- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.041
Bol bol dinlen canim carsambaya gecer allahin izniyleFaranjitten sesim tamamen kısıldı kızlar. Geniz akıntısı, nezle de devam ediyor.
Çarşamba transferim var. Dua edin lütfen bana , iyileşmem lazım bir an evvel.
Canım bol bol ıhlamur ve nane limon iç inşallah geçer çok geçmiş olsun
Bol bol dinlen canim carsambaya gecer allahin izniyle
Inşallah canim inan hamile kalmakla da bitmiyor bu surec..gecen hafta kanamam oldu..bu haftada surekli kahverengi lekelenmem var..rapor aldim evdeyim dinleniyorum bakalim...rabbim hepimze hayirli evlatlar versin...İnsallah canim. Dua et biz de arkandan gelelim bebelerimizle
Inşallah canim inan hamile kalmakla da bitmiyor bu surec..gecen hafta kanamam oldu..bu haftada surekli kahverengi lekelenmem var..rapor aldim evdeyim dinleniyorum bakalim...rabbim hepimze hayirli evlatlar versin...
Sagol canim insallah hersey istedigin gibi olur...Aminnn. Allah güzel bir gebelik dönemi geçirmeyi sağlık sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Haklısın tabii ki hamile kalmakla bitmiyor. İnsallah sıkıntısız geçer gebeliklerimiz. Zamanı gelince saglikla al kucağına. Duamdasın.
ilac vs kullaniyo musun peki cnmKızlar nasılsıniz... Bende rahîm dinlendirmeyim ya menopoz döneminde yim de... Çok zor stres, terleme, ateş basma, sinirlilik kemik ağrıları çok zor geçiyor
Olabilir canım menopoz iğnesi vuruldumilac vs kullaniyo musun peki cnm
seninle daha once konusmustuk sanki
Ilac olarak ne verdiler canim...ben de reglinin 2. Gunu gitmistim...daha sonra bir hafta ya da 10 gun sonra gel demislerdi tam hatırlayamıyorum amakizlar bende rahim dinlendirmedeyim bugun adetin 2. gunu dr gittim adetin 13. gunu gelsin demis hemsireye
ilac verip yolladilar sizde durum nasil oldu zatem bugun kafami allak bullak etti hemsire soracaklarimi da unutturdu
hadi gözünaydın kardeşimHeyecan dorukta. Yarin öğlen transfer olacak bebelerim. İnsallah sağlıkla hayırlısıyla ikisi de tutunur ve kucağıma alıp büyütürüm.
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun.
Hersey guzel gecsin insallah:)Heyecan dorukta. Yarin öğlen transfer olacak bebelerim. İnsallah sağlıkla hayırlısıyla ikisi de tutunur ve kucağıma alıp büyütürüm.
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun.
iyim abla tesekkur ederim sen nasılsın bebek nasıl baslamadim abla adet olamadim çünkü dahatugce0640 nasilsin canim tedaviye basladin mi
Iyiyim canim cok sukur...bugun kontrolum vardi...bir an önce adet olup baslarsin insallah rabbim hayırlısini versin:)))iyim abla tesekkur ederim sen nasılsın bebek nasıl baslamadim abla adet olamadim çünkü daha