- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.161
cok şükür iyi canım herşey normale dönüyor zaten adet oldum haftaya salı tekrar gıdecegım sen nasılsın[/QUOTE]Canım kontrolün nasıl geçti dündü galiba
[/QUOTE]cok şükür iyi canım herşey normale dönüyor zaten adet oldum haftaya salı tekrar gıdecegım sen nasılsın
[/QUOTE]cok şükür iyi canım herşey normale dönüyor zaten adet oldum haftaya salı tekrar gıdecegım sen nasılsın
İyim çok şükür canım düzeldim artık sen nasılsınCanım nasılsın napıyosun konuşamıyoruz artık hiç topiğimiz çok sessiz kaldı
Bende iyiyim canım bu bayram sonu tekrar rahim hazırlamaya gidecektim ama korkuyorum hazır hissetmiyorum kendimi kurban bayramı sonuna bıraktım sen naptın tekrar tedaviye başlıcakmısınİyim çok şükür canım düzeldim artık sen nasılsın
inşallah hayırlısı olsun hakkında canım bızım işler bıraz karısık canım ya biliyosun eşimin ameliyat olması gerekiyor oda yanasmıyor yeter artık cektıgımız diye bakalım bıraz beklıyecegız sanırımBende iyiyim canım bu bayram sonu tekrar rahim hazırlamaya gidecektim ama korkuyorum hazır hissetmiyorum kendimi kurban bayramı sonuna bıraktım sen naptın tekrar tedaviye başlıcakmısın
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cnm daha yeni tedavi gördünüz biraz ara verin dinlenin bakalım daha çok gençsin daha çok boy boy bebişlerin olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeinşallah hayırlısı olsun hakkında canım bızım işler bıraz karısık canım ya biliyosun eşimin ameliyat olması gerekiyor oda yanasmıyor yeter artık cektıgımız diye bakalım bıraz beklıyecegız sanırım
Kızlaaaarrr nerelerdesiniz neler yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo hepinizi çok özledim hamile arkadaşlar doğuma nekadarınız kaldı tedavi sürecinde olanlar sizler ne durumdasınız
Canım ben 33 haftalık oldum çok şükür.. artık ağırlaştım ayaklarım falan şiş yürümekte zorlanır oldumKızlaaaarrr nerelerdesiniz neler yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo hepinizi çok özledim hamile arkadaşlar doğuma nekadarınız kaldı tedavi sürecinde olanlar sizler ne durumdasınız
Maşallah cnm senin adına çok sevindim inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizede dua et cnm arada girin yazın topiğimize merak ediyor insan :)Canım ben 33 haftalık oldum çok şükür.. artık ağırlaştım ayaklarım falan şiş yürümekte zorlanır oldumdoğumum bayrama denk gelecek şimdilik herşey normal doğumu gösteriyor bakalım doktor son ay alttan muayene edip nasıl doğum olacağına karar veriyormuş... inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...
Amin canım çok sağolMaşallah cnm senin adına çok sevindim inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizede dua et cnm arada girin yazın topiğimize merak ediyor insan :)
Kurban bayramı sonuna tekrardan bismillah dicem inşallah cnm :)Amin canım çok sağoldua etmez olur muyum hiç, sürekli dua ediyorum sizlere.. sen ne zaman başlayacaksın tedaviye..