- 31 Ekim 2019
- 70
- 143
- 13
- 27
- Konu Sahibi Minigimizzz
Ben filmden sonra hemen o ay kaldm darısı isteyenlerin başınaRahim filminden sonra gebe kalan kaç kişi var . Testi ne zaman yapalım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben filmden sonra hemen o ay kaldm darısı isteyenlerin başınaRahim filminden sonra gebe kalan kaç kişi var . Testi ne zaman yapalım .
Muayene tüplerın açık mı yada yapışıklık vaarmı görünmediği için be gebeliğe engel oluyo dye cekılıyoNeden çekiliyor bu film acaba hiç anlamıyorum bu konuları yeni araştırmaya başladığım içinBilgi verir misiniz
Ne güzel hayırlısı olsunBen filmden sonra hemen o ay kaldm darısı isteyenlerin başına
Yaaa geldi miNe güzel hayırlısı olsun
bende geçtiğimiz ay çektirdim çok umutluydm bu aydan tüplerde hiçbir sorun yok açık çktı hatta ama gene regl oldum, bi zamanı var herhalde.
Aynen geldi maalesef bugun cnmYaaa geldi midiğer topikte kacırmısım
Üzüldüm cnmAynen geldi maalesef bugun cnmBakalım, doktorum regl gene gelirse gel demişti gideceğim gene ne yapacak acaba.
Bana da takip yapar gibi geliyor, yapmasa dahi zaten ben isteyeceğim; çünkü günlerimi bilemiyorum gerçekten ovulasyon testine rağmen anlayamadım bu ay.Üzüldüm cnmyumurta takıbı yapar bence bu ay. Yumurta gelıstırıcı ılac verebılır.. Bende cuma gunu progesterona baktırcam.. İnsülin direnci çok moralımı bozdu... Buyuk ıhtımallle bende de yoktur
![]()
21.gün test yaptırmıs mıydın hiç? Adetin 3.günü yapılanlar ne zaman gittiysem hersey ck güzel dedi bu hormonlarla ılac yazamam demıstı insülin için dahılıyeye gidiyorum ben kadın dogumcu da ılaca devam et demişti ama ben bıraktım 1 ay once ılacı düştü diye.. Geri yukselmıs 2 kilo geri aldım süphelendim dün gittim tabi sonuc husranBana da takip yapar gibi geliyor, yapmasa dahi zaten ben isteyeceğim; çünkü günlerimi bilemiyorum gerçekten ovulasyon testine rağmen anlayamadım bu ay.
İnsülin direnci bende var cnm, o progesteronu mu etkiliyormuş acaba ben ondan mı kalamıyorum her detaya bakmak lazım ama benim hormonlarda da herşey normal demişti doktorum![]()
Ben de hep adetin 3 . Günü yaptırmıştım ama baya bi ayrıntılı istemişti en sonki doktorum; iki tüp flan kan alındı hatta bütün hormonlara bakıldı benm. Benim de herşey çok normal hormonlarda. Hatta az birşey çıkan tiroid o zman belli olmuştu bende. Şuan hem insülin direncim içn hem tiroid için ilacımı düzenli kullanıyorum; 21.gün testi olarak hiç bahsetmedi doktorum.21.gün test yaptırmıs mıydın hiç? Adetin 3.günü yapılanlar ne zaman gittiysem hersey ck güzel dedi bu hormonlarla ılac yazamam demıstı insülin için dahılıyeye gidiyorum ben kadın dogumcu da ılaca devam et demişti ama ben bıraktım 1 ay once ılacı düştü diye.. Geri yukselmıs 2 kilo geri aldım süphelendim dün gittim tabi sonuc husranbi çok kişi engel deil ama sansı dusuruyo diyo
Evet onu da isteyebilir senden de.. Aynı durumdayız senınle sadece tıroıd yok bende.. Umarım önümüzdeki ay hayırla sonuclanırBen de hep adetin 3 . Günü yaptırmıştım ama baya bi ayrıntılı istemişti en sonki doktorum; iki tüp flan kan alındı hatta bütün hormonlara bakıldı benm. Benim de herşey çok normal hormonlarda. Hatta az birşey çıkan tiroid o zman belli olmuştu bende. Şuan hem insülin direncim içn hem tiroid için ilacımı düzenli kullanıyorum; 21.gün testi olarak hiç bahsetmedi doktorum.
İnşallah öyle olur cnmEvet onu da isteyebilir senden de.. Aynı durumdayız senınle sadece tıroıd yok bende.. Umarım önümüzdeki ay hayırla sonuclanır![]()
Vardır zamanı sen dua et bekle hiç ummadık anda geliyo mucizeNe güzel hayırlısı olsun☺
bende geçtiğimiz ay çektirdim çok umutluydm bu aydan tüplerde hiçbir sorun yok açık çktı hatta ama gene regl oldum, bi zamanı var herhalde.
İnşallah cnm bana da gelir o mucizeVardır zamanı sen dua et bekle hiç ummadık anda geliyo mucize![]()
Hayrlı haberler al cnmİnşallah cnm bana da gelir o mucize☺
doktorum rahim filmi çektirdikten sonra da regl olursan gel demişti, yarın gideceğm bakalm ne olacak.
İnşallah, teşekkür ediyorumHayrlı haberler al cnm