Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ( HSG )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde cektirdiniz ucreti nedir cok pahali aslinda bazi yerler..benim 3 bucuk senedir olmuyo sebepsiz kesin cektir dior doktorum acaba tuplerimmi tıkalı yada hemen hamile kalirmiyim cekimden sonra kalan çok muş
Yani 3 senedir ama gecen sene düşüğüm oldu bu ayla
Tabiki korkudan daha oncede soyledi doktorum 2 seneyebyaklasinda ama gecrn sene gebe kaldim demek kalabiliomussun dedi ama düşük yaptim 1 sene oldu tıktok ama bu sefer gidicem cektiricem

Rahim filmi çektirdim hamile kaldım yazanlar var ? Rahim filmi çektirip nasıl kalıyorsunuz ki bu sadece tüpler kapalı acık kapaylıysa cocuk olmayablir acıkca sorunun yok demek için değil mi??

Sonradan sebep bir sey de olabilir. tuplerde iltihap birikiyor vs. korkulacak bir sey yokmus diyeceksiniz yaptirinca.

Rahim filmi çektirdim hamile kaldım yazanlar var ? Rahim filmi çektirip nasıl kalıyorsunuz ki bu sadece tüpler kapalı acık kapaylıysa cocuk olmayablir acıkca sorunun yok demek için değil mi??
Onun icin ama buyuk sorun varsa laparoskopi denilen islem yapiliyor acma islemi. kucuk yapisiklik iltihap benzeri onemsiz tikanikliklar hsg sirasinda acilabiliyor. tazyikli ilac veriliyor goruntulemek icin rahim icini o aparatlar ve ilac acabiliyor ayrica rahim icini de dezenfekte ediyormus.

Ben 3 kez çektirdim birinde tüplerim açık çıktı birinde kapalı digerindede düşükten sonra yapışıklık olmasın diye çektirdim ben hamile kalmadım hsg den sonra ama 1 ay sonra hamile kalan tanıdıgım var

Bende bu ayın 5inde çektirdim canım,adetime 9 gün kaldı birkaç gündür hafif kanamalarım oluyor, geçen akşam biraz fazla gelmişti, acaba rahim filminden olabilir mi yoksa başka bi nedenden dolayı mı çözemedim, dün gittiğim doktor yumurtlama kanaması dedi ama pek inanamadım güvenemedim açıkcası yumurtlama kanaması ben hiç yaşamadım şimdiye kadar hiç olmadı neden bu ay olsun hsg çekildiğimi de söyledim, hsg den olsa o gün olurdu diyorum hiçbirşeyim de yoktu o akşam eşimle birlikte bile olduk yani çok iyiydim, bilgisi olan varmı kızlar bence bu yumurtlama değil

Hsgden sonra ovulasyon testiyle değerlendirdik ve yumurtlama tarihim adet tarihinden sonraki 8inci gündü, o günde belirgin çizgiyi yakalamıştım, doktor o testler her zaman dogru sonucu vermeyebilir dedi, pazartesi başka doktora görünücem artık, böyle birşey yaşayan var mı aranızda kızlar beni bilgilendirirmisiniz

Yerleşme kanaması diycem onun için de çok erken, kanamayla birlikte karnımda kramp da var ve şu an hala devam ediyor, sanki her an adet olucakmışım gibi ama daha 9 gün var yerleşme desem o da olamaz ki

Merhabalar. 6 aydır bekliyordum . Adetime 4 gün kala lekelenme tarzında kanama vardı .. iki gün önce test yaptım çift çizgi idi . İşte bugün testte çıktı . Daha çok yeni
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tekrardan tebrik ederim darısı başımıza

Bu rahim filmi ile ilgili fiyatlar nasıl özelde ve devlette bilginiz varmı

Nerde cektirdiniz ucreti nedir cok pahali aslinda bazi yerler..benim 3 bucuk senedir olmuyo sebepsiz kesin cektir dior doktorum acaba tuplerimmi tıkalı yada hemen hamile kalirmiyim cekimden sonra kalan çok muş
Ben dün çektirdim özelde anestezili 1000 TL.. Kesinlikle anestezili tavsıye ederım.. Hiçbişe hissetmiyorsun cok korkuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…