Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yok canım bana değil beni memnun etmek için çırpınır ama yerli yersiz konuşur bana bakmaya gelecekmiş hazırlık yapacakmışız sonrada görümcem gelecekmiş sömestrda ne yapayım gelsinler bari bakılacak birşeyim kalmadı ama sengözlerimebaksanabakılları yeni başlarına gelmiş delikafadulden yemek yapar falan eşimde dinlenir biraz

:roflol:nasıl kız lab lub kem küm falan.. işe yarıyosa bende yapayım..ay ben tamamen muayene sonuçlarına takılıyorum genelde sohbeti bizimki yapıyor anacım adamla.. siyaha gelince siyah giyince daha dikkatli bakıyor bana genelde kilo alınca biraz giyiyorum farketsin hemen söylüyor.. kamuflaj mı yaptın diyor.. maşallah çok açık sözlü..

Son düzenleme:

olsun olsun boşver adam adama lazım derler.. gelsin canım yalnız kalmak daha mı iyi.. ani bir durum olur allah korusun evde yalnız kalmanda doğru olmaz zaten bu saatten sonra..:teselli:

kıskandım çay içiyonuz he biz de ülke meselelerini konuşuruz arada genelde nuran ablayla ikisi cıvıl cıvıl bu kız bayılazağım derler ben de çok mu cadıyım derim hocam da eşin de çok beyefendi ama der msj alınır ve susulur yutkunulur siyahla kanmıyor anacım gözlüğümü değiştirsek çaktırmadan

hocam biliyor zaten ya benim çok istediğimi ama iyice emin olsun istiyorum.. zaten nuran abla dediki senin olayın olunca o da çok üzülmüştü dedi bana da o söyledi dedi.. ama gerçekten transferim pozitif çıkınca muayenehaneye pasta getireyim kutlayalım..

evet ya çok üzülüyor ona çok kırılmıştım ama geçti şimdi sence açıkçası sana şunu söyleyim gitmek için çok düşündüm ona ama beni anlar durumumu bilir diye gitmiştim başka birine daha gidecektim ama baktım herşey çok iyi hastaneme hiç uğramadım iyiki de gitmemişim başkasına hamile kal ilk beni ara özelden msn mi veririm sonra pasta yemeye özellikle gelirim eşlerimizde anlaşır belki

Son düzenleme:

valla en son kalınca çaya davet ediyolar bazen...anlaşıldı anacım demekki hoca kocişlerimizi daha çok seviyor belkide o kadar çok kadının içinde kendine daha yakın hissediyor erkek olarak.. bizimkini görsün oturduğu yerden hemen çağırır sıraya bakmadan sanki hasta o:roflol: asıl kendiler ben bir yanlız bırakıyım hemen konuyu nasıl buluyorlar nasıl sohbet başlıyor cıv cıv cıv kendileri.. kadınların adı çıkmış anacım tamamen...:roflol:

Son düzenleme:
eşim istiyor bilgisayarı adama hiç bırakmıyorum yapıştım resmen canım yarın görüşürüz öpüyorum seni iyi geceler:1hug:

evet ya bizden önce onları çağırıyor ben de bu işi anlamadım bizimki pek konuşmaz ben daha çok konuşurum sonuçta erkek işte :dilcikar:ben hiç yalnız bırakmıyorum onları her lafa balıklama kötükedihüso

benim rahim ağzı açıldığında o gece aramıştım çapaya git hemen dedi sonra sabaha kadar orda gözüme uyku girmemişti sabah olsa yanıma gelir diye bekledim sonra bir ara dalmışım bir uyandum nabzımı tutuyordu.. ne oldu böyle sana dedi ağır birşey mi kaldırdın yoksa dedi.. sonra dört gün kaldım hep ilgilendi iki kez yanıma geldi.. hastanede cepten her aradığımda hemen açıyordu ama olmadı işte oda çok üzgündü.. onun suçu olduğunu hiç düşünmedim elinde olan birşey olsa yapardı biliyorum.. buna bir çok kez şahit oldum yalnız benim için değil birçok hastası için.. tedavim çok pahalıya mal olduğunu anlıyordu kaç kez bana başka hastalaından kalan ilaçları getiriyordu.. hakkını hiçbir zaman inkar edemem..

Son düzenleme:
eşim istiyor bilgisayarı adama hiç bırakmıyorum yapıştım resmen canım yarın görüşürüz öpüyorum seni iyi geceler:1hug:

tamam canım ben cumartesi geceleri geç yatıyorum tekrar alabilirsen gel takılırız daha erken bence..kaydirigubbakcemile3

neyse canım ya eşim bu konuyu uzatmayın adama ayıp olur anlatıp durmayın diyor biz gelecekten bahsedelim artık herşey güzel olacak özelde yazışırız topıc özel alanımız oldu okuyordur belki gerçekten

Canım ben 3 tane vuruldum 1 er hafta arayla. 4.yu bu onumuzdekı Pazartesı vurulacam. Doktorumun dediğine göre annede bazen eksik olailen bazı hormonların tamamlanmasını sağlıyormuş.. Benim rahim ağzı boyum yok gibi bişey. Dikişimde yok ilk gebeliğim. Ben erken dogum rıskıne karsılık bır celestone ıgne vuruluyorum. Sana belkı ılerde ondanda verıler.Şu an daha erken proluton vermesi normal. Umarım bır rısk olusmaz...Zamanında alırsan kucağına bebişlerini inşallah.

tiwiiksss yarennn ne kadar cok kaynatmıssınız yıne Cemıl hocanızı... ben tanımıyorum ama tanımıs kadar oldum valla delikafadulden

Bugun mısafırlerım vardı gıremedım topıclerım hep bırıkmısss

Haydı ıyı geceler tatlı ruyalarrkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…