- 2 Ağustos 2008
- 3.791
- 1
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.941
Kalbinur'a hoşgeldin diyin bakıyım kızlar :)
doğumhanenin kapısında hemsıresıyle
bir ara uzun uzun yazıcam kızlar ama şimdilik kızımı emzirme çabalarındayım :)
dikişler malum acıyor biraz,döncem kızlar ben size hihoyyythihoyyythihoyyyt
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım ancak uzun zamandır siteyi takip ediyorum.
28 haftalık hamileyim. Rahim ağzı boyum 2.0 cm olmuş. Alttada yarım cm açıklık var dedi. Bir haftadır prepar kullanıyorum 3 saatte bir ve yatıyorum. Daha bebeğim çok küçük. Acaba benim durumumda olup son haftalara kadar bebeğini taşıyan varmı?
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım ancak uzun zamandır siteyi takip ediyorum.
28 haftalık hamileyim. Rahim ağzı boyum 2.0 cm olmuş. Alttada yarım cm açıklık var dedi. Bir haftadır prepar kullanıyorum 3 saatte bir ve yatıyorum. Daha bebeğim çok küçük. Acaba benim durumumda olup son haftalara kadar bebeğini taşıyan varmı?
mrb hemşin
Ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı ve hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.
Bizim için süprizdi. Tatil dönüşü anneme geldim ve İstanbulda hamile olduğumu öğrendim dr. uçağa binemeyeceğimi söyledi.Eylülden bu yana annemde kalıyorum ve bana canım annem bakıyor. Başlarda hiç kalkmıyordum bir tek wc ye gidebiliyordum .Banyo bile 20 günde bir yapıyordum.oda ne banyo.Geçen hafta Dr.um evin içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin dedi çünkü artık yatmaktan her yerim ağrıyordu Özellikle belim bağırsaklarım ve böbreklerim. Birde ben nedendir bilmiyorum ama 20. haftamdan beri ne sağıma nede soluma dönüp yatabiliyorum .Şuanda kendimi biraz daha ii hissediyorum sanırım evin içinde de olsa hafif yürüyüş bana ii geldi.Şuanda 25 hafta doldu Nasipse 10 hafta daha yatacağım.
Salihas ve edanaz sizlerde hamilesiniz sanırım çok sevindim :dance: arkanızdan bizlerde geliriz inşallah .. allah sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşallah... sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inş. :ecrin_bebek: