Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ( HSG )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim dün akşam lekelenme tarzında kan vardı . Şimdiye kadar başka hiç görmedim . Adetime 2 gün kaldı . Rahim filmi çektim diye çok umut etmiştim
Belki yerleşme kanamasidir canım hadi inşallah neden olmasın daha önce adetten bir iki gün gün önce geliyormuydu hiç böyle

Akşam idrarı ile yaptım . var mı

Eklentiler

• DBE2A995-5EAB-494A-98B0-C69C7A8CE3D6.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 72
  • E6DAFD53-C814-4206-8CA5-CD8C9FFC059C.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 67
Ayyy canımsın sağolasın yarın önce idrrar testi yapıcam sonra kan testi yapıcam idrar testi yapacam diye idrarım var geliyor gitmiyorum . Sbaaha kadar beklicem uyku tutmuyor
Bu bekleyişler testlerde silik çizgiler çok güzel duygular ya Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah canım senin adına çok sevindim cnm ya haberlerini bekliyoruz bebiş in seninle

Nerde cektirdiniz ucreti nedir cok pahali aslinda bazi yerler..benim 3 bucuk senedir olmuyo sebepsiz kesin cektir dior doktorum acaba tuplerimmi tıkalı yada hemen hamile kalirmiyim cekimden sonra kalan çok muş
ben yurtdisinda yasiyorum tr fiyatlarini bilemem.. tabiki sebep basit bir tikaniklik olabilir. ciddi bir seyse laparoskopi gerekebilir. basit bir tikanikliksa rahim filmi cekilirken bile acilabilir. simdiye coktan bebeginizi kucaginiza alabilirdiniz. neden cektirmediniz korkudan mi? Allah bilir artik cekimden sonra hemen kalan da cok kalmayan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…