- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.081
Abla perşembe günü ofis histereskopisi yapilcakSonunda regli oldun demek cok sevindim...bu kez olacak insallah...
Nasil bir seymis o canim hic bilmiyorum..rabbim yardimcin olsun insallahAbla perşembe günü ofis histereskopisi yapilcak
kamerayla rahime bakacaklarmış abla esimde kan vercek bidahaki adetle başlıycam allah izin verirseNasil bir seymis o canim hic bilmiyorum..rabbim yardimcin olsun insallah
Bu surec gercekten cok mesakkatli rabbim hepimizin yardımcısı olsunkamerayla rahime bakacaklarmış abla esimde kan vercek bidahaki adetle başlıycam allah izin verirse
Amin ablaBu surec gercekten cok mesakkatli rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok sevindim rahim kalınlaşma problemin vardı galiba sende dimiTransferim yapıldı kızlar dün 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi 14 mart tahlil günüm
Canım ne yaptın şuan ne durumdasınkamerayla rahime bakacaklarmış abla esimde kan vercek bidahaki adetle başlıycam allah izin verirse
Canım ne yaptın şuan ne durumdasınkamerayla rahime bakacaklarmış abla esimde kan vercek bidahaki adetle başlıycam allah izin verirse
Yok canım ben rahim dinlendirmedeydim opu sonrası 42 yumurta toplanınca dinledirmek istedi doktorum bugün transferimin 5. GünüCanım çok sevindim rahim kalınlaşma problemin vardı galiba sende dimi
Canım paZartesi gittim adetim 3. Günü doktorlar kamera ile rahime bakıcaz dediler esimden kan istediler dun rahime baktılar bi sıkıntı yok çok şükür bidahaki adetimle basliycaz allah nasip ederseCanım ne yaptın şuan ne durumdasın
Merhaba sonucun ne oldu umarım pozitif tirKızlar merhaba benimde bugün transferimin 6. Günü dondurulmuş 3. Gün çift embriyo transfer edilmişti bu sabah idrarda pozitifi gördüm henüz kan vermedim tahlil gününde vermeyi düşünüyorum
insallah hayirli haberlerini bekliyoruz[QUOTE="Paramedik92, post: 59146233,
Kızlar merhaba benimde bugün transferimin 6. Günü dondurulmuş 3. Gün çift embriyo transfer edilmişti bu sabah idrarda pozitifi gördüm henüz kan vermedim tahlil gününde vermeyi düşünüyorum
Canım asıl test günüm yarın ben 10. Gün yaptırdım 352 çıktı inşallah yükselmiştir değerim yarın birdaha baktıracağımMerhaba sonucun ne oldu umarım pozitif tir