Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Merhaba bayanlar hepinize selamlar . Ben ilk denememde dün negatif sonucunu aldım . Çok üzgünüm . Sanırım 1,5 ay bekleme sürecim olacak . Dondurulmuşum da Yok . ALLAHIM yardımcımız olsun .
Rabbim hayirlisi neyse onu versin canim paraninda malin da evladin da neler var neler
hep dualarim bu yönde
benim de yarin transferim var
senin yokmuydu canim hazir da dondurmak icin

Yeni hamiş annelerimizi tebrik ederim kizlar rabbim saglicaklar kucaginiza almayi nasip etsin insallah her yeni hamilelik haberi umut oluyor burada
Normalde yakinlardan duyunca gicik olurum da burda sanki herkes benim ablam kardesim gibi sizi seviyorum kk:) :KK66:

Merhaba kızlar
20 Mart’ta çift blastokist transferi oldum. Dün gece kan verdim 7 buçuk gün olmuş oluyor değer 0.100. Doktor 12. Gün bi daha ver geç tutunma olabilir dedi ama hiç ümidim yok. Böyle bişey yaşayıp hamile kalan hiç duydunuz mu ?

tesekkur ederim abla sen ne yaptın abla bebek nasil
Bebek iyi cok sukur ama benim bulantilarim cok fazla kokuya karsi asiri hassasim insallah yakin zamanda gecer...5 haftalikken kanamam oldu ondan 3 hafta sonra ayak bilegim sisti 3 gun uzerine basamadım falan derken zor bir surecten geciyorum bakalim
...

X