Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

çok geçmiş olsun abla bakalım bende iğneye dün başladım pazartesi kontrol dediler

merhaba,Benimde ilk deneme negatif.3 ay sonra 2.tedaviye başlayacağım

Canım
Daha yeni gördüm msjını kadınlar kulübünün yeniliklerine alışamadım daha sen nasılsın tedaviye başlamışın sabırsızlıkla bekliyorum cnm muhakkak haber et gelişmelerden
ay evet canım başladım bugün 2 gün oldu gonalf vuruyorum pazartesi kontrol var insalah olacak bu sefer allahimin izniyle

ay evet canım başladım bugün 2 gün oldu gonalf vuruyorum pazartesi kontrol var insalah olacak bu sefer allahimin izniyle
Bende inanıyorum cnm inşallah bu sefer bizde anne olacaz rabbim büyük o neyler neylerse güzel eyler gelişmelerden muhakkak haber et cnm hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba arkadaslar bende aranıza katıldım 3 aşılama oldum bu ay 4. aşılama için tedavı gördum fakat yumurtam kendılıgınden çatladığı için hacettepe Gürkan hoca Haziranda tüp bebek dedi ve şuan rahim dinlendirme aşamasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…