-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.301
Saliha şimdi ne yaptı acaba.. Umarım en kısa zamanda kendini toparlar da bize anlatır.
tiwiks takvımın cok guzel olmus
ece umarım sende en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın. Allahım ısteyen herkese nasıp etsınnn:Saruboceq:
benim kocişim de uyuyalım diye tutturdu sabahta çok etken kalkıyorum altı buçukta yarın akşam konuları kaldığımız yerden devam ettirelim sen gündüz alkına geldikçe yaz ben yarın gelir cevaplarım sonra devam ettirelim.. transfer transfer tam kitlendim bu konuya valla.. tecrübene ihtiyacım var canımcım.. iyi geceler çok çok öptüm..:)))
yok benim öyle stresim yokki.. zaten akupunturu hiç sevmiyorum iğne batırma falan nefret ettim tedavi boyunca hayatımda hiç bu kadar iğne olmamıştım artık mecbur olmadıkça vücuduma batsın istemiyorum canımcım.. idrar tutmak çok zor gerçekten birde idrarını tutarken transferde vajene birşey takıyolarya vidalı gibi sanki ay onu takarken altıma kaçırıcam diye çok korkmuştum:)))))))))
drların kafasına yapan oluyormuş heeee hemşire demişti sırnaşık şey
bana takılıp duruyor zaten.. sizi söyledim hepsini okuyodur diyor ama atıyor bence:)))))
cetvelin çok güzel olmuş bu arada 28 nide görünce senin kadar gurulanıyorum valla maşallah maşallah tü tü tü diyelim.. yarın erken başlayalım canımcım akşam erken saatlerde yokla ben gelmeye çalışırım..biz kayıvalidemlerle aynı binadayız bazen geliyorlar yada biz iniyoruz.. erken giremiyorum ama erken gelmeye çalışıcam ara sıra kontrol et emi .. hadi sanada tatlı rüyalar bebişini gör inşallah rüyanda..
:roflol:zaten benim aklıma gelmişti hemen.. amaaann rezil olurdum valla çünkü benim transferimde o hazırlığı hoca yapmıştı.. resmen yerin dibinde gezerdim artık:roflol::roflol:
Allah kimsenin başına vermesin:roflol:
valla gidiyorum gidiyorum gidemiyorum sohbet te çok tatlı gidiyor ama sabah kalkamıycam.. neyse yarın gece serbestim uykunuzu da iyi alın gelin..tiwikscim ve sevgili arkadaşlarım iyi geceler...hepinize Allah rahatlık versin..öptüm..
melek cetvelin yok mu dedi ben de yaptım şu dkdan itibaren 28+1 olduk teyzesi o da coştu ben coştukça seni çok öpüyoruz kayınvalidenle oturuyorsan şanslı gruptasın umarım sana yardımcı olur canımmmmmmm hadi yat artık
ece tyam sana yazıyodumki arkadaşlar geldi.canım üzüntünü iyi anlıyorum bende ii değilim bu aralar .bir problem olmasaydı bu dönemlerde kucagımda olacaktı kızım.ama elimizden birsey gelmiyor canım.sabredip yeni bebeklerimizin sağlıklı olması için dua etmekten başka.güzel günler göreceğiz hepimiz.
melek kardeşini bebeğine de allah uzunnnnnnnn ömürler versin canım.saliha da sağlıkla eline almıştır inşallah bebişini.kendini toparlayınca yazar bize artık.
valla gidiyorum gidiyorum gidemiyorum sohbet te çok tatlı gidiyor ama sabah kalkamıycam.. neyse yarın gece serbestim uykunuzu da iyi alın gelin..tiwikscim ve sevgili arkadaşlarım iyi geceler...hepinize Allah rahatlık versin..öptüm..
sohbet kanalını bende bilmiyorum canım nasılsa öğren banada öğretrsin
ece tyam sana yazıyodumki arkadaşlar geldi.canım üzüntünü iyi anlıyorum bende ii değilim bu aralar .bir problem olmasaydı bu dönemlerde kucagımda olacaktı kızım.ama elimizden birsey gelmiyor canım.sabredip yeni bebeklerimizin sağlıklı olması için dua etmekten başka.güzel günler göreceğiz hepimiz.
melek kardeşini bebeğine de allah uzunnnnnnnn ömürler versin canım.saliha da sağlıkla eline almıştır inşallah bebişini.kendini toparlayınca yazar bize artık.
arkadaşlar sohbet kanalına bekliyorum sizi daha kolay yazışılıyor