Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar buğün kesenin içindeki saklı mücizeyi gördüm. 7.7 mm. Kesenin etrafında kan pıhtısı falan kalmamış. Dedeğim gibi bebiş temizlik yapıp kahverengi lekelerle atmış onları 2 gündür lekelenmem de yok çok şükür. Doktor pazertesi iş başı yapabilirsin dedi bende bu durumda iş yeri stresi yaşamak istemediğimi evde kalmak istediğimi söyledim. Pazertesi itibariyle 10 gün rapor verdi eşim şimdi hastanede onlarla uğraşıyon benim endişeli olduğumu görünce doktorda sen gereksiz yere yorulma bu tür işleri eşin takip etsin dedi. Pazertesi tahliller için hastaneye gideceğim sonuçları eşin bana getirsein senin gelmene gerek yok dedi. Bu sefer süper anlaştık doktorla zaten kalabalık değildi oda rahattı. Sizede haber vereyim dedim.
Bu arada aklım hep kelebekte. Allahın iziyle yarın haberini alırız. Kendinize iyi bakın....

Edacım gözünaydın çok sevindim güzel haberlerine
İnşallah hep böyle iyi haberlerle birbirimizin yüzünü güldürürüz
Bu sitenin uğuruna inanmaya başladım:nazar:

Kızlar sizi uzun zamandır taki ediyorum ama yazmıyorum sadece merak ediyorum gelişmelerinizi Kelebekcim ne mutlu inşallah sağlıklı sıhhatli kuccağına almıştır..
Bizlere umut oldu Rabbim yüzünü güldürdü inşallah Maşallah bebişede inat etti savaştı kaçın hafalardan o kadar açıklıkla.......

Edanaz cım senide biliyorum canım merak etme bende gebeliğimde ne sorunlar yaşamaşımıştım ne kanamalar adet kanamasından daha fazla benimde bebklerin kesesi etrafında kanama aolmuş ama zamanla bebekler büyüdükten sonra kapanmaştı.. Ben yavrularımı kanamaya değil malesef erken doğuma kaybettim . Şimdi sizler burda bize umut ışığı olcksınız.

Bu arada yaren ne yapıyor görünmedi merak ettim...

Melecekcim sende hiç korkma yolun sonuna gelmişsin oğluşuna sağlıklı sıhhatli kavuşacaksın Allah 'ın izniyle...

Salihastan haberler.... nasılsın canım umarım iyisin

BU arada Tiwinks nerelerde nickinin yanlış yazmış olabilirim oda benim umut ışığımdı haber yokmu

eda naz canım
ben de 5. haftamdan 20. haftama kadar zaman zaman lekelenmeler yaşadım
ilk başlarda daha yoğun olmak üzere
progestan 2 sabah 2 akşam olmak üzere günde 4 tane fitil olarak kullandım
akşam içtiğimden sonra yemek yiyip uyuyakalıyodum gece 12de kalkıp yatağıma geçip uyumaya devam ediyordum
ama sabırlı ol canım
ben oğluşumu 15 gün önce aldım kucağıma
allah tüm isteyenlere bu mutluluğu kısmet etsin

merhaba kızlar
dr. gittim bugün ama canım sıkıldı.Benim bebiş 10 gün geriden geliyormuş.Dr sanırım moralim bozulmasın diye bir şey söylemek istemedi normal olabilir dedi ama yinede benim kafama takıldı.

rhn onemlı bısı olsa doktor soylerdı oyle bır sorumluluk alamazlar... onemlı bısey oldugunda kotu de olsa soylemek zorundalar sonucta.. olcumler tam uymayabılıyor.. o yuzden bebeegını sterese sokma

yagmurcın saol tsk ederım.. bak yenı bebek haberlerı alıyoruz ınsallah sızın haberlerınızı de alacaz

kelebeke tekrar msj atsam ya da arasam mı? Dunku msj cvp gelmedı cunku..

kızlar ben iyiyim ateş basmalarım ve terlemeler dışında sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla melekcim kelebekin adı ecem canım umarım iyidir

rhn canım sende canını sıkma ultrasonda yanılma olur her zaman 2 ve üstü hafta gerilik ve ilerilik olmadığı sürece sorun olmuyor diye okudum bir yerlerde sonuçta drlar iyiyi ve kötüyü söylemek zorundalar

edacım minik mucizenin minik kalbinin atmasına çok sevindim Allah meleğini sana bağışlasın

yağmurcum sen nasılsın uzak kaldın bizden yeni tedavi haberlerini bekliyoruz yaren de grip olmuş martta onunda transferi gerçekleşecek inşallah

