- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
- Konu Sahibi Minigimizzz
-
Benim de cumartesi günü randevum var inşallah hepimize nasıp eder Allahımben de bugün çektirdim Allah bana da nasip eder inşallah sağlıkla
İnşallah canımBenim de cumartesi günü randevum var inşallah hepimize nasıp eder Allahım
Belki yerleşme kanamasidir canımKızlar benim dün akşam lekelenme tarzında kan vardı . Şimdiye kadar başka hiç görmedim . Adetime 2 gün kaldı . Rahim filmi çektim diye çok umut etmiştim
Siz bilirsiniz ama bana erken gibi geldi. Kendim için en garantisi geçerse eğer yapacağımBi bilseniz . İçimi kemiriyor resmen .dün bile adetim geçerse yapacam demiştim . Ama o kadar çok bakmak istiyorum ki . İnşallah tutabilrim kendimi
İnşallah odur . Geliyordu ama ertesi gün adet olurdum halen olmadım .Belki yerleşme kanamasidir canımhadi inşallah neden olmasın daha önce adetten bir iki gün gün önce geliyormuydu hiç böyle
Ayyy çok heyecanlı hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah.İnşallah odur . Geliyordu ama ertesi gün adet olurdum halen olmadım .
Sanirim hamilesin gozun aydin rahim fimimi cektirmistin sen gecen ay canim darisi bana ama çok korkuyorumAkşam idrarı ile yaptım .var mı
Hadi hayirli olsun darisi bizee canimm dua ettEvet canım geçen ay film çektim .yarın sabah ilk idrarla bakıcam . Çıkarsa kan vericem
Canım var tabii var hayırlı olsun cookk sevindim yasa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hemen kan ver canımAkşam idrarı ile yaptım .var mı
Korkma cnm senin lekelenmende olmuştu yerlesiyordur ins demistimYarın vericem kan testi . İdrar testleri genelde yanlış olabiliyor . Korkuyom
Ayyy canımsın sağolasınKorkma cnm senin lekelenmende olmuştu yerlesiyordur ins demistimhayırlısı olsun bebesin seninle
Bu bekleyişler testlerde silik çizgiler çok güzel duygular ya Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah canım senin adına çok sevindim cnm ya haberlerini bekliyoruz bebiş in seninleAyyy canımsın sağolasınyarın önce idrrar testi yapıcam sonra kan testi yapıcam idrar testi yapacam diye idrarım var geliyor gitmiyorum . Sbaaha kadar beklicem uyku tutmuyor
korkmayin ben dun cektirdim cok sukurSanirim hamilesin gozun aydin rahim fimimi cektirmistin sen gecen ay canim darisi bana ama çok korkuyorum
Nerde cektirdiniz ucreti nedir cok pahali aslinda bazi yerler..benim 3 bucuk senedir olmuyo sebepsiz kesin cektir dior doktorum acaba tuplerimmi tıkalı yada hemen hamile kalirmiyim cekimden sonra kalan çok muşkorkmayin ben dun cektirdim cok sukur
ben yurtdisinda yasiyorum tr fiyatlarini bilemem.. tabiki sebep basit bir tikaniklik olabilir. ciddi bir seyse laparoskopi gerekebilir. basit bir tikanikliksa rahim filmi cekilirken bile acilabilir. simdiye coktan bebeginizi kucaginiza alabilirdiniz. neden cektirmediniz korkudan mi? Allah bilir artik cekimden sonra hemen kalan da cok kalmayan da.Nerde cektirdiniz ucreti nedir cok pahali aslinda bazi yerler..benim 3 bucuk senedir olmuyo sebepsiz kesin cektir dior doktorum acaba tuplerimmi tıkalı yada hemen hamile kalirmiyim cekimden sonra kalan çok muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?