- 4 Kasım 2019
- 66
- 31
- 3
- 34
- Konu Sahibi Minigimizzz
-
Rahim filmi çektirdiğim ay gebe kalmıştım ben. Testini de adet olmazsan yaparsın cnmRahim filminden sonra gebe kalan kaç kişi var . Testi ne zaman yapalım .
Cıkacağını sanmıyorum varsa bile. 5. Gün sonunda adet olmazsan test yap önce sonra kana baktır cnm. Rabbim gönlüne göre versinAdetime 5 gün kaldı . Yarın kan verirsem çıkar mı acaba bilemedim
Neden çekiliyor bu film acaba hiç anlamıyorum bu konuları yeni araştırmaya başladığım içinRahim filminden sonra gebe kalan kaç kişi var . Testi ne zaman yapalım .
Tüplerin açık olup olmadığına bakılmak için çekiliyor cnm. Tüpler kapalıysa gebelik zor . Yumurtanın döllenme ile videosunu fln izlersen youtube da fln. Orada göreceksin tüplerin öneminiNeden çekiliyor bu film acaba hiç anlamıyorum bu konuları yeni araştırmaya başladığım içinBilgi verir misiniz
Devlet hastanesi bana 100..150 lira yanında bulunsun dedi. İlaçlara 100 verdim . Rahim filmi için genel sağlık sigortasından faydalandım.özel yerlerde uyutularak 1000 demiştiBende bu Rahim filmini col merak ediyorum ama hamile kalanda cok oluyor bu sekilde peki bunun ucreti hakkinda bilgisi olan varmi sigorta olmayan biri icin ne kadar bi ucret gidiyor
Ben adetim geçerse yapacağım bence siz de öyle yapın :)Aynen canım benim . Bugün test yapayım mı acaba . Çok kararsızım
hiç geciktirmeden çekin .Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayında adet bitiminde echomar da cekilicem 650 TL dediler inşallah temiz çıkar 35 yaşındayım 12 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz Allah kısmet ederse 4 aydır deniyoruz olmadı birşey varsa erken tedavi ye başlarız en azından
ben de bugün çektirdim Allah bana da nasip eder inşallah sağlıklaRahim filmi çektirdiğim ay gebe kalmıştım ben. Testini de adet olmazsan yaparsın cnm
Amin inşlh rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinben de bugün çektirdim Allah bana da nasip eder inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?