- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.121
çok geçmiş olsun abla bakalım bende iğneye dün başladım pazartesi kontrol dedilerBebek iyi cok sukur ama benim bulantilarim cok fazla kokuya karsi asiri hassasim insallah yakin zamanda gecer...5 haftalikken kanamam oldu ondan 3 hafta sonra ayak bilegim sisti 3 gun uzerine basamadım falan derken zor bir surecten geciyorum bakalim
...
Daha yeni gördüm msjını kadınlar kulübünün yeniliklerine alışamadım daha sen nasılsın tedaviye başlamışın sabırsızlıkla bekliyorum cnm muhakkak haber et gelişmelerdenCanım nasilsin
ay evet canım başladım bugün 2 gün oldu gonalf vuruyorum pazartesi kontrol var insalah olacak bu sefer allahimin izniyleCanım
Daha yeni gördüm msjını kadınlar kulübünün yeniliklerine alışamadım daha sen nasılsın tedaviye başlamışın sabırsızlıkla bekliyorum cnm muhakkak haber et gelişmelerden
Bende inanıyorum cnm inşallah bu sefer bizde anne olacaz rabbim büyük o neyler neylerse güzel eyler gelişmelerden muhakkak haber et cnm hayırlı haberlerini bekliyorumay evet canım başladım bugün 2 gün oldu gonalf vuruyorum pazartesi kontrol var insalah olacak bu sefer allahimin izniyle
ınşallah canım yazarım tabiki yarın kontrol var bakalimBende inanıyorum cnm inşallah bu sefer bizde anne olacaz rabbim büyük o neyler neylerse güzel eyler gelişmelerden muhakkak haber et cnm hayırlı haberlerini bekliyorum
insallah kaliteli yumurtaların olur canımKızlar salı günü yumurta toplama var allah nasip ederse
inşallah caniminsallah kaliteli yumurtaların olur canım
Cok cok ve kaliteli yumurtalarin olsun insallah...ben de feci grip oldum sormaKızlar salı günü yumurta toplama var allah nasip ederse
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ile gelKızlar salı günü yumurta toplama var allah nasip ederse
İnsalah abla ay çok gecmis olsun ablACok cok ve kaliteli yumurtalarin olsun insallah...ben de feci grip oldum sorma
inşallah canımCanım hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ile gel
Canim rabbim kolaylik versin bugun buyuk gun:) bizi haberdar et mutlakainşallah canım
simdi çıktım abla 23 tane yumurta toplamışlar inşllah hayirlisi olurCanim rabbim kolaylik versin bugun buyuk gun:) bizi haberdar et mutlaka
İnsallah hepsi kaliteli olur.MaşallahKızlar simdi çıktım 23 tane yumurta toplandi
İnşallah canimİnsallah hepsi kaliteli olur.Maşallah
Ooo süper...hadi bakalim kac tane embriyo olcak haber ver meraktayım:)))simdi çıktım abla 23 tane yumurta toplamışlar inşllah hayirlisi olur