- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.361
sana bakmaya mı geliyor..kaydirigubbakcemile ne konuşuyor sana mı söyleniyor..klava: yoksa gereksiz boş mu konuşuyor.. o da önemli canım senle ilgili değilse bırak anlatsın anlatsın dursun ..dinlemek istemediğini dinliyomuş gibi yaparsın oluverir:roflol:..
aaay canım ne kadar heyecanlısın umutlusun ben bile hissediyorum hocam hissetmezse şaşırırım yani sırıtarak dolaş ben bazan güleceğim diye lafları lablup kem küm diye söylüyorum sonra susuyorum kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey nuran abla geliyor hocamla diologlarına gülüyorum bazen süslen ve siyah giy haaaaa siyah mükemmel bir kamufüle rengi
yok canım bana değil beni memnun etmek için çırpınır ama yerli yersiz konuşur bana bakmaya gelecekmiş hazırlık yapacakmışız sonrada görümcem gelecekmiş sömestrda ne yapayım gelsinler bari bakılacak birşeyim kalmadı ama sengözlerimebaksanabakılları yeni başlarına gelmiş delikafadulden yemek yapar falan eşimde dinlenir biraz
:roflol:nasıl kız lab lub kem küm falan.. işe yarıyosa bende yapayım..ay ben tamamen muayene sonuçlarına takılıyorum genelde sohbeti bizimki yapıyor anacım adamla.. askerlik anılarını bile anlatıyor hocanında bayağı hoşuna gidiyor bazen beni unutucaklar sanıyorum..:roflol: eşi gelince sohbetimiz çok iyi oluyor ama oda çok tatlı konuşkan biri en sonada biz kalınca akşam nuran abla çay da demlemiş oluyor..
siyaha gelince siyah giyince daha dikkatli bakıyor bana genelde kilo alınca biraz giyiyorum farketsin hemen söylüyor.. kamuflaj mı yaptın diyor.. maşallah çok açık sözlü..
hocam biliyor zaten ya benim çok istediğimi ama iyice emin olsun istiyorum.. zaten nuran abla dediki senin olayın olunca o da çok üzülmüştü dedi bana da o söyledi dedi.. ama gerçekten transferim pozitif çıkınca muayenehaneye pasta getireyim kutlayalım..
kıskandım çay içiyonuz he biz de ülke meselelerini konuşuruz arada genelde nuran ablayla ikisi cıvıl cıvıl bu kız bayılazağım derler ben de çok mu cadıyım derimhocam da eşin de çok beyefendi ama der msj alınır ve susulur yutkunulur siyahla kanmıyor anacım gözlüğümü değiştirsek çaktırmadan
valla en son kalınca çaya davet ediyolar bazen..hocada eşi varsa ultrasonda bizi başbaşa bırakıp kocoşimle sohbete başlıyor..hanımının bile dikkatini çekmiş galiba diyoki hocanızı ben burdan çıkarmayı başaramıyorum siz götürün bir yerlere diyor.. oda oh özlem siz takılın bende bir çay içim diyor..bizimki de hocayı kışkırtıyor hocam hanımların eline fazla iş vermeye gelmez bizi sepetlerler burdan diyor..:roflol:
anlaşıldı anacım demekki hoca kocişlerimizi daha çok seviyor belkide o kadar çok kadının içinde kendine daha yakın hissediyor erkek olarak.. bizimkini görsün oturduğu yerden hemen çağırır sıraya bakmadan sanki hasta o:roflol: asıl kendiler ben bir yanlız bırakıyım hemen konuyu nasıl buluyorlar nasıl sohbet başlıyor cıv cıv cıv kendileri.. kadınların adı çıkmış anacım tamamen...:roflol:
evet ya çok üzülüyor benim yanıma gelmedi hiç vururum diye mi korktu acaba çok kırılmıştım ama geçti şimdi sence ikimizden başka da hastası oldumu bunu yaşayan eğer fazlaysa bence çok hoş değil açıkçası sana şunu söyleyim gitmek için çok düşündüm ona ama beni anlar durumumu bilir raporumu verir diye gitmiştim başka birine daha gidecektim ama baktım herşey çok iyi hastaneme hiç uğramadım iyiki de gitmemişim başkasına hamile kal ilk beni ara özelden msn mi veririm sonra pasta yemeye özellikle gelirim eşlerimizde anlaşır belki
eşim istiyor bilgisayarı adama hiç bırakmıyorum yapıştım resmen canım yarın görüşürüz öpüyorum seni iyi geceler:1hug:
benim rahim ağzı açıldığında o gece aramıştım çapaya git hemen dedi ben sizi yönlendiricem dedi sonra sabaha kadar orda gözüme uyku girmemişti sabah olsa yanıma gelir diye bekledim sonra bir ara dalmışım bir uyandum nabzımı tutuyordu.. ne oldu böyle sana dedi ağır birşey mi kaldırdın yoksa dedi.. sonra dört gün kaldım hep ilgilendi iki kez yanıma geldi.. hastanede cepten her aradığımda hemen açıyordu ama olmadı işte oda çok üzgündü.. onun suçu olduğunu hiç düşünmedim elinde olan birşey olsa yapardı biliyorum.. buna bir çok kez şahit oldum yalnız benim için değil birçok hastası için.. tedavim çok pahalıya mal olduğunu anlıyordu kaç kez bana başka hastalaından kalan ilaçları getiriyordu.. kendi hesaplardı sibel şu gün ilacın bitecek alma o gün gel ilaç getiricem derdi.. ben hiç birşey söylemeden kendi düşünüyordu.. hakkını hiçbir zaman inkar edemem..
ben olsam bu günleri iyi değerlendir bilmem anlatabildim misabaha kadar uyuma delikafadulden
seni seniiii:roflol:
selam kızlar bugun doktorum bana vajınal bakıp rahım boyunu olctu ıyı dedı ama yınede proluton depot dıye bır ıgne verdı haftada bır vurul dedı suanlık 21 haftalık ıkızlerıme hamıleyım 32. haftaya kadar kullanalım tedbır amaclı dedı aranızda bunu kullanan varmı