• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ( HSG )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ben de pazartesi günü devlet hastanesinde çektirdim. Adetimin ikinci gününden itibaren de doktorumun verdiği yumurtalarımın gelişmesini sağlayan bir vitamin kullanıyorum. Çarşamba günü eşimle birlikte olduk ve 1 saat sonra sağ yumurtalığımda ağrı başladı batma gibi hala da devam ediyor. Aynı zamanda yoğun bir şekilde belim de ağrıyor. Karnım ve kasıklarımda da şişlik var. Sizce sebebi ne olabilir? Yarın doktora gideceğim ama içim içimi yiyor acaba döllenme mi oluyor diye.

Merhaba kizlar bende 2 gün öncə cektirdim tupler acik cikti ama doktor bir hafta korunun dedi oyle yapinca da yumurtlama gününü geçiyor bakalım gelecek ay nasil oluyo

Aynen geldi maalesef bugun cnm ☹️ Bakalım, doktorum regl gene gelirse gel demişti gideceğim gene ne yapacak acaba.
Üzüldüm cnm 😔yumurta takıbı yapar bence bu ay. Yumurta gelıstırıcı ılac verebılır.. Bende cuma gunu progesterona baktırcam.. İnsülin direnci çok moralımı bozdu... Buyuk ıhtımallle bende de yoktur 😔

Üzüldüm cnm 😔yumurta takıbı yapar bence bu ay. Yumurta gelıstırıcı ılac verebılır.. Bende cuma gunu progesterona baktırcam.. İnsülin direnci çok moralımı bozdu... Buyuk ıhtımallle bende de yoktur 😔
Bana da takip yapar gibi geliyor, yapmasa dahi zaten ben isteyeceğim; çünkü günlerimi bilemiyorum gerçekten ovulasyon testine rağmen anlayamadım bu ay.
İnsülin direnci bende var cnm, o progesteronu mu etkiliyormuş acaba ben ondan mı kalamıyorum her detaya bakmak lazım ama benim hormonlarda da herşey normal demişti doktorum🤔🙄

Bana da takip yapar gibi geliyor, yapmasa dahi zaten ben isteyeceğim; çünkü günlerimi bilemiyorum gerçekten ovulasyon testine rağmen anlayamadım bu ay.
İnsülin direnci bende var cnm, o progesteronu mu etkiliyormuş acaba ben ondan mı kalamıyorum her detaya bakmak lazım ama benim hormonlarda da herşey normal demişti doktorum🤔🙄
21.gün test yaptırmıs mıydın hiç? Adetin 3.günü yapılanlar ne zaman gittiysem hersey ck güzel dedi bu hormonlarla ılac yazamam demıstı insülin için dahılıyeye gidiyorum ben kadın dogumcu da ılaca devam et demişti ama ben bıraktım 1 ay once ılacı düştü diye.. Geri yukselmıs 2 kilo geri aldım süphelendim dün gittim tabi sonuc husran 😔 bi çok kişi engel deil ama sansı dusuruyo diyo

21.gün test yaptırmıs mıydın hiç? Adetin 3.günü yapılanlar ne zaman gittiysem hersey ck güzel dedi bu hormonlarla ılac yazamam demıstı insülin için dahılıyeye gidiyorum ben kadın dogumcu da ılaca devam et demişti ama ben bıraktım 1 ay once ılacı düştü diye.. Geri yukselmıs 2 kilo geri aldım süphelendim dün gittim tabi sonuc husran 😔 bi çok kişi engel deil ama sansı dusuruyo diyo
Ben de hep adetin 3 . Günü yaptırmıştım ama baya bi ayrıntılı istemişti en sonki doktorum; iki tüp flan kan alındı hatta bütün hormonlara bakıldı benm. Benim de herşey çok normal hormonlarda. Hatta az birşey çıkan tiroid o zman belli olmuştu bende. Şuan hem insülin direncim içn hem tiroid için ilacımı düzenli kullanıyorum; 21.gün testi olarak hiç bahsetmedi doktorum.

Ben de hep adetin 3 . Günü yaptırmıştım ama baya bi ayrıntılı istemişti en sonki doktorum; iki tüp flan kan alındı hatta bütün hormonlara bakıldı benm. Benim de herşey çok normal hormonlarda. Hatta az birşey çıkan tiroid o zman belli olmuştu bende. Şuan hem insülin direncim içn hem tiroid için ilacımı düzenli kullanıyorum; 21.gün testi olarak hiç bahsetmedi doktorum.
Evet onu da isteyebilir senden de.. Aynı durumdayız senınle sadece tıroıd yok bende.. Umarım önümüzdeki ay hayırla sonuclanır 🙏🏻

Merhaba kızlar bende rahim filmi çektireceğim bu cumartesi. Hekimoğlu gmrüntüleme merkezinden 350 tl fiyat aldıö hiç orda çektiren varmı

Merhaba kizlar bende 4 aydır deniyorum hamile kalmadım bugün regl oldum yarın rahim filmi için randevu alicam bakalım neler olucak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Back