- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Minigimizzz
-
Canım inşallah bi sıkıntı yoktur nerede çektireceksin. Ben çektirdim hiç ağrım olmadıMerhaba kizlar bende 4 aydır deniyorum hamile kalmadım bugün regl oldum yarın rahim filmi için randevu alicam bakalım neler olucak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Echomarda cektircem cnm bir hafta sonu inşallah panik yapmamCanım inşallah bi sıkıntı yoktur nerede çektireceksin. Ben çektirdim hiç ağrım olmadı
Echomarda cektircem cnm bir hafta sonu inşallah panik yapmam
antibiyotik aletlerden mikrop gecerse diye aslinda hic gerek yok gebe kalmaya calsirken antibiyotik almaya.. hastane tek kullanimlik aletler kullanmayacak mi da antibiyotik yazmislar ilginc..Hiç panik yapma canım. Dr ilaç yazdı mı bana antibiyotik yazdı ve işlemden yarım saat önce ağrı kesici almamı söyledi
kesinlikle panik yapmayın.ben de cumartesi günü çektirdim.benim adet ağrımın yanında lafı bile olmaz.o derece ağrısız,gönül rahatlığıyla gidebilirsinEchomarda cektircem cnm bir hafta sonu inşallah panik yapmam
Önlem amacı ile veriyorlar. Mikrop kapıp aylarca uğraşmaktansa ki çok büyük sıkıntılara yol açabilir kullanmak daha önemli bence. Bana kendi dr um yazdı rahim filmi çektirdiğim yerdekide söyledi antibiyotik yazıcam diye bende drumun yazdığını söyledim.antibiyotik aletlerden mikrop gecerse diye aslinda hic gerek yok gebe kalmaya calsirken antibiyotik almaya.. hastane tek kullanimlik aletler kullanmayacak mi da antibiyotik yazmislar ilginc..
Yok hayır yazmadı herhangi bir ilaç gerek yok yazıyor yorumlar daHiç panik yapma canım. Dr ilaç yazdı mı bana antibiyotik yazdı ve işlemden yarım saat önce ağrı kesici almamı söyledi
Cumaya değiştirdim randevuyu rabbim hayırlısı versin inşallahkesinlikle panik yapmayın.ben de cumartesi günü çektirdim.benim adet ağrımın yanında lafı bile olmaz.o derece ağrısız,gönül rahatlığıyla gidebilirsin
amin inşallah.dediğim gibi o kadar acısız ki emin olun çok kolay geçecekCumaya değiştirdim randevuyu rabbim hayırlısı versin inşallah
Ondan fazla korkmuyorum da kötü bişey çıkmasından korkuyorum rabbim korusun inşallah temiz çıkaramin inşallah.dediğim gibi o kadar acısız ki emin olun çok kolay geçecek
İnşallah temiz çıkar korkmayın.ilk defa mı çektireceksiniz?Ondan fazla korkmuyorum da kötü bişey çıkmasından korkuyorum rabbim korusun inşallah temiz çıkar
Evet ilk defa cektircemİnşallah temiz çıkar korkmayın.ilk defa mı çektireceksiniz?
Canım ben bugün çektirdim echomarda sıfır acı hatta bitti dediler ne dedim bittimi şaşırdım inanamadim.kucuk yapışıklıklari açtığı için hamile kalma şansı artiyormus başka bir sorun yoksa. hiç korkma canimKızlar merhaba, rahim filmi gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu ve çk acılı bir süreçmi, gelecek ay rahim filmi çektirecem bu ay gebe kalamazsam ve korkuyorum
Canım ben bugün çektirdim echomarda sıfır acı hatta bitti dediler ne dedim bittimi şaşırdım inanamadim.kucuk yapışıklıklari açtığı için hamile kalma şansı artiyormus başka bir sorun yoksa. hiç korkma canim
Teşekkür ederim arkadaşlar, rabbim sağlıkla nasip etsinKasım ayinin 11 inde cektirdim.Akabinde 3 gun aradan sonra calismalara basladik ve suphelerim sonucu regle 5 gun kala test yaptim pozitif i gorduk.Kucagima almakta nasip olur ins.Gebeligi kolaylastiriyor hanimlar.
Rabbim bizede nasip etsinTeşekkür ederim arkadaşlar, rabbim sağlıkla nasip etsin
Ne kadardır istiyorsunuzTeşekkür ederim arkadaşlar, rabbim sağlıkla nasip etsin
1.5senedir canımNe kadardır istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?