- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.101
Transfer oldunmuinsallah hayirli haberlerini bekliyoruz
Benimde 14 martta tranferim var
Rabbim hayirlisi neyse onu versin canim paraninda malin da evladin da neler var nelerMerhaba bayanlar hepinize selamlar . Ben ilk denememde dün negatif sonucunu aldım . Çok üzgünüm . Sanırım 1,5 ay bekleme sürecim olacak . Dondurulmuşum da Yok . ALLAHIM yardımcımız olsun .
Canım dondurulmuş yoktu oyüzden sil baştan herşeyRabbim hayirlisi neyse onu versin canim paraninda malin da evladin da neler var neler
hep dualarim bu yönde
benim de yarin transferim var
senin yokmuydu canim hazir da dondurmak icin
Hayirlisi canim rabbim ol demeden olmuyorCanım dondurulmuş yoktu oyüzden sil baştan herşey
Haklısınnnnn canım Rabbim ol demeden olmuyor . Hiç bir olumsuzluk yoktu olmadı . Rabbimin bi bildiği vardır .Hayirlisi canim rabbim ol demeden olmuyor
insallah yeni tedavinde hersey gönlünce olur
Süper çok sevindimCanım asıl test günüm yarın ben 10. Gün yaptırdım 352 çıktı inşallah yükselmiştir değerim yarın birdaha baktıracağım
yarin öğlen 1 de olacagim insallah canimTransfer oldunmu
kamerayla rahime bakacaklarmış abla esimde kan vercek bidahaki adetle başlıycam allah izin verirse
Canım adet olmayı bekliyorum ignelere başlamak için sen nasilsinCanım naptın ne durumdasın ❤
Hadi hayirlisi olsun canim bende yazı bekliyorum bakalım bol bol dinleniyorum artık arada durumundan haberdar et merak ediyorum sabırsızlıkla seninde güzel haberini bekliyorumCanım adet olmayı bekliyorum ignelere başlamak için sen nasilsin
ınşallah canım hepimizin yüzü güler artik tamam canım yazarimHadi hayirlisi olsun canim bende yazı bekliyorum bakalım bol bol dinleniyorum artık arada durumundan haberdar et merak ediyorum sabırsızlıkla seninde güzel haberini bekliyorum
Canım nasilsinHadi hayirlisi olsun canim bende yazı bekliyorum bakalım bol bol dinleniyorum artık arada durumundan haberdar et merak ediyorum sabırsızlıkla seninde güzel haberini bekliyorum
Hadi hayırlı olsun canım benim.. raporlu olarak devlette yaptırıyorsun değil mi?Kızlar bugün tekrar tedaviye basliyorum allah nasip ederse
allah razi olsun canım evet raporlu devlete gidiyorum bugün 4 de başlıycam allah nasip ederse ignelerimeHadi hayırlı olsun canım benim.. raporlu olarak devlette yaptırıyorsun değil mi?
allah razi olsun canım evet raporlu devlete gidiyorum bugün 4 de başlıycam allah nasip ederse
tesekkur ederim abla sen ne yaptın abla bebek nasilRabbim yardimcin olsun canim sevindim baslamana:)
Bebek iyi cok sukur ama benim bulantilarim cok fazla kokuya karsi asiri hassasim insallah yakin zamanda gecer...5 haftalikken kanamam oldu ondan 3 hafta sonra ayak bilegim sisti 3 gun uzerine basamadım falan derken zor bir surecten geciyorum bakalimtesekkur ederim abla sen ne yaptın abla bebek nasil