- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Minigimizzz
Çok sevindim canım tekrardan hayırlısı olsun darısı başımıza1.5senedir canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım tekrardan hayırlısı olsun darısı başımıza1.5senedir canım![]()
Canım daha gebe değilim kiÇok sevindim canım tekrardan hayırlısı olsun darısı başımıza![]()
Canım daha gebe değilim kibu ay femaraya başladı, hamile kalamazsam gelecek ay rahim filmi çektirecem
Canım onunda farklı tipleri var benimde öyle hafif basık ama bana gebeliği engellemez dedi çekildiğim yerHSG çektirip arkuat rahme sahip olduğunu öğrenen oldu mu? Sanırım kalp şeklinde rahim dedikleri bu, tam üçgen gibi değilde üstten basık.
Cnm devlet hastanelerinde anestezi ile olmuyor diye biliyorum, devlette daha hoyrat yapıyorlarmış duyduğum kadarıyla. Ben özelde anestezi ile çekildim uyandığmda sıfır ağrı acı vardı. imkanın varsa özelde yaptır derim ben.Merhaba kızlar bende devlet hastanesinde ragim flimi cekincem cok acıyormu nasıl oluyor cekinen varsa bilgi verebilir mi
Benim doktorum da gebeligi engellemez ama dusuk riskini cok az da olsa artirir dedi. Histeroskopi olup olmamayi bana birakti. O yuzden kafam karisik.Canım onunda farklı tipleri var benimde öyle hafif basık ama bana gebeliği engellemez dedi çekildiğim yer
Ben henüz dr uma göstermedim hasta olmayı bekliyorum bakalım o ne diyecek.Benim doktorum da gebeligi engellemez ama dusuk riskini cok az da olsa artirir dedi. Histeroskopi olup olmamayi bana birakti. O yuzden kafam karisik.
Canim tup bebek tedavisine baslayacagiz,benimde ustten cok hafif cokuk rahim,1 cm bile ddgil dedi doktor bana birakti,sen neye karar verdin,bu sebeple tutmaz diye cok korkuyorumBenim doktorum da gebeligi engellemez ama dusuk riskini cok az da olsa artirir dedi. Histeroskopi olup olmamayi bana birakti. O yuzden kafam karisik.
Baska doktorla gorustum her sey normal histeroskopiye gerek yok dedi. Ama uzmanligi infertilite olan ve basta jarari bana birakan doktor histeroskopi olmadan tedaviye baslayamam demeye basladi. Ben de madem bu kadar istiyor baksin diye dysundum, zarari olmaz dedim. Ama tup bebek merkezindekiker de infertilite konusunda uzman. Gerekli olsa seni yonlendirirlerdi. Icini ferah tut. Bol sans.Canim tup bebek tedavisine baslayacagiz,benimde ustten cok hafif cokuk rahim,1 cm bile ddgil dedi doktor bana birakti,sen neye karar verdin,bu sebeple tutmaz diye cok korkuyorum![]()
Cookk tesekkur ederim,hakkimizda hayirlisi olsun,allahim tez zamanda bebislerimize kavustursunBaska doktorla gorustum her sey normal histeroskopiye gerek yok dedi. Ama uzmanligi infertilite olan ve basta jarari bana birakan doktor histeroskopi olmadan tedaviye baslayamam demeye basladi. Ben de madem bu kadar istiyor baksin diye dysundum, zarari olmaz dedim. Ama tup bebek merkezindekiker de infertilite konusunda uzman. Gerekli olsa seni yonlendirirlerdi. Icini ferah tut. Bol sans.
Aynen geldi maalesef bugun cnm ☹ Bakalım, doktorum regl gene gelirse gel demişti gideceğim gene ne yapacak acaba.
Yok olmadı her zamanki gibi düzeninde geldiPeki adet gecikmeniz oldu ilk ay