- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 37
- Konu Sahibi Minigimizzz
-
Yani 3 senedir ama gecen sene düşüğüm oldu bu aylaNerde cektirdiniz ucreti nedir cok pahali aslinda bazi yerler..benim 3 bucuk senedir olmuyo sebepsiz kesin cektir dior doktorum acaba tuplerimmi tıkalı yada hemen hamile kalirmiyim cekimden sonra kalan çok muş
Tabiki korkudan daha oncede soyledi doktorum 2 seneyebyaklasinda ama gecrn sene gebe kaldim demek kalabiliomussun dedi ama düşük yaptim 1 sene oldu tıktok ama bu sefer gidicem cektiricemben yurtdisinda yasiyorum tr fiyatlarini bilemem.. tabiki sebep basit bir tikaniklik olabilir. ciddi bir seyse laparoskopi gerekebilir. basit bir tikanikliksa rahim filmi cekilirken bile acilabilir. simdiye coktan bebeginizi kucaginiza alabilirdiniz. neden cektirmediniz korkudan mi? Allah bilir artik cekimden sonra hemen kalan da cok kalmayan da.
Canım ne yaptın test yaptinmiBazen küçük yapışıklıklar falan olabiliyor .
Canım canı gönülden tebrik ederim gelmiş bak mercimeğin annesiMerhaba kızlar . Kan testi yaptım 33,6 çıktı .
Sonradan sebep bir sey de olabilir. tuplerde iltihap birikiyor vs. korkulacak bir sey yokmus diyeceksiniz yaptirinca.Yani 3 senedir ama gecen sene düşüğüm oldu bu ayla
Tabiki korkudan daha oncede soyledi doktorum 2 seneyebyaklasinda ama gecrn sene gebe kaldim demek kalabiliomussun dedi ama düşük yaptim 1 sene oldu tıktok ama bu sefer gidicem cektiricem
Onun icin ama buyuk sorun varsa laparoskopi denilen islem yapiliyor acma islemi. kucuk yapisiklik iltihap benzeri onemsiz tikanikliklar hsg sirasinda acilabiliyor. tazyikli ilac veriliyor goruntulemek icin rahim icini o aparatlar ve ilac acabiliyor ayrica rahim icini de dezenfekte ediyormus.Rahim filmi çektirdim hamile kaldım yazanlar var ? Rahim filmi çektirip nasıl kalıyorsunuz ki bu sadece tüpler kapalı acık kapaylıysa cocuk olmayablir acıkca sorunun yok demek için değil mi??
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tekrardan tebrik ederim darısı başımızaMerhabalar. 6 aydır bekliyordum . Adetime 4 gün kala lekelenme tarzında kanama vardı .. iki gün önce test yaptım çift çizgi idi . İşte bugün testte çıktı . Daha çok yeni
Amin canım benim . Çok teşekkür ederim . Her zaman cevap yazdın . Darısı sanaHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tekrardan tebrik ederim darısı başımıza
İnşallah canım ya inşallahAmin canım benim . Çok teşekkür ederim . Her zaman cevap yazdın . Darısı sana
Bu rahim filmi ile ilgili fiyatlar nasıl özelde ve devlette bilginiz varmıOnun icin ama buyuk sorun varsa laparoskopi denilen islem yapiliyor acma islemi. kucuk yapisiklik iltihap benzeri onemsiz tikanikliklar hsg sirasinda acilabiliyor. tazyikli ilac veriliyor goruntulemek icin rahim icini o aparatlar ve ilac acabiliyor ayrica rahim icini de dezenfekte ediyormus.
ben yurtdisindayim bilemiyorum ama konulara bakin fiyatlar konusuluyor 500-600-700 gibi rakamlar hatirliyorum.Bu rahim filmi ile ilgili fiyatlar nasıl özelde ve devlette bilginiz varmı
Ben dün çektirdim özelde anestezili 1000 TL.. Kesinlikle anestezili tavsıye ederım.. Hiçbişe hissetmiyorsun cok korkuyordumNerde cektirdiniz ucreti nedir cok pahali aslinda bazi yerler..benim 3 bucuk senedir olmuyo sebepsiz kesin cektir dior doktorum acaba tuplerimmi tıkalı yada hemen hamile kalirmiyim cekimden sonra kalan çok muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?