- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.141
sabah ariycam abla bakalım yazarimOoo süper...hadi bakalim kac tane embriyo olcak haber ver meraktayım:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah ariycam abla bakalım yazarimOoo süper...hadi bakalim kac tane embriyo olcak haber ver meraktayım:)))
Ne yaptin aradin mi canimsabah ariycam abla bakalım yazarim
hıc sorma abla ohss oldum hastaneye yatırdılar benı yumurtamda sadece 2 tanesı dollenmıs spermlerden dolayıNe yaptin aradin mi canim
Cok gecmis olsun canim ben de ohss olmuştum 3 kere serum vermislerdi...o ikisinden biri belki de ikisi senin bebegin olcak insallahhıc sorma abla ohss oldum hastaneye yatırdılar benı yumurtamda sadece 2 tanesı dollenmıs spermlerden dolayı
tesekkur ederim abla bende 2ıncı serumu taktırdım sımdıCok gecmis olsun canim ben de ohss olmuştum 3 kere serum vermislerdi...o ikisinden biri belki de ikisi senin bebegin olcak insallah
Nasil oldun cnmtesekkur ederim abla bende 2ıncı serumu taktırdım sımdı
aynı abla yatıyorum serumlarla.Nasil oldun cnm
Canım benim çok geçmiş olsun.. maşallah güzel yumurtaların toplanmış.. sorun eşinde miydi?aynı abla yatıyorum serumlarla.
evet canım ama hic embriyo gelismediCanım benim çok geçmiş olsun.. maşallah güzel yumurtaların toplanmış.. sorun eşinde miydi?
Yani hepsi öldü müevet canım ama hic embriyo gelismedi
evet canım malesefYani hepsi öldü mü
Rabbim yardimcin olsunevet canım malesef
eşindeki soruna odaklanın bence.. spermlerden kaynaklı olmuyorsa.. bitkisel şeyler deneyerek yeniden başlayın.. hep bizler kullanıyoruz en ağır ilaçları iğneleri az da erkeklere bakmak lazım.. spermleri kaliteli hale getirmenin bitkisel yöntemleri var onları deneyin bence..evet canım malesef
aynen canımda şuan ben hastanede yatiyorum bi cikiyimdaeşindeki soruna odaklanın bence.. spermlerden kaynaklı olmuyorsa.. bitkisel şeyler deneyerek yeniden başlayın.. hep bizler kullanıyoruz en ağır ilaçları iğneleri az da erkeklere bakmak lazım.. spermleri kaliteli hale getirmenin bitkisel yöntemleri var onları deneyin bence..
amin ablaRabbim yardimcin olsun
Tuğçecim uzun zamandır internetim yoktu siteye giremiyordum msjlarını okudum çok üzüldüm cnm rabbim yardımcımız olsun tatlım vardır bundada bi hayır inşallah bidahaki sefere güzel haber alırsın ama bidaha tedaviye başlamadan önce eşin muhakkak bi tedavi görsün onun dışında çok iyi bi merkez seçin cnm demekki sende benim gibi zor vakalardansın bizlerin daha dikkatli olması lazım kesinlikle eşin tedavi görsün tatlım ❤amin abla
tesekkur ederim canım ben oohs oldum 7 gündür hastanedeyim canım yatıyorum bı cıkıyım bakıcaz artıkTuğ
Tuğçecim uzun zamandır internetim yoktu siteye giremiyordum msjlarını okudum çok üzüldüm cnm rabbim yardımcımız olsun tatlım vardır bundada bi hayır inşallah bidahaki sefere güzel haber alırsın ama bidaha tedaviye başlamadan önce eşin muhakkak bi tedavi görsün onun dışında çok iyi bi merkez seçin cnm demekki sende benim gibi zor vakalardansın bizlerin daha dikkatli olması lazım kesinlikle eşin tedavi görsün tatlım ❤
Çıktınmı cnm hastanedentesekkur ederim canım ben oohs oldum 7 gündür hastanedeyim canım yatıyorum bı cıkıyım bakıcaz artık
Evet canım çok şükür carsamba günü cıktım ilaç kullanıyorum pazartesı kontröl var işteÇıktınmı cnm hastaneden
Canım kontrolün nasıl geçti dündü galibaEvet canım çok şükür carsamba günü cıktım ilaç kullanıyorum pazartesı kontröl var işte