- 25 Kasım 2017
- 390
- 225
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bu arada ağrı kesici iç demişlerdi bende majezik içtim bi yarim saat 45 dk oncesinde falanTok giderim canim dogru diyon tansiyon düşer agri kesicimi içtin ?
Evet canımTok giderim canim dogru diyon tansiyon düşer agri kesicimi içtin ?
Tsk ederimm canim işalllah benimkide öyle geçerBen bu salı günü yaptırdım o kadar kolay geçtiki abartılacak birşey değil korkma kendini sıkma ağrı 2 3 saniyelik birşey hemen geçiyor dayanılmayacak birşey değil. İnşallah temiz çıkar
Canım rahim filminden sonra Bi kez mi adet oldun. Bende Nisan 5te cektırdım bu ay adet oldum şuan yumurtlama haftam dayım Dr çatlamıs dediBenim çok hafif adet sancım olmuştu sıvıyı verdiklerinde bende cok korkarak gittim ama işlem bittiğinde bumuymuş dedim şok oldum :) ve çekindiğim ay değil ondan sonraki ay gebe kaldım
Cnm fılmden sonra bir kez mi adet oldunMerhaba ben ocakta çektirdim. Şubatta hamile kalmışım. Şimdi 11 haftalık olduk çok şükür. Darısı başına ve tüm isteyenlere inşallah. Ben de birde pko var. Ona rağmen rahim filminden sonra hamile kalmışım.
Soğan kürü yaptınız mı ?Anestezi almıcam zaten canım doktor anestesız daha iyi oluyor dedi herkes agrıyo cok kötu dıyınce korktum cok tak ederim gebe kaldınızmu peki canım sız ıkı yıldır evlıyım ıstıyorum olmuyor yumurta catlama sorunum var
Evet canım 1 kez adet oldum catlamissa degerlendir mutlakaCanım rahim filminden sonra Bi kez mi adet oldun. Bende Nisan 5te cektırdım bu ay adet oldum şuan yumurtlama haftam dayım Dr çatlamıs dedi
Evet canım. Bir kere adet oldum.Cnm fılmden sonra bir kez mi adet oldun
Başka bşy denedin mi peki ayrıyetenEvet canım 1 kez adet oldum catlamissa degerlendir mutlaka
Bende Nisan 5te çektırdım ve bu ay adet oldum. Klomen içtim pazartesi kontrole gittim Dr çatlamıs değerlendir dedi. Bakalım 1 gün arayla değerlendirelim dedik. Sen ayrıyeten başka bsy denedin mi cnmEvet canım. Bir kere adet oldum.
Yok hicbi sey yapmadim sadece yumurtlama günlerimi degerlendirdimBaşka bşy denedin mi peki ayrıyeten
Cnm 1 gün arayla mı değerlendirdin.yoksa üstüste 3 4 gün değerlendirenler oluyor öle mi yaptınYok hicbi sey yapmadim sadece yumurtlama günlerimi degerlendirdim
ben ışaretliyodum iliski gunlerimi simdi baktim once 2 gun ustuste yapmisiz 2 gun ara vermisiz sonra 1 gun yapmisiz 1 gun ara vermisiz sonra 3 gun ustuste yapmisizCnm 1 gün arayla mı değerlendirdin.yoksa üstüste 3 4 gün değerlendirenler oluyor öle mi yaptın
Anladım cnm. Rastgele gibi olmus dimi. Hani planlı deilben ışaretliyodum iliski gunlerimi simdi baktim once 2 gun ustuste yapmisiz 2 gun ara vermisiz sonra 1 gun yapmisiz 1 gun ara vermisiz sonra 3 gun ustuste yapmisiz
Yani ama bunlar hep yumurtlama gunlerimde oldu eşımin işinden dolayi firsat buldukca degerlendirdik planliydi yaniAnladım cnm. Rastgele gibi olmus dimi. Hani planlı deil
Anladım cnm cok saol. Allahım saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah.. Kızın olcak heralde öyle hissettim.Yani ama bunlar hep yumurtlama gunlerimde oldu eşımin işinden dolayi firsat buldukca degerlendirdik planliydi yani
Canim maalesef o gebeligimi kaybettim ustunden 6 ay gecti simdi asilamayla tekrar hamileyim insallah bu kiz olur cunku cok istiyorum :)Anladım cnm cok saol. Allahım saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah.. Kızın olcak heralde öyle hissettim.![]()
Hayırlısı olsun kuzum olur inşallah.ilk deneme mi aşılama. Nekadara malolduCanim maalesef o gebeligimi kaybettim ustunden 6 ay gecti simdi asilamayla tekrar hamileyim insallah bu kiz olur cunku cok istiyorum :)