• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ( HSG )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende devlet hastanesinde ragim flimi cekincem cok acıyormu nasıl oluyor cekinen varsa bilgi verebilir mi

Merhaba kızlar bende devlet hastanesinde ragim flimi cekincem cok acıyormu nasıl oluyor cekinen varsa bilgi verebilir mi
Cnm devlet hastanelerinde anestezi ile olmuyor diye biliyorum, devlette daha hoyrat yapıyorlarmış duyduğum kadarıyla. Ben özelde anestezi ile çekildim uyandığmda sıfır ağrı acı vardı. imkanın varsa özelde yaptır derim ben.

Canım onunda farklı tipleri var benimde öyle hafif basık ama bana gebeliği engellemez dedi çekildiğim yer
Benim doktorum da gebeligi engellemez ama dusuk riskini cok az da olsa artirir dedi. Histeroskopi olup olmamayi bana birakti. O yuzden kafam karisik.

Benim doktorum da gebeligi engellemez ama dusuk riskini cok az da olsa artirir dedi. Histeroskopi olup olmamayi bana birakti. O yuzden kafam karisik.
Ben henüz dr uma göstermedim hasta olmayı bekliyorum bakalım o ne diyecek.
Benim kalbi durduğu için bir kürtajım var belkidr bunun etkisindendir bilemiyorum

Canim tup bebek tedavisine baslayacagiz,benimde ustten cok hafif cokuk rahim,1 cm bile ddgil dedi doktor bana birakti,sen neye karar verdin,bu sebeple tutmaz diye cok korkuyorum🙄
Baska doktorla gorustum her sey normal histeroskopiye gerek yok dedi. Ama uzmanligi infertilite olan ve basta jarari bana birakan doktor histeroskopi olmadan tedaviye baslayamam demeye basladi. Ben de madem bu kadar istiyor baksin diye dysundum, zarari olmaz dedim. Ama tup bebek merkezindekiker de infertilite konusunda uzman. Gerekli olsa seni yonlendirirlerdi. Icini ferah tut. Bol sans.

Baska doktorla gorustum her sey normal histeroskopiye gerek yok dedi. Ama uzmanligi infertilite olan ve basta jarari bana birakan doktor histeroskopi olmadan tedaviye baslayamam demeye basladi. Ben de madem bu kadar istiyor baksin diye dysundum, zarari olmaz dedim. Ama tup bebek merkezindekiker de infertilite konusunda uzman. Gerekli olsa seni yonlendirirlerdi. Icini ferah tut. Bol sans.
Cookk tesekkur ederim,hakkimizda hayirlisi olsun,allahim tez zamanda bebislerimize kavustursun😍

Back