Salihas progestanı sormuşsun canım. Ben 19. haftada kızımı düşürdüm doktor tekrar hamile kalırsan 9 ay bu ilacı kullanacaksın demişti Şuan hamileğim adetim geçtinten 3 gün sonra başladık. Bu ilacı tedbir amaçlı veriyorlar hiçbir sakıncası yok. Benim bir tanıdığımda 9 ay kullandı hiçbir sorunu olmadı. Ben ağızdan alınca yan etkilerini çok hissettiğim için 3*1 şeklinde vajenden kullanıyorum. Böyle gayet rahat oluyor. Bulantı başdönmesi falan yapmıyor. Yarın gebelik kesesinin içindeki süprizi görmeye doktora gideceğim. İlaçtan yana için rahat olsun...
Kelebek nihayet beklenen gün geldi. Özgürlüğünün son gecesini bol bol uyuyarak geçir diyeceğim ama eminim ki çok zor. Bende oğlum için doğuma gittiğimde hiç uyuyamamıştım.
Bu arada suni sancı çok kötü falan diyor ya kimileri; ben kızım ezgiyi 4 cm açıklıkla düşürürken bebişim arada kaldı ters geldiği için ve suni sancı verdiler. İnanki serumun 4te 2 si damardan girmişti ve ben sancıları hissetmiyordum bile. Üstelikte yaşamayacak bir bebek için masadaydım. Senin sancının da çok olacağını düşünmüyorum. Zaten sen alıştın onlara bebeğinin çığlık atacağı ana odakla kendini ve her sancı geldiğinde bebeğine kavuşman için vucudunun bu tepkiyi verdiğini unutma. En kısa zamanda kalbinurun resimlerini bekliyoruz. Rabbim mutlulukla hatırlayacağın sorunsuz doğumlar nasip etsin.