık çekim yapmadıklarını, orada ilgili doktorun olmadığını, Bakırköy şubesine gidebileceğimi söylediler. Ben de oradan randevu aldım. Ağrısız mı diye sordum. Evet dediler. Hafif adet ağrısı gibi hissedebilirsiniz ama daha fazla değil, zaten 5-10 dakika ancak sürüyor dediler. Yalnız bazı arkadaşlar da Fındıkzadedeki makineyi Bakırköye taşımışlar mı diye sormamı tavsiye ettiler. Normalde Bakırköy şubesinde yokmuş çünkü o makineden. Bugün arayıp sorucam. Buraya da bilgisini yazarım. Yarın çekinicem.. Yaşadıklarımı da anlatırım.. İnşallah acımaz ağrımaz..

Radyotom Bakırköy şubesini aradım. Cihazınız Fındıkzade şubesindeki cihazla aynı mı diye sordum. İnternet sitesinde de çünkü ağrısız hsg için Fındıkzade şubesi yazıyor. Telefondaki kız cihazın aynı olduğunu, ağrısız olacağını ve 5 dakika süreceğini söyledi. Yarın çekilicem.. Anlatırım size..

kızlar bennim doktorumda rahim filmi için dün akşam radyotom fındıkzade şubesini önerdi ama ben sizin anlattıklarınza rağmen hala inanılmaz korkuyorum adetin kaçıncı günü çekiliyor bu arada bu film
Belki çekilmişsindir ama yine de ben bildiklerimi yaziyim. Adet bittikten sonra en geç 1 hafta içinde çekinmekte fayda var. Yumurtlama olmadan yani. Çünkü hamilelik şüphesi olmaması gerekiyormuş. Enfeksiyon riskinden dolayı çekimden sonra 2-3 gün ilişki önermiyorlarmış. Bunun yanında rahim filmi bazı hafif yapışıklıklar varsa onları açtığı için, filmden sonra gebelik şansı artabiliyormuş. Bu yüzden yumurtlama günlerini kaçırmadan o ay ilişkiye girebilecek zamanda çekilmek en iyisi. Buna göre adet bittikten sonra 1 haftayı geçirmemek kaydıyla, adet biter bitmez çektirebilirsiniz.

Bende readyomar da çektirdin iki defa kesinlikle tavsiye ediyorum.çok rahat.5 dak hafif agri oluyor o kadar.bosunas agri cekmeyin korkmayinda.

Merhaba kızlar.. Bir kaç yere yazdım ama yardımcı olması açısından buraya da yaziyim.. Bakırköy Radyotom'da rahim filmi çektirdim cumartesi günü. Hiç ağrımadı diyemicem.. Daha o aleti yerleştirirken acıdı. O acı işlem boyunca devam etti. Benim doktorum da kullanmıştı ama o böyle acımamıştı. Doktordan doktora fark ediyor sanırım. Yani acımaya dabilir. Sonrasında da ilacı verirken adet ağrısının biraz daha şiddetlisini hissettim.. Hafiften aaa falan dedim bir kaç kere. Radyoloji uzmanı şimdi şunu yapıyorum,şimdi bunu yapıyorum diye uyarıyor. Ellerinden geldiğince acele ettiler. Ben de ha bitti ha bitecek diye sabrettim ve geçti gitti. Sonrasında bir süre kendimi kötü hissettim, adet ağrısı gibi hafif şişlik devam etti, ama geçti bir süre sonra. Benden önce çıkanların yüzü gülüyordu. Kişiden kişiye de değişiyordur yani.. Kimisi hiç ağrı hissetmiyor.. ben stres olmuşum biraz, bitince gözlerimden yaş geldi.. Biraz da duygusallıktan.. Bebiş için neler çekiyoruz, inşallah gelir diye.. ve sonuç olarak biraz acısa ağrısa bile çok bir ağrı değil ve gerçekten kısa sürüyor. 5 dakika bir şey.. Belki o kadar bile değil.. Sabredilmeyecek bir şey değil.. Tüpler de açıkmış çok şükür.. Bir sorun görünmüyor. Yine de tam rahatlamadım ama.. Başka bir sorun yoktur umarım.. Allah inşallah en hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşmamızı nasip eder.. Biz elimizden geleni yapıyoruz..