salihas canım senin de bebişinin haberlerine sevindim herşey gönlünce olsun süpriz bebek mucize bebektir bence zamanını kendi seçti ve seni seçti annesi herşey kolay olsun sizin için

hemşin arkadaşım dikişten sonra iyi haberlerini duydum inşallah sende bu zorlu yolu başaracaksın

eda mecrin canım seninle ilgili içimde bir heyecan var inşallah umduğum gibi olacak

unuttuğum diğer arkadaşlarım sizlerde umarım iyisinizdir

Son düzenleme:
image034vh1.jpg

Kalbinur'a hoşgeldin diyin bakıyım kızlar :)

image02901mr4.jpg

doğumhanenin kapısında hemsıresıyle

image035yu2.jpg

bir ara uzun uzun yazıcam kızlar ama şimdilik kızımı emzirme çabalarındayım :)
dikişler malum acıyor biraz,döncem kızlar ben size hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kelebekkk kıızınnnmııı ya maşallahhhhhhh hihoyyyt
Allah' ım sağlıklı büyütmek nasip etsin bizlere umut oldun darısı başımıza inşallah
ço mutlu oldum yaaa sırnaşık şey
nasılda gözleri açmış cimcimee :ecrin_bebek:
haydi halayaa :teytey::teytey::teytey::teytey:

tiwiks cim bende iyiyim emrak etmeyin ben sizin muhabbetlerinizi okuyorum bende değişikli olmadığı için birşey ayzmıyorum ama burdaki arkadaşlarımı takip ediyorum banda umut oluyor..
Yeni bir tedaviye başlamdım zaman verdim kendime dondurulmuş embriyom yok benim o yüzden yaz sonu gibi kısmetse tedavi düşünüyorum.........
Yarende martta başlıyor hee inşallah rabbim yüzüznü güldürür

:nazar::nazar::nazar:kelebek bugün ilk defa girdim kkya senin adını görünce cok heyecanlandsım ve topiğe girdim hemen kalbinurumuzun resimlerini görünce göz yaşlarımı tutamadım canım.allahım 41 kere maşallah.hihoyyythihoyyythihoyyytben erken gelmek istiyoru diyen yaramaz kalbinurumuz şimdi kucagında ne güzel canım benim.allahım uzuuuuuuuuuuuuun bir ömür ve birlikte mutlu saglıklı seneler dilerim.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen emzir annesi onu aç bırakma.dikişlerde düzelsin al kızını bol bol gez.öpüyorum sizi.:1hug::teytey:

melekcim sağol inşallah bizimde haberimizi alırsınız yaaa
Kelebeğin yaşadığı duygulara yaklaştın
Umarım birgün bilerede yaklaşır hayırlısıyla

yağmurcan sen nasılsın canım allahım hepimize umut oldu kalbinurumuz.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri.kendine ii bak bizi bilgilendir canım.
tiwiks sanada geçmiş olsun canım.kendine ii bak.

sayfayı bir açtım bundan güzel bir süpriz olamazdı Allahım ne harika bir varlık bu kelebek maşallah mucize kızzzzzz cimcime gözlerini açmış hayata merhaba der gibi... ultrasondan hakketen daha farklı daha bir güzel.....Allah bağışlasın .....mis kokulunu öp bizim içinde........:asigim:

salihas iyim canım sen nasılın iyisin inşallah bende bi değişiklik yok tabiki haber veririm herhangi bi değişiklikte merak etmeyin ben sizi her zamn takip ediyorum
Aklım bu sayfada kim ne yapmış biliyorum ..
Hamiş arkdaşlarda sağlıkla kucaklarına alır şnşallah çoğunun az kalmış zaten
Rabbim mucizelerini bizede nasip etsin inşallah

Yaaaaaaaaaa çok tatlı, çok güzel bir bebek maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasın kelebekcim..Allah sana da bebeğine de sağlık, uzun ömür versin inşallah..Kendini iyi hissettiğinde doğum hikayeni de duymak isteriz..Benim yerime de kokla güzel Kalbinur'umuzu :nazar:

Kelebek,
41 kere maşallah.
Allah anneli babalı büyütsün
İnanılmaz mutlu oldum.
Güzel sağlıklı mutlu ömrün olsun Kalbinur
Darısı tüm anne baba olmak isteyenlere inşallah...

KELEBEK CANIM GÖZÜN AYDIN:sm_cool:...ÖMRÜDE YÜZÜ GİBİ GÜZEL OLSUN HERZAMAN...:nazar:ÇOK TATLI PEMBİŞ KIZIN:ecrin_bebek:KOKLA BİZİM İÇİN GÜZELLİĞİŞeniza.s.

X