- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.061
Iyiyim canım sen nasılsın? yarın kesinleşecek Inşallah..Benbirdost canım nasılsın cinsiyeti kesinlesti mi minnosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canım sen nasılsın? yarın kesinleşecek Inşallah..Benbirdost canım nasılsın cinsiyeti kesinlesti mi minnosun
amin abla bu aralar çok gecikme oluyor adetim de abla yaIyiyim canim cok sukur...bugun kontrolum vardi...bir an önce adet olup baslarsin insallah rabbim hayırlısini versin:)))
Once duzenli miydi canim..belki kullandigin ilaclardan falandir...stresten de olabiliramin abla bu aralar çok gecikme oluyor adetim de abla ya
evet düzenli olurdum son 3 aydır boyle 10 gün 15 gün geç oluyorumOnce duzenli miydi canim..belki kullandigin ilaclardan falandir...stresten de olabilir
Iyiyim canım sen nasılsın? yarın kesinleşecek Inşallah..
estrofem diye bi ilac verdi canim onu kullaniyorum günde 3 kez.Ilac olarak ne verdiler canim...ben de reglinin 2. Gunu gitmistim...daha sonra bir hafta ya da 10 gun sonra gel demislerdi tam hatırlayamıyorum ama
ilk defa duydum canimRahim dinlendirme de geçici menopoz yapıliyor genelde bana bu sekildebbir yol izkendi
Sende mi menopoz dasinMerhaba arkadaşlar bende adeti bekliyorum. Rahim dinlendirmedeyim
İnsallah canjmilk defa duydum canim
hayirlisi insallah
Yaa bende balık yiyemiyorum tiksinti yaptı bu arada bugün randevumuz vardı benim ki cinsiyet değiştirdi kıza döndü yaramaz.. eşim erkek olacağına inanmıyordu ben kız babası olucam diyordu dediği çıktı adamın:))bende iyiyim canım bulantı işi tamamen bitti çok şükür bişeyler yiyorum artık
et tavuk yiyemiyorum hala ama onun dışında iyi beslenmeye calışıyorum
Yaa bende balık yiyemiyorum tiksinti yaptı bu arada bugün randevumuz vardı benim ki cinsiyet değiştirdi kıza döndü yaramaz.. eşim erkek olacağına inanmıyordu ben kız babası olucam diyordu dediği çıktı adamın:))
Sende mi menopoz dasin
Bende yeni öğrendim canımHayır canım sadece dinlendirme geçici menopozu duymamıştım
Sonunda regli oldun demek cok sevindim...bu kez olacak insallah...Kızlar yarin tedavi için kontrole gidiyorum dua edin bana
dun oldum evet abla insalah bakalım hayirlisi olurSonunda regli oldun demek cok sevindim...bu kez olacak insallah...
Allah yardımcın olsun canım herşey yolunda gitsin inşallahKızlar yarin tedavi için kontrole gidiyorum dua edin bana
Tesekkur ederim canım insalah bakalimAllah yardımcın olsun canım herşey yolunda gitsin inşallah