Daha önce yazmıştım, Rayotom Fındıkzade'den, artık burada doktorumuz yok deyip beni Bakırköy Şubesine yönlendirdiklerini. Bakırköy Şubesine o cihazınız Fındıkzadede mi yoksa sizde de var mı? Ağrısız değil mi, diye sorduğumda kesinlikle burada da ağrısız, 5 dakika sürüyor zaten dediler; ama çok fazla olmamak kaydıyla fakat az da sayılmayan bir ağrı ve acı çektim. Allah'tan kısa sürüyor. Sonuçta bitti gitti, dayanılmayacak bir şey değil evet ama; herkesin yazdıklarını okudukça aynı cihazın orada olmadığını düşünmeye başladım. Belki de bu durum kısa süreli bir durumdu ve müşteri kaçırmamak için böyle bir şey söylendi bilmiyorum.. Belki de benim canım çok tatlı.. ama normalde, kendi doktorumda vajinal muayenede hiç acı duymadığımı da söylemek istiyorum. Radyotom Fındıkzade'ye gitmeyecekseniz, diğer şubelere oralarda çektiren arkadaşların yorumları almadan gitmeyin bence.. Buraya herkes ağrısız deyince, acaba ben mi tatlı canlıyım dedim ama; bir yandan da düşününce, bu şube için dememişlerdi onu.. Fındıkzade için demişlerdi. Bu kadar fark olmamalı diye düşündüm.. Sonuçta yine aynı parayı alıyorlar. Aynı makineye sahip olan başka merkezler de var çünkü.. Güvenmezseniz, onları tercih edersiniz..

Daha önce yazmıştım, Rayotom Fındıkzade'den, artık burada doktorumuz yok deyip beni Bakırköy Şubesine yönlendirdiklerini. Bakırköy Şubesine o cihazınız Fındıkzadede mi yoksa sizde de var mı? Ağrısız değil mi, diye sorduğumda kesinlikle burada da ağrısız, 5 dakika sürüyor zaten dediler; ama çok fazla olmamak kaydıyla fakat az da sayılmayan bir ağrı ve acı çektim. Allah'tan kısa sürüyor. Sonuçta bitti gitti, dayanılmayacak bir şey değil evet ama; herkesin yazdıklarını okudukça aynı cihazın orada olmadığını düşünmeye başladım. Belki de bu durum kısa süreli bir durumdu ve müşteri kaçırmamak için böyle bir şey söylendi bilmiyorum.. Belki de benim canım çok tatlı.. ama normalde, kendi doktorumda vajinal muayenede hiç acı duymadığımı da söylemek istiyorum. Radyotom Fındıkzade'ye gitmeyecekseniz, diğer şubelere oralarda çektiren arkadaşların yorumları almadan gitmeyin bence.. Buraya herkes ağrısız deyince, acaba ben mi tatlı canlıyım dedim ama; bir yandan da düşününce, bu şube için dememişlerdi onu.. Fındıkzade için demişlerdi. Bu kadar fark olmamalı diye düşündüm.. Sonuçta yine aynı parayı alıyorlar. Aynı makineye sahip olan başka merkezler de var çünkü.. Güvenmezseniz, onları tercih edersiniz..
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle. Geçen ay fındıkzadeye bende sordum ancak Bakırköye yönlendirmişlerdi benide henüz çektirmedim adet oöduktan sonra arayıp çektirmeyi düşünüyorum. Şi di sende böyle yazınca biraz ürktüm açıkcası:KK17:inş başka arkadaşlarda varsa ve yorum yaparlarsa çok sevinicem .

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle. Geçen ay fındıkzadeye bende sordum ancak Bakırköye yönlendirmişlerdi benide henüz çektirmedim adet oöduktan sonra arayıp çektirmeyi düşünüyorum. Şi di sende böyle yazınca biraz ürktüm açıkcası:KK17:inş başka arkadaşlarda varsa ve yorum yaparlarsa çok sevinicem .
Canım.. Rica ederim.. Korkutmak için yazmadım. Gerçekten çok kısa bir işlem. Öyle acayip acılar çekilmiyor, katlanılır şeyler.. Ay dersin bir kere, geçer gider.. Sadece yani daha rahat etmek varken, hiç acı çekmemek varken, hafif de olsa acı çekmenin anlamı yok.. Çünkü hani ne zaman başlayacaksınız derken işlem bitmiş bile hiç anlamadım falan diyenler var. Öyle bir şey yaşamak varken, strese girmenin anlamı yok. Dediğim gibi belki ben öyle hissettim, başkaları da yorumlarsa iyi olur. Benim doktorum Echomar Şişli'yi de önermişti. Ağrısız demişti. Fındıkzade'deki cihazdan varmış orda da. İstersen onunla ilgili de yorum araştır. Ben Radyotom'u çok övdüler diye ona gittim. Doktoruma da söylemiştim, orası da iyidir demişti Radyotom için. C kollu cihaz deniyor sanırım. Onun olduğu her yer ağrısız yapıyormuş ama işlemi yapan doktora da bağlı tabi.. Geçmiş olsun şimdiden canım.. Korkma.. Nelere katlanıyoruz. 5 dakikalık bir şeye mi katlanamıcaz.. Güçlüyüz hepimiz maşallah :KK66: :nazar:

Back